Juhipoolne küljeklaas ei funka enam

Teemad elektroonikast...
Vasta
Kasutaja avatar
misfits

Klaasid töötavad elektriga.
Kõik oli OK kuni ükspäev Politsei pidas kinni. Tahtsin siis klaasi alla lasta ,et dokumente anda ja oh üllatust:freak: - ei tööta. Just õigel ajal andis otsad muidugi.:thumb:

Nuppu vajutades mingi klõpsatus käib ukse sees (ainult üles laskmisel) alla laskmisel ei kostu midagi. Teised klaasid kõik töötavad.

Selline tunne nagu oleks Saabil mingi salanupp millega saab juhi klaasi blokeerida või siis andis midagi otsad:?
Trionic
Saabiguru

Tõstuk,või lüliti andis otsad.Lülitis on ka mingi primitiivne bi-metall kaitsefunktsioon,kui liiga pikalt liikumatu klaasi puhul nuppu piinata.Proovi mõne aja pärast uuesti,äkki norm. toimimine taastub?
Kasutaja avatar
misfits

Selline tunne nagu klaas üles tõuseks aga pole kuhugi minna kuna alla klaas ei lähe.

Mingi on/off nupp on kah seal klaasitõstuki nuppude peal millel ei näi olevat otstarvet.

Algul arvasin ,et vajutades off ei saa klaase enam tõsta aga klaasid tõusevad nii on kui off asendis.
Trionic
Saabiguru

on-off piirab ära tagumiste klaaside tagumised lülitid off asendis(lapselukk).
Tõstuki tross puruks,või kaasi juhtrullid irdunud ja klaas siinidelt maas jne.
tiib

Algselt postitas: misfits
Klaasid töötavad elektriga.
Kõik oli OK kuni ükspäev Politsei pidas kinni. Tahtsin siis klaasi alla lasta ,et dokumente anda ja oh üllatust:freak: - ei tööta. Just õigel ajal andis otsad muidugi.:thumb:

Nuppu vajutades mingi klõpsatus käib ukse sees (ainult üles laskmisel) alla laskmisel ei kostu midagi. Teised klaasid kõik töötavad.

Selline tunne nagu oleks Saabil mingi salanupp millega saab juhi klaasi blokeerida või siis andis midagi otsad:?

Mul oli eelmisel nädalavahetusel täpselt sama case :P see selleks. Aga minul tekkis see probleem peale auto keemilisest puhastusest, ilmselt lasti mingit sodi kohtadesse, kui see ei tohiks sattuda, kuid mõni päev hiljem hakkas aken jälle normaalselt käima. Kasutasin neil päevil muidugi igat hetke nupuga klõbistamiseks.
Kasutaja avatar
misfits

Algselt postitas: tiib

Mul oli eelmisel nädalavahetusel täpselt sama case :P see selleks. Aga minul tekkis see probleem peale auto keemilisest puhastusest, ilmselt lasti mingit sodi kohtadesse, kui see ei tohiks sattuda, kuid mõni päev hiljem hakkas aken jälle normaalselt käima. Kasutasin neil päevil muidugi igat hetke nupuga klõbistamiseks.

Ma ise tegelesin kah kõvasti autopesuga vahepeal. Võib-olla tõesti sellest.
Klõbistan seda nuppugi igapäev aga veel pole õnnestunud;)
Loodame , et juhtmed kuivavad ära ja saavutavad jälle kontakti kusagil eiteakus ning normaalne töökorraldus jätkub:)
Kasutaja avatar
misfits

Algselt postitas: Trionic
on-off piirab ära tagumiste klaaside tagumised lülitid off asendis(lapselukk).
Tõstuki tross puruks,või kaasi juhtrullid irdunud ja klaas siinidelt maas jne.

Tänud!

Peab uksepolstri maha kiskuma ja vaatama seda asja kui tööle ei hakka:o
Kasutaja avatar
misfits

Algselt postitas: roomlane
vaata jah, ega sul ukse sees akvaarium pole :)

Akvaariumi õnneks polnud;) Politseiga läks mu energiaväli:head: vist nii suureks ,et klaasi allalaskmislülitit vajutades kärssas lüliti läbi.

Nüüd parandati ära ja kõik toimib.:thumb:

Huvitav on see ,et sai alles autole 100w esitulede pirnid pandud. Järsku on see kuidagi nende elektrijamadega seotud - et nii tugevaid ei tohiks panna:?:freak:

Täna kustus ülevalt kiri Fasten. Põleb vaid belts.

Ma juba hirmuga ootan - mis vidin järgmisena otsad annab?:evil:
suur

Kasutage neid tehase poolt ette nähtud võimsusega pirne. 100w on liiga võimas ning tekib liiga palju soojusenergiat, mis su esituld usinalt lammutama hakkab. Tahad rohkem valgust - pane lisatuled.
Kasutaja avatar
marguz

Võibolla väheke OT, aga tuledest rääkides, siis minu 9-3'l näiteks on küll väga head esilaternad ning kui asja paremaks tahta, siis võibolla oleks kasu ainult Xenoni installist.
Vasta