Uus projekt, V8 mootoriga ja tagaveoga. Mootoriks saab olema sakslaste pakutav. Tagasild on E34 BMW oma. Käigukast on BMW oma.
VT:love:

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Mitu kilo vatti sellel aparaadil on, sest passis näitab 98 ja see läheb ikka jubedalt edasi:thumb:, no ma muidugi pole harjunud selliste turbokatega, rooliga on ikka tükk tööd
Algselt postitas: avelito
Automaatselt olin oma AERO selleks hetkeks unustanud, tahtsin nii väga ainult selles autos istuda (kõrvalistmel muidugi, sest ta ei olnud eriti nõus kohta vahetama, isegi Tartus mitte, ehkki ta seal natuke sõita pelgas),
Ka minu autol on teatud nurga alt TCS kiri näha. Armatuurid vastavad setailid TCSiga ja TCSita masinatel samad. TCS'iga masinatel vastava koha peal lihtsalt pirn ka taga.Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Mehed/naised, kas minu masinal on ka TCS? Küsin sellepärast, et kui teatud nurga alt vaadata siis on tahho all kirja näha, põlema pole ta kunagi läinud. Anti Lock põleb ka, vahepeal kustub ära.
Sai eile AutoGauge turborõhu kell ja segu kell ostetud. Rõhu kell ei töötagi. Eriline käkk ikka:bs:.
Nüüd on natuke abi vaja. Plaanin paigaldada kellad A piilari külge nii, nagu oli tehtud VT-l. Probleem seisneb selles, et ei leia sobivat liimi, mis asjad omavahel tõsiselt kinni seoks. Ehk oskab keegi aidata?
Seier ei liigu üldse, mitte midagi ei tee. Kella lõpp on 2 bar. Proovisin kompressori järel ka, aga ei midagi. Selle saadame hingusele.
A piilari külge sooviks liimida kella pesad/hoidjad. Nagu VT-l need mustad jubinad.