edit: pange lukku, siis on rahu taas majas
12 aprill mäo teerist 17:10 paiku
Küsi siis teinekord nii,et aru ka saaks.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ehe näide väga mõttetust teemast. Absoluutselt ei saa poindist aru. Isegi siis, kui selgitati.
Juhuks kui pealkirja muudetakse::
Juhuks kui pealkirja muudetakse::
Pealkiri: 12 aprill mäo teerist 17:10 paiku
Teema sisu: loodan, et ma kaasfoormulast oma otsekohese küsimusega väga ei ehmatanud
Eks me kõik jaurame vahel võõrastes teemades ja mõttetult,aga sellised pointless teemad a`la "tsau,mis teete seal" võiks tõesti olemata olla:freak:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
tule taevas appi...
oli vaja mäo teeristilt tallinna saada eile, 12 aprillil, ja silmasin bussipeatuses oodates saabneti numrbialustega varustatud autot. astusin ligi ja küsisin, et kas tallinna saab. ei saanud seekord saabiga, sest härra oli teel tartu poole.
oli vaja mäo teeristilt tallinna saada eile, 12 aprillil, ja silmasin bussipeatuses oodates saabneti numrbialustega varustatud autot. astusin ligi ja küsisin, et kas tallinna saab. ei saanud seekord saabiga, sest härra oli teel tartu poole.
-
Jürgen
No selle ehmatuse all mõtles seda saabneti nr alustega varustatud saabi juhti, et ta läks otsekoheselt küsima kas saaks küüti. Mina saan niimoodi aru.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ehe näide sellest kuidas mitte millesti rääkida annab. Absoluutselt mitte keegi peale teema alustaja ei saanud pihta, milles asi. Mulle jõudis point alles peale algataja viimast postitust... Oleks kohe algul see jutt kirjas olnud, siis poleks poleemikat ega midagi.