Klubikiirendus ja suvine kokkutulek 21-22.07.2007
Täpsustades asjaolusid,selgub,et kruusa(vms)teed on ca 1km.Kui vaikselt ja pikivahega sõita ei tohiks väga palju tolmu üles keerutada:nono:
Isiklikult eelistaks puhast autot pärast piltidelt vaadata:drink:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Äkki Cyber teeb nimekirja eraldi teemana,nagu varemgi on olnud-st.ilma kommentaaride ja pika jututa:?Algselt postitas: tanel111
nüüd vôiks teha uue teema kus saaks ülevaadet kes oleks tulijad.....SAABID ALLIKAS või midagi sellist......Mina olen käsi kui kutsutakse nii noori saabifoorumi liikmeid![]()
Hetkel tundub,et asjad sujuvad ja kuupäevad on paigas.
Palun ärme hakka,et "mina ei saa" ja "ma ära kusagil" jne. Ligi 2kuud on aega nii,et planeerimisruumi on.Kui tullatahtmine ikka tõsine on:wise:
Algselt postitas: tanel111
to iisak:
helistasin ise ka sinna umbes nädal tagasi, endal vaja ka seal üks üritus augusti lôpus teha...aga see selleks....... Kas uurisid mitu kämpingut seal on??? Tean juba et suurde hoonesse mahub magama umbes 25-30 inimest!.....juhul kui ostutub vihmaseks siis on vôimalik Maeru trahtrist (kaugus allika talust umbes 2 km) laenutada ka vääga suur varjualune....juhul kui seda pole mônel tulijal
Ma juba ennist kirjutasin, et töötan sellises kohas, kes neid rendib. Ainult suur kokkupandav telk suht mahukas 4x4 või 4x8 jne. see ikka suur suur kott, kuid peaks saama ikka. Kas 21-22 juuli ja 22 k.a.? Selle saab tasuta.
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Algselt postitas: iisak
Ma vist võtan selle asja enda peale...
Esialgse kava kohaselt paneme paika 21.-22. juuli Kiltsis. Siit saavad kõik tahtjad edasi oma aega ja puhkuseid planeerima hakata.Kasparius äkki võtab seekord siis asja tõsiselt ja üritab kuidagi seda ajamõõdusüsteemi orgunnida.
Võiks olla äkki mingi autode limiit ka,et asi liiga laiali valguma ei hakkaks.
Kas üritame mingi kämpingu ehk öömaja ka sebida?
Minu nägemus asjast oleks selline:
Teeks suvise Saabneti kokkutuleku Kiltsil.Laupäeval sõidame 1 miili. Esimesele kolmele auhinnad.Õhtul siis kokkutulekuüritused+saun+õlu+lihakärsatamine.
Osalejate arv võiks olla ca 30,et asi liiga pikaks ei veniks ja huvi ei kaoks. Enne rajale minekut teeks ametliku osa öömaja juures ära ja kes sõidu vastu huvi ei tunne(naised-lapsed) seavad ennast sisse. Järgmisel päeval korraldaks 1/4miili sõidud.Iseenesestmõistetavalt osalejad eelmisel õhtul alkoholiga ei liialdaks.PUHUMINE KOHUSTUSLIK:wise:
Ka see võistlus jääks mingi 2tunni sisse.Peale seda jälle auhinnad esimesele kolmele ja ametlik kokkutuleku lõpetamine.
Mis arvate?Kõik ettepanekud ja abikäed teretulnud:headbang:
Nii palju on juba välja mõeldud.
mina saan aru, et on ikka 2 päeva
EDIT: Cyber`ile: Kas meie foorumis pole võimalik teha spets regitreerimise teemat? Sellist kus täidad lahtrid. Siis saab selgema vaate, kuna pole ka segavaid OT postitusi(põhiliselt minu poolt:D:D)
Algselt postitas: iisak
Täpsustades asjaolusid,selgub,et kruusa(vms)teed on ca 1km.Kui vaikselt ja pikivahega sõita ei tohiks väga palju tolmu üles keerutada:nono:
Olenevalt ilmast, kiirustel alla 40km/h kannatab juba üsna normaalse vahega sõita. MIngi selline kiirus oli meie kolonnil ka Põltsamaalt lahkudes talvekokkutulekule.
55581286
olen sôitnud seal teel.....üle 20 km/h seal küll auto tervise huvides sisse ei taha vôtta..... vb sellepärast et mul aerol esiots üsna madal:wise: aga tee ei tolmanud eriti niiet autod jäävad puhtaks......ja seal saab ka autopesu teha....ei usu et omanikud keelavad voolikut ja ämbrit laenata;)....
Siit ka minu järgmine küsimus:Algselt postitas: will
Katusealune on olemas 4x8 meetrit suur telk ja tasuta.
Kas keegi konksuga Saabiomanikest oleks nii hea ja toimetaks käruga selle varikatuse kohale:?.Kuna see on üsna kogukas siis eeldab pika (kahe rattapaariga) käru olemasolu.On võimalus ka käru saada,põhiküsimus on-kas keegi tahab nii hea olla:red::?
ega joomises midagi kurja nyyd ka ei ole.....aga ei soosi ka pildituks joomist....tuleks ikka vôtta nii et kurk ei kuivaks ja hea tuju sees....mitte aga teha isiklikke tippmarke et kui palju ôlut suudan täna ära juua
Aga on ju vôimalus teine lubadega inimene ka kaasa vôtta
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: suur
aga oma joomisharjumuste tõttu (paha-paha) tahaksin oma auto üldse koju jätta. Talvel selgus, et ilma autota on mõnusam pohmatseda.
tegelikult jäi talvekokkutulekult nats halb mulje: mõned olid kohal koos pere ja lastega- samal ajal mõned olid yle keskmise vindised ja tundsid ennast liiatigi vabalt ... ( juba päris varajases faasis)
olen ikka ja alati kõiksugu kokkutulekuid pidanud pere yritusteks ja heameel oleks näha rohkem peresid koos lastega. mitte,, et vaid tyybid tulevad kokku jooma. kirjutan seepärast, et mõelda selle peale, et äkki miskit selles suunas teha, et ikka pere koos tuleks.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Mõtlesin ise tükk aega,kas kirjutan või mitte.Algselt postitas: ivomets
tegelikult jäi talvekokkutulekult nats halb mulje: mõned olid kohal koos pere ja lastega- samal ajal mõned olid yle keskmise vindised ja tundsid ennast liiatigi vabalt ... ( juba päris varajases faasis)
olen ikka ja alati kõiksugu kokkutulekuid pidanud pere yritusteks ja heameel oleks näha rohkem peresid koos lastega. mitte,, et vaid tyybid tulevad kokku jooma. kirjutan seepärast, et mõelda selle peale, et äkki miskit selles suunas teha, et ikka pere koos tuleks.
Klubiüritus võiks ikka klubiürituseks jääda mitte mõnede eraviisiliseks segikammimiseks.Näpuga näitama ei hakka,kes ennast ära tunneb see häbeneb:wise:
Katsuks seekord mitte liialdada ja näiteks sauna oma erapinnaks mitte pidada.Kõik maksavad võrdselt,kõigil on samad õigused ja kohustused.Ma ei taha,et keegi kellegi pärast piinlikust peaks tundma.
KÕIGIL PEAB HEA OLLA OLEMA KA ILMA 0,5+%(PROMILLITA):nono:
Tsitaat:
Algselt postitas: will
Minul peret netu aga samas ei joo ka eriti. Kuid Ivometsa jutus point sees. Tuleks ära otsustada, et kas tuleb meestekas või perekondlik asi. Vahe on viina ja õlle tarbimise koguses
Isegi meestekana ei sooviks selliseid kohapeal mootori piirajasse laskjaid(peokohas) ja seejuures orgastiliselt röökijaid ja muidu segi kammijaid saabiklubi kokkutulekul kohata.Kooma võib end ju kodus,või naabriantsu juures kammida.Kaks foorumlast(parti mitte nende hulka lugeda,part on ju part) suutsid talveka küll päris ära rikkuda oma familiaarse räuskamisega paljude meelest:fight:
ivometsaga 100% nõus.
Minul peret netu aga samas ei joo ka eriti. Kuid Ivometsa jutus point sees. Tuleks ära otsustada, et kas tuleb meestekas või perekondlik asi. Vahe on viina ja õlle tarbimise koguses

Isegi meestekana ei sooviks selliseid kohapeal mootori piirajasse laskjaid(peokohas) ja seejuures orgastiliselt röökijaid ja muidu segi kammijaid saabiklubi kokkutulekul kohata.Kooma võib end ju kodus,või naabriantsu juures kammida.Kaks foorumlast(parti mitte nende hulka lugeda,part on ju part) suutsid talveka küll päris ära rikkuda oma familiaarse räuskamisega paljude meelest:fight:
ivometsaga 100% nõus.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kui pereüritus, siis võtaks isegi oma pisitütre kaasa. Ta oli 2-aastane ning oskas selliseid sõnu nagu "emme", "issi", "issil on sinine saab" jne.
Aga jah kuna ise ennast lampi reeglina ei joo, siis pooldaks ka pereüritust.
Aga jah kuna ise ennast lampi reeglina ei joo, siis pooldaks ka pereüritust.
romza
Minul peret netu aga samas ei joo ka eriti. Kuid Ivometsa jutus point sees. Tuleks ära otsustada, et kas tuleb meestekas või perekondlik asi. Vahe on viina ja õlle tarbimise koguses![]()
Pigem küll oma piiride tajumises aga see selleks.
Tulgem ikka peredega ja tundkem end lihtsalt hästi, paadunumad pralletajad aga püüdku end talitseda- abiks raamatud Benjamin Spock "Teie laps", mingi nõukaaegse kirjaniku kirjutatud "Allakäigutrepp" ja värskeim väljalase raamatust "Wismari ajalugu- mured ja rõõmud" vol.96/40 kraadi:P
EDIT: mul kõik läbi loetud:D
Viimast sa tõenäoliselt ei kuule. Esiteks ei ole eriline soolomees, teiseks ei jõudnudki viimane kord pillini ja kolmandaks pole oma tulekus üldsegi kindel.Algselt postitas: qdwinJuhul kui, siis huvitav kas Pardi ja Suure kitarresoolod kuuluvad ka mürtsu alla?Algselt postitas: iisak
Miinused: 23.00 suurt mürtsu enam teha ei tohi