Saab 9-5 universsali ost

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
tresnor

Tere lugupeetud Saabi foorumi kasutajad!
Äkki on kellelgi mahti anda nõu, selle kohta mida eriti silmas pidada kui osta kasutatud Saab 9-5 universaal, bensiin, automaat al aastast 2002 ülespoole. Soov on auto tuua Šveitsist.

Ette tänades
Tresnor
IFF
Saabiklubi liige

Otsi ringi, siin on 9-5 muredest ning tüüp vigadest palju juttu olnud. Võtme sõnadeks: aero, karterituulutus, facelift, tehase garantii, SID, Garret, 9-5
Iga ratas veab and then some!
tresnor

Algselt postitas: IFF
Otsi ringi, siin on 9-5 muredest ning tüüp vigadest palju juttu olnud. Võtme sõnadeks: aero, karterituulutus, facelift, tehase garantii, SID, Garret, 9-5

Tänud Iff.
Kindlasti teen seda ja surfan põhjalikumalt.
Kas on kogemust Švetsist toodud autodega? Niipalju kui mulle räägitud on seal autod paremini hoitud ning turg on üldiselt mustade poolt solkimata.
Edu
teager

Algselt postitas: tresnor
Kas on kogemust Švetsist toodud autodega?
Edu

Irw...
Keegi tuttavatest saabikutest hiljuti mainis, et kui ta kuuleb sõna Šveits, siis tõusevad ihukarvad püsti.

Korduvalt on foorumis ka soovitatud Rootsist masinat tuua, valik hea ning tõenäosus suurem korralikku masinat leida.

Rootsis müüdavatest autodest annab hea ülevaate Blocket.se

terv, teager
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mul on ammu juba tunne, et Shveitsis ei olegi nii palju autosid, kui sealt siia tuuakse..:P Mina küll ei julgeks väita, et seal autod kuidagi hirmus palju paremini hoitud on. Võibolla on normaalselt hoolduses käinute arv pisut suurem protsent, kui näiteks Saksamaal, aga eks siin mängib riigi suurus ka oma osa. Ei pea neid normaalseid eksemplare nii suure autode hulga seest otsima.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
dohman

Mul on jällegi Shveitsist toodud, mega korralik, hooldusajalugu olemas(tõestatud), HiiuAutost ostsin:thumb:
Eks igal turul on korralikke ja laipu, mõnel lihtsalt neid esimesi rohkem.
Vasta