One Mile Challenge 2007 19. mai
Peale mõningast kaalumist on siis Troll ja Hall mõlemad 19.mai stardis.
Juhul muidugi,kui ennem dynos pulbriks ei lase.
Palju kaasaelajaid tuleb?:headbang::headbang:

Juhul muidugi,kui ennem dynos pulbriks ei lase.

Palju kaasaelajaid tuleb?:headbang::headbang:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Algselt postitas: iisak
Peale mõningast kaalumist on siis Troll ja Hall mõlemad 19.mai stardis.![]()
See on hea võimalus teil masinat reklaamida ka mitte Saabifännile - ainult, et kas olete nõus müüma seda mitte-fännile?
terv, teager
Väga head uudised
Vaatasin just graafikust, et mul ka see laupäev vaba, nii et üritan kohal olla. Vend peaks ka tulema. Loodame, et Iroman ikka oma eluka võistluskorda saab 

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
[/quote]
See on hea võimalus teil masinat reklaamida ka mitte Saabifännile - ainult, et kas olete nõus müüma seda mitte-fännile?
terv, teager [/quote]
No ei tõuse käsi müüma mitte-fännile...
Ja sellised "nokad",kes on papa-mamma käest raha nuianud või pangast maksimumi välja pigistanud,ajame
autost eemale.Selle leppisime Trionicuga juba ammu kokku.
Aga rääkides OMC-st,siis minu teada võistlejatele eraldi ala pole.Seega Saablased võiks kokku hoida küll seal:thumb:
terv, teager [/quote]
No ei tõuse käsi müüma mitte-fännile...

Ja sellised "nokad",kes on papa-mamma käest raha nuianud või pangast maksimumi välja pigistanud,ajame

Aga rääkides OMC-st,siis minu teada võistlejatele eraldi ala pole.Seega Saablased võiks kokku hoida küll seal:thumb:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Algselt postitas: iisak

Kas see oli vihje minu kohta? Mul jäänud nagu mulje, et teil selline arvamus minu kohta...
Algselt postitas: jupatsJa sellised "nokad",kes on papa-mamma käest raha nuianud või pangast maksimumi välja pigistanud,ajameAlgselt postitas: iisakautost eemale.Selle leppisime Trionicuga juba ammu kokku.
Kas see oli vihje minu kohta? Mul jäänud nagu mulje, et teil selline arvamus minu kohta...
See on pigem ju vihje üldise stereotüübi peale. Mitte kellegi pihta konkreetselt. Nii vähemalt hammustab minu hülge aju seda.

Iga ratas veab and then some!
ega minagi olen rääkinud ainult iisakuga, cyberi tunneks ka ehk ära...ise ei oska öelda kas tulen kõik lahtine.
/snowguy ja roomlase ja binleo tunneks ka ära
Kõigi eeldustega siiski olen kohal, sest roheliste rattaretk on selleks ajaks läbi ja välja puhatud.
/snowguy ja roomlase ja binleo tunneks ka ära

Kõigi eeldustega siiski olen kohal, sest roheliste rattaretk on selleks ajaks läbi ja välja puhatud.