igati poolt

Oot - mis mõttes alates 05.06.07 ei tohi?:freak:Algselt postitas: will
Kuidas rahvas suhtub antud keeldu, et alates 05.06.07.a. ei tohi enam restoranis pärast sööki samas lauas sigarit, sigareti jms tõmmata ega nautida?
Algselt postitas: AERO-plaan
....Lisaks veel eelpool mainitule, et kas pole mitte ebanormaalne see, kui vastutustundlik ema/isa võtab oma sülelapse kaasa jooma-asutusse nagu baar?Kas üks ei peaks teist välistama?(lapse koht ei ole baaris) Kas vanusepiirang alkoga kauplevatesse asutustesse ei ole mitte 18 aastat, peale teatavat kellaaega? Ja kas ei võiks suitsetamist samuti piirata kellaajaliselt, et siis kui lapsed magavad saavad issid rahulikult pubis ühe sigareti suitsetada ning klaasi mõdu kurku kallata?
....
See, et teeme eraldi alad on kuidagi kahtlane lahendus. Minumeelest on inimeste akvaariumisse ajamine justkui häbimärgistamine. Miks mina pean oma klienti ahistama, kui ta suitsumees juhtub olema?
§ 30 lg (4) Suitsetamisala on ehitises või sõidukis asuv piireteta ala, millel on paikne ventilatsioonisüsteem ja mille kohta kehtivad järgmised nõuded:Algselt postitas: raull
Ei ole suitsetaja ja olen igati poolt, et suitsetamine ärakeelata nendes asutustes. Väga jube on olla asutuses, kus on tohutu suitsuhais üleval.
Ainukese murena näen, et antud seadusest ma ei leidnud suitsetamisala definitsiooni, nagu oli ilusti olemas suitsetamisruumi kohta.
Kui see ei ole defineeritud siis miks ei võiks ära tähistada suitsetamis alana kogu asutust?
See, et teeme eraldi alad on kuidagi kahtlane lahendus. Minumeelest on inimeste akvaariumisse ajamine justkui häbimärgistamine. Miks mina pean oma klienti ahistama, kui ta suitsumees juhtub olema?
See, et meelelahutuskohad hakkavad ahistama suitsetajaid peaks rahva seas muutma suitsetamisest arusaama järjest rohkem selle poole, et suitsetamine ei ole cool vaid on oma tevrise mõttetu rikkumine.
Algselt postitas: wyxx
suitsetajad on kindlasti tundnud nn. "suitsetajapohmakat" :(hommikul pärast kõva pidukus mehiselt plärutatud. kui alkohol veres, kaovad piirid
Algselt postitas: wyxx
tegelt on harv suits ikka päris mõnus
Njah, mina annan tavaliselt peo lõppedes poolikuks jäänuid paki mingile suitsetajast sõbrale, et kaine peaga kiusatust ei tekiks. Kuigi jah, viimane kord unustasin seda teha ning mõned suitsud marlps laigtsi jõuludest saadik sahtlis. Aastavahetus möödus õnneks mittesuitsetajate seltskonnas.Algselt postitas: NastixSelle harva suitsu järgi tunnen kõige rohkem puudust. Kunagi proovisin niimoodi maha jätta, et tegin suitsu ainult pidudel, kuid see on pullikaka - ikkagi hakkasin uueti tõmbama, sest pakki ei saa ju poolikuks jätta, kuigi paljud räägivad, et lõpetasid poole paki pealt.Algselt postitas: wyxx
tegelt on harv suits ikka päris mõnus
Kuni herr Cyber napsuse peaga rooli ei roni ning teisi killima ei hakka, ei ole teistel kõrtsisviibijatel tema napsulemusest suuremat häda.Algselt postitas: miku
EDIT: Ja Cyber, et oleks õllejoomine ja viina joomine kohe maha jäetud, jälle järjekordne aktsepteeritud narkootikum (alkohol)