Saab 9-3 SE 2.2 TiD, 2001, marguz [MÜÜDUD]

Kasutaja avatar
marguz

Terekest foorumlased.

Tehtud sai nüüd selline tegu, et soetatud Saab 9-3 SE 2,2 TiD väljalaskega september 2001. See siis minu esimene kogemus antud margiga. Eelmiseks autoks oli põhjamaade Volvo ning Saabist olin kuulnud ainult head ja seega otsustasin uueks masinakski valida selle. Enda hetkearvamusega olen sattunud ülihea pilli otsa, sest varustus on väga hea ning mootor paistab veel parem ja oli tükk tegu et oma uuest autost tuppa arvuti taha saada. :D

Aga mis siin tühja loba ikka ajada, lisan parem infot auto varustuse kohta ning ka pilte ja eks teie küsiga ise mis huvi pakub. Tüüpilisi uuema auto omadusi kirja panema ei hakka, vaid ikka rohkem lisavarustust. :)

Saab 9-3 SE:
  • mootor 2,2 TiD 92kw
  • värvus hall metallik
  • kesklukk ning pagasiruumi avamine puldiga
  • 4 turvapatja
  • kliimaautomaatik
  • 4x el. aken + el. peeglid
  • poolnahkpolster
  • käetugi ees (laekaga) ja taga
  • multifunktsionaalne reguleeritav rool
  • püsikiirusehoidja
  • kompuuter
  • 17" Saab originaalvaluveljed + suverehvid
  • esimesed + tagumised udutuled
  • tulede korrektor + tulepesurid
  • välistemperatuuri näidik
Ja pildid:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Hmmz, see velg meeldib selle jurues mulle üle kõige. Muretuid kilomeetreid.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
marguz

Algselt postitas: IFF
Hmmz, see velg meeldib selle jurues mulle üle kõige. Muretuid kilomeetreid.
see velg ka minu üks lemmikuid :)
muretuid kilomeetreid loodan isegi, tänud!
kasparius
Overboost addict

Ilus sportpakett. See auto peaks Ropka autoaiast jällegi olema.
EDU!
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
marguz

auto tõesti Ropka autopoest ning vurab juba Tartus ringi :)
nampat

Värv on lihtsalt suurepärane :) Õnne!
Jürgen

Istmed on super, värv on super(kuigi endale meeldivad rohekad), velg on super, mootor pole minu maitse ainult..
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Lahe auto, mis kirjad(pilt nr4) need esiistmetel peal on? Hetkel tundub, et diislite võidukäik jätkub, ropkas oli see juba teine samataoline oma vett hülgavate mootorikatetega:)
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mina lugesin istme pealt turbo välja. Kas panin väga mööda? Auto on tõesti ilus:thumb:
Tan

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Mina lugesin istme pealt turbo välja. Kas panin väga mööda? Auto on tõesti ilus:thumb:

2002 a. 9-3 SE-del peaks kõigil seljatoes "turbo" kirjas olema, minu omal küll on, see käis selle Turbo Anniversary paketi juurde, aga et ka 2001 omal, see on väike uudis.

Ilus masin on küll. Loodetavasti ei kipu see traktor liigselt iseloomu näitama :beer:

EDIT: nahaga uksepaneel sobib ka selle Anniversary asja juurde, huvitav.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: roomlane
võimalik, et MY 2002, aga valmistatud 2001?

Autod mis valmistatakse aasta lõpus on reeglina alati järgmise aasta model Year'iga.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
marguz

istmete peal tõepoolest Turbo kirjutatud ...ise oletan et tähendab siis turbodiislit ... mugavad on istuda ka... sellle Anniversary asja kohta ei oska kahjuks kaasa rääkida ... on seda kusagilt võimalik välja lugeda ja kas on veel omadusi mis sellega kaasnevad?
Susanna

Sõitsin sul vist täna veidi maad järel (Riia mnt-Võru tn) sarnase SAABiga (kere, aasta, värvitoon):poke:. Veljed on tõepoolest silmapaistvalt kenad:thumb:!
Kasutaja avatar
marguz

Algselt postitas: Susanna
Sõitsin sul vist täna veidi maad järel (Riia mnt-Võru tn) sarnase SAABiga (kere, aasta, värvitoon):poke:. Veljed on tõepoolest silmapaistvalt kenad:thumb:!
täpselt nii oligi ;)
ma ise ka silmasin et miski väga sarnane auto sõidab järel naisterahvas roolis :)
aitäh.
Martinelli

kena masin:cool:
Kasutaja avatar
marguz

sai siis täna Tallinnas käidud ning ligikaudne (kui kompuutri numbreid uskuda) kütusekulu teada ... selleks siis 6,1 l/100km ... stabiilne maantee kiirus 110 km/h ning see sisaldab kiireid möödasõite maanteel ning 120-130 km/h 4-realisel + linnasõit nii Tartus kui Tallinnas ... ise olen rahul sest arvutuste järgi siis edasi-tagasisõidu maksumus 315.- :) elagu turbodiisel Saab :) ning ei saa märkimata jätta 17" ning 215 laiade velgede-rehvide teelpüsivust :)
PS! maanteel siis ikka pidevalt "cruise control" peal!
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: marguz
sai siis täna Tallinnas käidud ning ligikaudne (kui kompuutri numbreid uskuda) kütusekulu teada ... selleks siis 6,1 l/100km ... stabiilne maantee kiirus 110 km/h ning see sisaldab kiireid möödasõite maanteel ning 120-130 km/h 4-realisel + linnasõit nii Tartus kui Tallinnas ... ise olen rahul sest arvutuste järgi siis edasi-tagasisõidu maksumus 315.- :) elagu turbodiisel Saab :) ning ei saa märkimata jätta 17" ning 215 laiade velgede-rehvide teelpüsivust :)
PS! maanteel siis ikka pidevalt "cruise control" peal!
Bussiga oleks see sõit Sul maksnud 2 x 125eek+linnatranspordi piletid:P:P+mobiilsuse puudumine!!
Ise käin tööle a´45 km üks ots ja edasitagasi kuluks siis 5l kütuse hind,bussiga sama maa 2x 50 eeki.
Ei saa sundida meid kasutama ühistransporti!!
Kasutaja avatar
heikiw

Algselt postitas: heikiw
Bussiga oleks see sõit Sul maksnud 2 x 125eek+linnatranspordi piletid:P:P+mobiilsuse puudumine!!
Ise käin tööle a´45 km üks ots ja edasitagasi kuluks siis 5l kütuse hind,bussiga sama maa 2x 50 eeki.
Su arvutuskäigust on muudu see, et auto ostad välja enne, kui bensiini põletama hakkad, bussi ei pea välja ostma :)
IRW
Sul õigus:P:P
Kasutaja avatar
marguz

Algselt postitas: heikiw
Su arvutuskäigust on muudu see, et auto ostad välja enne, kui bensiini põletama hakkad, bussi ei pea välja ostma :)

no see tähendabki juba mugavust ;) ma võiks sinna muidugi juurde arvestada veel kindlustustasud, rehvi kulumine ning auto remondikulud (mida õnneks küll hetkel veel pole) :P
Kasutaja avatar
marguz

Auto siis müügiks. Auto24 link järgmine http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=4ddb
Jürgen

See on ütlematta ilus pilt ikka:head:.
Pilt
Kasutaja avatar
marguz

Jah, pildi kohta võib tõesti öelda, et päris hea idee oli see. Annab kõige parema mulje sellest, mis tunne on istuda selles Saabis.

Kirjutan juurde ka, miks müün. Lihtsalt tunnen, et midagi oleks justkui puudu, auto on küll väga mega, aga vaadates uusi Saabe ja üldse uuemaid autosid, siis alati tuleb liikuda paremuse suunas. Ma isegi ei tea, mis see uus auto olema peaks, senistest autodest (BMW 318 1985, VW Golf III VR6 1993, BMW 316 1994, Volvo 850 Estate 1995) on mul seesamune Saab küll parima mulje jätnud. Eks näis kas ja kui tugevat huvi üles näidatakse ning kui auto maha müüdud, mõtlen rohkem tulevikku. Seega mul väga kiiret pole hetkel veel.
Kasutaja avatar
tõh

Müügikuulutuses kirjas, et vajab remonti. Mis täpsemalt viga on?
Kasutaja avatar
foxer

Ega kuupäevi pole vist küll mõtet vaadata?
prrrprrr

Algselt postitas: foxer
Ega kuupäevi pole vist küll mõtet vaadata?

Eks see küsimus sellest kuulutusest tingitud ole.
saab müügis
Vasta