Mõni kuu tagasi peeti mind AMG`ga järvevanas kinni ja hakati peedistama. Esiteks: Miks on ees toonkile? Ja kästi see kohe maha kiskuda( ilma, et oleksid kontrollinud tehnilist passi). Mina väitsin, et see ei ole toonkile vaid klaas ning see tehasest tuli sellisena.
Teiseks: miks on taga neli summuti toru? Kästi gaas põhja vajutada ning see järel vinguti, et olen omavoliliselt väljalaset muutnud. Summuti tulnud heli olevat liiga valju.

Kolmandaks: volituse puudumine... OK sellest saan ma aru, aga omaniku perekonnanimi on sama.. see selleks.
Lõpplahendus oli see, et helistasime koos Silber autosse, kus kinnitati et antud "rikkumised" on kaasa tulnud tehasest ning ülevaatuse ka läbinud koos nendega... Ja puhuma pandi ka loomulikult lõpuks.

Saabiga aga sellist lollust pole kogenud. Linnas (tallinnas, tartus, pärnus) pole mind isegi reidide ajal kunagi kinni peetud. Viimati pärnus sunsetist öösel ära sõites oli vist ainuke kes puhuda ei saanud
Midagi halba ei tahaks meie korrakaitse organitele ette heita. Asi hakkab paremuse poole kiskuma.
Millised on kogemused politseiga...
Jupats