Sain äsja '04 9-3. Auto muidu tip-top, aga alarm puudu. Vikingus lubati see peale panna umbes 8k eest, mis tundub olevat suhteliselt krõbe hind. Mis oleks mõistlik alternatiiv? Ma päris suvalist kah ei tahaks (eraldi puldiga vms), aga võiks olla siiski odavam, kui originaal. Või ehk on originaali hind õigustatud??
Ma üldiselt signalisatsioonidesse väga ei usu, aga kasko nõuab...
9-3 alarm
no alarm on ikka korralikel süsteemidel ühendatav võtmepuldiga. ja eks see hind kindlasti oleneb paigaldatavate andurite rohkusest ning omadustest. ma arvan et see 8k on miski täiskomplekti hind ning seda arvestades ei tohiks isegi väga palju olla. kindlasti leiad autoelektriga tegelevate firmade juurest odavamaid pakkumisi mis ei tohiks oluliselt alla jääda VM süsteemile.Algselt postitas: ameerika
Sain äsja '04 9-3. Auto muidu tip-top, aga alarm puudu. Vikingus lubati see peale panna umbes 8k eest, mis tundub olevat suhteliselt krõbe hind. Mis oleks mõistlik alternatiiv? Ma päris suvalist kah ei tahaks (eraldi puldiga vms), aga võiks olla siiski odavam, kui originaal. Või ehk on originaali hind õigustatud??
Ma üldiselt signalisatsioonidesse väga ei usu, aga kasko nõuab...
uuri saabidele soodustusi pakuvate firmade teemat seal oliminu arust oü oos kes alarmidega tegeles ja paigaldas need ka olemasolevat pulti kasutades
alarmi investeerides soovitaks mõelda ka immo peale kui seda veel ei ole...minumeelest hulga mõistlikum asi kui piiksuv alarm mis iga kassi-koera või õuna ubina peale röökima hakkab
alarmi investeerides soovitaks mõelda ka immo peale kui seda veel ei ole...minumeelest hulga mõistlikum asi kui piiksuv alarm mis iga kassi-koera või õuna ubina peale röökima hakkab