Nakkus???....Saabi...?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
heikiw

Neljapäev reede kulgetud marsruudil Tartu-Pärnu-Tartu-Rakvere-Tartu-Pärnu-Tartu.:DKas on süüdi selles kevad:cool::cool:,et rohkem Saabe on tänavale ilmunud või olen hakanud veel rohkem Saabidele järgi vaatama.Igatahes 2 päeva "saak"(mis ja kus iganes silma mul jäid),oli oma 30 Saabi vähemalt.Ja tundub,et ka uusi Saabe muretsetakse päris tempokalt.Aga parim,mis silma jäi,oli tumeroheline 95,mis tuli eile st.13-ndal mulle Sangla soo vahel vastu.Numbritähed vist ARP,foorumis vist see auto ei figureeri.Sellised masinad pole kindlasti igapäevakasutuses.Ja ka pisikeses Põlvas on mõned Saabikud liikvel ikka.Eks muist muidugi ka maal ilusa looduse keskel peidus.
Ehh.....ravimit ei ole saada:D
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kas see roheline pole mitte selle kodaniku oma kes meil mulklandi kokkutulekul võõrustaja oli? Ma teda ikka viljandis näen, ükspäev ehmatas ära kui järsku ligi astusin ja rääkima hakkasin:D
Kasutaja avatar
wyxx

muide- kui VM-s hoolduses käisin, ilutses sääl ees 1 tumesinine Takso SAAB. tundub, et Tallinna oma oli- tähed u. nagu AZS või midagi, see vist suht hiljuti registreeritud
KOLE

Nägin täna seda sinist taksot Nõmmel taksopeatuses.

Lisatud failid
LiVE FAST,DiE OLD!
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: KOLE
Nägin täna seda sinist taksot Nõmmel taksopeatuses.

Pole see 9-3 küll mingi taksoautomõõt nagu ka sivikud jne.
9-5 Estate ainult mõeldav suurus taksoks.
OT lisaks:Ei ole ma ise taksist--hoopis bussijuht;)
Kasutaja avatar
eston21

mis firma takso see on? teab teinekord tellida
Kasutaja avatar
heikiw

Täna sai käidud 1.korda ühte 9-5 Vector Estate 3,0 Tid näpuga katsumas.Vähe sellest,sai müügimehelt võtmed küsitud.Sai käima pandud ja kõiksugu asju näpitud.Aga oleks sellest veel vähe,sai ka veel pisike tiir territooriumil tehtud.Müügimees tahtis mind ninapidi kah vedada:Kui olin auto seisma pannud,küsis mult kelmil ilmel,et kuidas ma võtme kätte saan.Noo ei saand mind lolliks teha.
Täna ma seda autot unes näen!!!!Aga,et teised ka unes näeks,neile link:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kasutaja avatar
heikiw

Süvendasin oma Saabinakkust sellega, et kammisin läbi saab9000.com lehe pildigalerii täienisti:headbang:.Mis leidsin?Ikka ilusaid ja väga ilusaid tonniseid ja aerosid.Ja sain aru,et see haigus levib erinevatel kontinentidel ühtmoodi.:thumb:

3 Eestimaist tonnist seal ka esindatud:head:
Kasutaja avatar
heikiw

Täna Põlvas ühe kummitöökoja ees märkasin numbriteta tonnist.Seest tõõmees ütles,et uksed on valla aga hinda tema ei tea....ehk siis ta alles müüki tulemas.Eks ma siis kasutasin juhust ja istusin ja istusin ja ei tahtnud enam välja tulla sealt autost.Hele nahksisu,kliima jne.Kuna võtmed olid ees, panin käima ja nautisin kiiret soojenemist alt ja pealt:P

Juhul kui see tonnine peaks auto24 ilmuma-siis tasub vist tormata kaema-see mu subjektiivne arvamus--auto välimuse järgi.Tehnika koha pealt ei oska sõna võtta-modra nurrus küll mõnusalt.Servisebuuki järgi 98 jaanuaris esmaregistreerimine.

Tekkis ka paar küsimust--Kas tonnisel pole normaalsuurusega kindalaegast või ei oska ma seda otsida?Ja mis asjandus asub salongipeegli taga?
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

On kas laegas või airbag. Vanakooli värk nimelt. Salongipeegli taga muud küll ei tohiks olla kui salongi valgustus. Väga mõnus asi, kuna valgus ei lange silma.
will

See nakkus päris suur, sest külastades VM-i kuulsin kuidas müügimehed hõiskasid-nimelt on tänavu Saabide müük Eestis tõusnud 400%
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: qdwin
On kas laegas või airbag. Vanakooli värk nimelt. Salongipeegli taga muud küll ei tohiks olla kui salongi valgustus. Väga mõnus asi, kuna valgus ei lange silma.

Ohh mind rumalat,see asi esmapilgul ei meenutanud salongivalgustuse lampi.
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: heikiw
Täna Põlvas ühe kummitöökoja ees märkasin numbriteta tonnist.Seest tõõmees ütles,et uksed on valla aga hinda tema ei tea....ehk siis ta alles müüki tulemas.Eks ma siis kasutasin juhust ja istusin ja istusin ja ei tahtnud enam välja tulla sealt autost.Hele nahksisu,kliima jne.Kuna võtmed olid ees, panin käima ja nautisin kiiret soojenemist alt ja pealt:P

Juhul kui see tonnine peaks auto24 ilmuma-siis tasub vist tormata kaema-see mu subjektiivne arvamus--auto välimuse järgi.Tehnika koha pealt ei oska sõna võtta-modra nurrus küll mõnusalt.Servisebuuki järgi 98 jaanuaris esmaregistreerimine.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Kas bensiin jääbki odavamaks kui diisel?Tahaks turbotada:D
Aga sellised autod kaua ei seisa paraku...Ehk vähemalt foorumisse satub:thumb:
(Miks see link nii teeb?)Äkki keegi aitab!!Palun!
Vasta