Viimases arvutimaailmas (ajakirja esisisekaanel) on naviseadme reklaam Sony NV-U71T.
- Euroopa kaart, sh Baltiriigid
- Puutetundlik ekraan
- Liitium-ioon patareid kuni 6 tundi
- 3,5" peegeldusvaba LCD ekraan
- 2GB sisemälu
...reklaami pildil paistab küljepeal mingi toitemoodi ava ka.
Puudub info, kus müüakse ja pole ka infi, kuidas funkab.
Kas keegi teab selle kohta midagi enamat?
Tahaks oma SAABile ka mingi hea navi panna (toitega).
Lisatud failid
Naviseade Sony NV-U71T
http://www.miterassa.ee/
küsi sealt näiteks, ma pole kindel kas nad naviga tegelevad aga muidu päris pädevad Sony osas
küsi sealt näiteks, ma pole kindel kas nad naviga tegelevad aga muidu päris pädevad Sony osas
Sellel Balti riikidest on seal vaid suuremad linnad, Eestist ainult Tallinn ja suuremad maanteed, via baltica nt. Ka nt. Soome kaart ei ole täielik. Sony on lubanud ka kaardiuuendusi, kuid millal... Müügil on ONOFF'i kauplustes, Mustamäel kindlasti.
Kui kaardid kehvad, siis pole sellest navist erilist kasu. Ainult ekraani pärast ei osta.
Äkki keegi oskab soovitada mõnda head naviseadet (korraliku kaardisoftiga)?
Seni olen pikemad reisid sõitnud läpakas esiistmel (MarcoPolo Euroroute ja Microsoft Autoroute), ausalt öelda mugav ei ole sedasi kaarti jälgida- eriti just suurlinnades. Ma usun, et nii häid kaarte müügilolevatel naviseadmetel polegi (nagu 2 eelpool nimetatud), kuid mõni on kindlasti parem, kui ainult suuremad linnad või pealinna peatänavad.
Äkki keegi oskab soovitada mõnda head naviseadet (korraliku kaardisoftiga)?
Seni olen pikemad reisid sõitnud läpakas esiistmel (MarcoPolo Euroroute ja Microsoft Autoroute), ausalt öelda mugav ei ole sedasi kaarti jälgida- eriti just suurlinnades. Ma usun, et nii häid kaarte müügilolevatel naviseadmetel polegi (nagu 2 eelpool nimetatud), kuid mõni on kindlasti parem, kui ainult suuremad linnad või pealinna peatänavad.
Mismoodi need valed on? "Järgmine tee pöörama vasakule", nii ve? Või räägib ainult saavas või rajavas käändes vmt? Kelle toode see Carmen on?Algselt postitas: willAlgselt postitas: Anti-flag
Eile sõidame saates ajas küll see "Eesti keel" carmenil naerma![]()
Nu ja siis, et käänded valed. Mind see küll pole häirinud.
külastage kadaka tee 1 Audiocity kauplust, kõik eelpool nimetatud seadmed on seal olemas ja veel palju lisaks.
PS. ära loe seda kui reklaami vaid kui head soovitust, seal võimalik kõike proovida ja võrrelda, kui mingi konkreetsem soov siis U2U abiks...
PS. ära loe seda kui reklaami vaid kui head soovitust, seal võimalik kõike proovida ja võrrelda, kui mingi konkreetsem soov siis U2U abiks...
http://kuldnebors.ee/kuulutused/kuulutu ... t_id=10717
Kas sellele saaks ka euroopa kaarti sisse panna?
Lisatud lingis teade: Vabandame, kuid kuulutus, mida püüate vaadata on aegunud.Algselt postitas: Anti-flag
http://kuldnebors.ee/kuulutused/kuulutu ... t_id=10717
Tänud TROLLile ja teistele vastajaile. Lähen alustuseks uurin Audiocity-s, mida nad pakuvad. Annan siin teada, kui midagi sobivat leian.