rihmapinguti katki
riiulikaup troostis ja hind ca 1800,-
ohjaa. järjekordne tee-se-itse-rihmapinguti-mees
Iisakule ja Trionicule õnne ja pikka närvi 

Weedman, räägime me ikka sellest jupist?Algselt postitas: weedman87
mix siuke mõttetu asi nii palju maxab ei saa aru. kui see nii palju maxsab siis teen parem ise selle

Tee muidugi ise. Aga tee siis uus rihm ka ise(näiteks nahkrihmast) ja lauaventilaatorist uus turbo ja....Algselt postitas: weedman87
mix siuke mõttetu asi nii palju maxab ei saa aru. kui see nii palju maxsab siis teen parem ise selle
:wall::wall::wall::wall::wall::wall:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
ei krt minu silma järgi küll see jupp sama ei ole mis mul puru on
, lähen uurin oma kapoti alust veel, praegast muidu sõidan ringi isegi masinaga, sain mingi suvalise kummiga selle rihma pingule ja asjad toimivad, aga ei tahax pärsi nii jätta, ja see jupp mis puru on, on lihtne järgi teha mul isal suur metalli firma ja see ei ole raske järgi teha, aga see mis pildil oli pole küll sama, imelik
, lähen uurin oma kapoti alust veel, praegast muidu sõidan ringi isegi masinaga, sain mingi suvalise kummiga selle rihma pingule ja asjad toimivad, aga ei tahax pärsi nii jätta, ja see jupp mis puru on, on lihtne järgi teha mul isal suur metalli firma ja see ei ole raske järgi teha, aga see mis pildil oli pole küll sama, imelik
võimalik,et nii puru ja ei meenuta enam uut...samas mõtlesid võibolla lisaks rihmaleevendusamordile kogu kupatust,mis ka puru(kronstein ja kinnitused) juhtub ka seda, et selle amordi tõttu puruneb plokk ise murdumise näol .tekib liialt suur vibratsioon ning pole ka välistatud et vahetust vajavad ka rullikud või/ja generaatori laagrid jne..võimalikud kinnikiilumise ohud
kui kõva metallimees,siis peaks paari aastaga ligilähedased tehaseandmetele vastavad jupid valmis saama...kahjuks laguneb seistes masin kiiremini kui sõites ning siis juba vaja ülejäänud kesta valmistamisega peale hakata...
kui kõva metallimees,siis peaks paari aastaga ligilähedased tehaseandmetele vastavad jupid valmis saama...kahjuks laguneb seistes masin kiiremini kui sõites ning siis juba vaja ülejäänud kesta valmistamisega peale hakata...