autos 2 kohta vaba ozzy konserdile

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
kjah

oleks vaja 2 inimest autosse sest muidu läheb raha kütuse peale peale väga palju kui kahekesi osbourne konserdile minna nii et 100 per face läheks umbes küttele siis

pakkumised oodatud
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Võibolla olen mõnest elamusest ilma jäänud kuid minu diisel tarbib ikkagi diislit, bentsuga pole proovinud:)
kjah

njah kuu lõp sry:D
suur

Algselt postitas: kjah
njah kuu lõp sry:D
Läbustan ka teemat
Kas kuu lõpus võib dislapaaki benssu panna?
kjah

camoon said aru küll
kjah

siiski ootaks siia neid kes soovivad kaasa sõita!
Kasutaja avatar
Rästas

siiski ootaks siia neid kes soovivad kaasa sõita!
Täpsustus: mitte lihtsalt kaasa sõita vaid, sinu jaoks olulisem, kulusid jagada. Ma arvan, et Saabifoorumi rahvas sõidab oma Saabiga.

Ma mäletan üht meest, kes liisis omale uhke auto ja pärast ei jätkunud raha kütuse peale :)
kjah

Ei ma pole autot liisinud asi liht. küti jagamises rohkem, sest ma lõpetan etkel kooli ja pole aega olnud tööle veel asuda. Ei taha väga vanemaid ka raha küsimustega piinata.
teager

ei ma pole autot liisinud asi liht. küti jagamises rohkem sest ma lõpetan etkel kooli ja pole aega olnud tööle veel asuda ja ei taha väga vanemaid ka raha küsimustega piinata
Pilt :fight:

Isiklikult küll ei usu, et sa kooli lõpetad, vähemalt sellise eesti keele oskusega ei tohiks sind eksamilt läbi lasta.

Läbusta kuskil mujal foorumites või messengeris :nono:

terv, teager
kjah

Nii teeks nüüd selle jutuga lõpu, pole mõtet seda teemat enam edasi risustada mõttetute postitustega ja üksteisega vaidlemisega, seda võime teha U2U kaudu. Teema eesmärk oli siiski see, et minna 1 autoga Ozzy-it kuulama ja seda teha odavamalt, sest kui iga saabi vend läheb oma saabiga, siis maksab ta ka ise terve paagitäie eest. Pakkusin selle variandi lihtsalt välja ja kui keegi huvitatud ei ole, siis ei ole siia vaja postitada ka. Oleme ikka üksteise suhtes sõbralikud!
suur

Tubli kjah. Näitasid, et õigekiri polegi sulle päris võõras. Jätka samas vormis! Loodan et leiad endale kambajõmmid Ozzy'le
kjah

Paneks teema lukku.
Leidsin juba endale kaaslased.
Vasta