Mis imeloom see Launch on?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

ei no ega me paha pärast siis vaidle. Kui VIN näitas, et tegemist on launch´iga siis seda ta ka on. Lihtsalt uurime, miks ta launch on ning mis ta tavalisega võrreldes erinev on. Arutelu :wise: . Ära nüüd selle pärast kuulutust muutma hakka. Selline asi pole meie öelda. :thumb:
rahvas võtab ikka uusi asju kisa ja käraga vastu.:beer:
snowguy

Algselt postitas: Bonovox
Mina sain lihtsalt aru et selline "spoiler" vanadel 9-5-el on launchi oma. Vöttsin selle kuulutuselt ka ära et köik rahul oleks.

NING ÄRA SELLEPÄRAST KA AUTOLT LISASID MAHA HAKKA KISKUMA:gun:
Kasutaja avatar
Bonovox

ei mitte selle pärast, am lihtsalt ise arvasin et se oli mingi eriline spoiler mis launchidel on aga kui teisi launch mudeleid vaatasin siis neil polegi seda spoilat.

Aga se oli imelik et tagaistmel on soojendus, se peab olema midagi mis on hiljem juurde pandud.
teager

Bonovox, vt eelmine leht ma postitasin paari 9-5 andmed Rootsi ARK'ist - seal on kohe mudelinimi Launch. Sul Rootsist toodud masin, seega pead teadma ka rootsi reg nr - vaata ARKist järgi, kas su müüdav masin on Launch või mitte.

terv, teager
will

ei mitte selle pärast, am lihtsalt ise arvasin et se oli mingi eriline spoiler mis launchidel on aga kui teisi launch mudeleid vaatasin siis neil polegi seda spoilat.

Aga se oli imelik et tagaistmel on soojendus, se peab olema midagi mis on hiljem juurde pandud.

Minu sõidukil ka tagumiste istmete soojendus. Eelmisel 9-5-l oli samuti. Pole seal imelikku midagi
dohman

esimesel pildil on AERO kuni 2003 a mudeli spoika, teisel pildil on kahest osast koosnev ja keskelt avatud stange alumine osa (kõikidel ülejäänud lahjematel mudelitel)
homme ütlen mida Launch tähendab, pean helistama korraks:thumb:
Aimar

LAUNCH - tõlgime eesti keelde ja saame start, väljalennutamine, algatamine.
Ma arvan et kui sama lisanime autode juures aastast 1999 või 2000 enam ei kasutatud
võib seda seostada lihtsalt uue mudeli turule tulemisega.
Aga las targemad kommenteerivad mu teooriat.

See spoiler käis külge AEROdele, lasin enda Saabilegi panna kuna esiots tundus lihtsalt
liiga lage. ( noriks ka: see ei tähenda et ta mul Griffin-Aero-Launch oleks)
Kasutaja avatar
Bonovox

ega ma ei panud kuulutuse et se on launch selle spoileri pärast, Rootsi arkis ei seisa et launch on aga paberite peal seisab.

Launch tähendabgi et et esimesed 9-5-ed mis turule tulid.
Eelmise omaniku järgi pidi saama mingi mettalist "plaat" kus kirjutatu enda nimi sisse kui auto sai ostetud uuena mis pandi kuskile auto peale, aga ei tea kui tösi se on.
Helix

See stange alune riba vist siiski ei kuulu ainult Aero varustusse, mul hoovis Aero ja Vector, mõlemad 2003, mõlemal samasugune riba küljes.
Kasutaja avatar
Bonovox

Algselt postitas: Helix
See stange alune riba vist siiski ei kuulu ainult Aero varustusse, mul hoovis Aero ja Vector, mõlemad 2003, mõlemal samasugune riba küljes.

aga mis autodele se siis 1998a kuulus? va aero
Helix

aga mis autodele se siis 1998a kuulus? va aero

jään vastuse võlgu selles suhtes.
dohman

Launch mod was the level of cars when introducing the 9-5, like aero, vector, s or se. an equipment level.

Sellise vastuse sain just. Nüüd on siis mingi alus kaevata mida see pakett sisaldab.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

kui keegi veel ütleb lansseerima, panen põlema. Maakeelsed vasted asjale on:

algatama, käiku laskma, tootmisesse andma, turule tooma.

Hodkem emakeelt, ärgem risustagem seda mingite rõvedustega. Tänan tähelepanu eest. Vabandan OT eest, lihtsalt ei suutnud endale hoida.
Aimar

Ilmselt oli ta AERO-l standardvarustuses ja teiste pakettide puhul lisavarustuse nimekirjas.

Näiteks Griffini standardpakett: 3.0l bens. mootor, nahksisu, autopiloot, eesmised udutuled, istmesoojendus...... - seda kõike sai ka SE paketile lisaks tellida iga asja eest eraldi makstes muidugi.

(kahju et Griffinil NAVI standardpaketist puudus :( )
Vasta