käsipiduriga kaasnenud jamad

Vasta
Kasutaja avatar
HrMario

tere

sai siis eile õhtul sõitmas käia ja nagu talvel ikka tahaks käsipidurit ka kasutada. saigi siis korra tõmmatud ja vsjooo:wall:
kässar jäi peale ning õnneks olin kodust aint 500m kaugusel proovisin siis tagurdada ja kässarit uuesti tõmmata maha enam ei tulnud. hakkasin siis kodupoole sõitma üks ratas lohas. kuskil 50m sain sõita ja hakkas abs tuli põlema siis veel 50m ja hakkas punane ohutuli armatuuris põlema ning igasugused alarmid ja hoiatus piiksud undasid. kas kellelgi on kogemusi sama asjaga. ja nüüd jääb yle ainult soojemaid ilmasid oodata ?
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Ehk peaksid ikkagi remondikohas laskma üle vaadata.
gsaab

Mul oli opeliga ükskorda sama jama. Võtsin parklas tagaratta alt ning jõhkrustsesin natuke kinnijäänud trossi ja kõriga. Maha igatahes ma ta sain. Peale seda muidugi lasin uue trossi koos kõridega panna. EI tea mis konditsioonis see tross sul on äki aitab puhuriga ettevaatlukult soojendamine.
Kasutaja avatar
HrMario

ega jah plokkis rattaga remondi kohta sõitmine võib olla päris tülikas:wise: tross ise norm korras ei tundu roostes ega midagi aga eks kui garaasi kanali peale ajan siis soojendan lahti. kas keegi soovitab mingit ainet mida sinna trossisuka sisse lasta ?
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: HrMario
ega jah plokkis rattaga remondi kohta sõitmine võib olla päris tülikas:wise: tross ise norm korras ei tundu roostes ega midagi aga eks kui garaasi kanali peale ajan siis soojendan lahti. kas keegi soovitab mingit ainet mida sinna trossisuka sisse lasta ?

9-5`l külmub trossots tavaliselt ära,sealt,kus kõri lõpeb.Seal
kummikate,mis tavaliselt on katki ja vesi pääseb sisse.
kuusetaat

Kui sul on käsipiduril trumlid, siis mu volvol aitas kunagi trumlite kerge koputamine kuna klotsid jäid talvel niiskusega kinni. Muidugi tasub aega ajalt kontrollida ka trumlite juures ja sees olevaid liigendeid, kas pole roostes või lihtsalt mustusega ära paagatanud. Lihtsalt puhastada ja õlitada või vedela vasega üle pihustada.Käsipidur peal sõita, aga tsipa ohtlik. Kui läheb trummel kuumaks sealt edasi võll, ketas ja muidugi laager, tulemuseks ilus summakas remont. Kuulsin juhtumist, kus valesti pargitud saab teisaldati kuid ebapädevus põhjustas selle, et auto omanik ütles ma maksan trahvi ära, aga teie remondite mu auto ära.
Vasta