9-5 raadio ei hoia jaamu mälus

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
KaidoV

Et siis selline probleem tekkinud: salvestame ilusti mälupesad täis, kõik toimib. Hommikul paned auto käima ja mälupesad tühjad, raadio mängib seda sagedust mis õhtul viimane kasutatu oli.

Ühes SAAB'iga tegelevas kohas juba käisin, seal öeldi otse "sorry, aitab raadio vahetus".
Küsin siis siinsete helgete peade käest igaks juhuks üle - on nii või tegelikult on EV's olema kogemus selle vea remondiks?

Tänud ette.
Kasutaja avatar
heikiw

Loogika järgi on raadiol puudu mälutoide,mis eraldi juhtmega.Muu vool süüte välja lülimisel kaob.Võib olla,et Saabi orig. raadiol voolu teed keerulisemad?
dohman

see on raadio sisene viga millele lahendus puudub senini. ega seda ei otsitagi.
kasparius
Overboost addict

Täpselt sama mure mul. Kui cd-d vahepeal kuulata, siis on ka mälud raadiol kadunud.:freak: Arvasin ka et mälujuhe ja pole siiamaani viitsinud tegeleda asjaga.
Sent from my Monte Carlo using B236
KaidoV

Noh ühest varasemat teemast siin selgus ka, et ikkagi raadio sisene kala ja remont on utoopia.
Eks tuleb kuulata mis "vahetusraadio" maksab, kui on räige kirves siis sõidame ilma salvestatud jaamadeta.
Factor

Algselt postitas: KaidoV
Hommikul paned auto käima ja mälupesad tühjad, raadio mängib seda sagedust mis õhtul viimane kasutatu oli.

Mälutoites ei saa ju viga olla, kuna raadio mängib sulle viimast kasutatud sagedust. Mis moodi ta siis muidu selle viimase kasutatud sageduse meelde jätab!
Seal ikka jah raadios endas mingi probleem.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
renemaajarv

Mis maksab uus raadio?
KaidoV

Vana teema uus areng: suretad auto välja, raadio jääb kuss nagu peab. Lähed hommikul auto juurde, ja raadio mängib. Kas see on teema alguses mainitud jama sugulane või iseseisev, millest heal juhul saaks isegi vabaneda?
zupa9000cd
Auto:

kui keegi kunagi juhtub oma sellise raadio välja vahetama,- müüge katkine mulle.
äkki oskan hiljem selle teema kohta vastuseid jagada.
zupa9000cd
Auto:

Algselt postitas: roomlane
mul paar päeva tagasi juhtus selline lugu, et pärast süütevõtme välja võtmist unustas raadio ennest käima. Panin võtme sisse tagasi, võtsin välja, ikka käis. Panin uuesti sisse, keerasin süüte sisse, süüte välja, võti välja ja jäi vait alles siis. Jaamu ei hoia mälus ka üldiselt.
kindel küll ei ole, kuid mul on kahtlus, et viga võib olla pardaajus. mul käis sama murega Omega kunagi ja selle vea hammustasin läbi.
Vasta