tere!
Mõtlesin, et amordid on selline pooluniversaalne kaup, et niisugust kraami ikka kaubanduses leidub. Aga tühjagi - varuosapoed lehitsevad internetist ilmselt samu katalooge ja pakuvad Saab 96-le ainult tagumisi amorte. On ehk teadjamaid, kes suunaks õige müüja juurde või nimetaks konkreetset toodet, mida poest küsida?
No ja kangesti käiksid neelud muidugi uute välimiste pooltelje otste järgi...
otsin Saab 96 esiamorte
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
tule aga keera maha.
heas korras, kvaliteetsed, peaaegu uued amordid kuskil aastast 1975
Lisatud failid
heas korras, kvaliteetsed, peaaegu uued amordid kuskil aastast 1975
Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

-
- Saabiklubi liige
Jah, selliseid tahakski välja vahetada. Värviliste ja läikivate vastu, nagu parklas mõnel uuel autol näinud olen. Muidu vaatan auto alla - ja kõik, mis paistab, on selline ühtlaselt pruunikashall ja väga-väga sügavalt mattpinnaline. Elus võiks ju midagigi ilusat, läikivat ja värvilist olla.
Mitmetel välismaa lauljatel olen telekas näinud selliseid autosid, et nemad muudkui laulavad rooli taga, käsi aknast rippu ja auto hüppab ühel kohal seistes üles-alla. Miks Saab küll selliseid ei tee?
:
Kui oma autol kõik amordid küljest kruviksin, siis ta vist hüppaks ka hästi, aga põrandasse peaks suure augu tegema, kust jalaga rütmi lüüa saaks...
Läks natuke offtopikuks:)
Mitmetel välismaa lauljatel olen telekas näinud selliseid autosid, et nemad muudkui laulavad rooli taga, käsi aknast rippu ja auto hüppab ühel kohal seistes üles-alla. Miks Saab küll selliseid ei tee?

Kui oma autol kõik amordid küljest kruviksin, siis ta vist hüppaks ka hästi, aga põrandasse peaks suure augu tegema, kust jalaga rütmi lüüa saaks...
Läks natuke offtopikuks:)
-
900-esiamordid läksid vist taha, kui hästi mäletan, pepu jäi vähe kõrgemale siis
Kas 99 omad ei sobi?
- ivomets
- Vanasaabikala
vaata jaak, värvilisi ja läikivaid pead iga aasta tagant vahetama. aga nendele saad 7 aastase garantii!
ehk kuskilt ärist sa võid ju midagi leida aga 96 esiamordid peavad töötama mõlemat pidi ka veel.
ehk kuskilt ärist sa võid ju midagi leida aga 96 esiamordid peavad töötama mõlemat pidi ka veel.

- ivomets
- Vanasaabikala
Algselt postitas: krss
Poolteljeotsad võid vahetada parema vasakuga ja vasaku paremaga, sest need olid seni kulunud ainult edaspidi sõites. Sel viisil vahetades jäävad ragisema tagurpidi rattad väljas pöörates, kuid edaspidi raginateta. Need on defka värk mis tasub lõpuni läbi sõita (kuniks see sõiduomadusi ei halvenda), sama lugu ka pooltelje T-liigenditega, neid lihtsalt pole enam kusagilt saada.
minu arust käib see jutt eriti veel käigukasti sisse käivate pooltelgede otsade kohta. T- liigend kulutab sinna sisse mõnusad " pesad".
ja kui need vasak- ja parempoolne ära vahetada, siis kestavad need kyll paarkymmend aastat.
ja muidugi nendesse jäetud jälgede järgi saab minu arust hinnata kõige paremini ka käigukasti kasutamisaega.

-
- Saabiklubi liige
Kasulikud nõuanded, panen kõrvataha!
Mida rohkem oma 96 tegelen, seda rohkem ta mulle meeldima hakkab.
Miks tänapäeval enam selliseid elementaarautosid ei võiks toota? (retooriline küsimus).
Miks tänapäeval enam selliseid elementaarautosid ei võiks toota? (retooriline küsimus).
-
Algselt postitas: SeekordJaak
Kasulikud nõuanded, panen kõrvataha!
Seda küsivad kindlasti paljud !
amordid ca 400-700,-/tk tellida max 2 päeva
vali kas gaas või õli...
ei näe mingisugust probleemi...saada meil , saadan ettemaksuarve
madis@troostauto.ee
vali kas gaas või õli...
ei näe mingisugust probleemi...saada meil , saadan ettemaksuarve
madis@troostauto.ee
üldiselt jah, kui ma nüüd härdusega oma 96-te meenutan, mille omanik ma tänaseks ei ole enam, siis... sellel oli ka nii, et ees olid orig amordid ja taha vahetasin Sachsi amordid ja aasta pärast oli testis samad tulemused:?
ja no need esimesed olid ikka mõned sajad tuhanded ilmselt all olnud
ja no need esimesed olid ikka mõned sajad tuhanded ilmselt all olnud