Algselt postitas: will
to jack:
Tasumata parkimistasu eest saab määrata VIIVISTASU ehk tegemist kohaliku maksuga, et oleks võimalik koostada viivisotsus ilma tasu makstama jätnud isikuta ja sõoiduki omanikule.
Valesti parkimise /märgi all aga tasu makstud/ ei saa ikka trahvi määrata, kui rikkuja pole välja selgitatud.
Ei saa karistada SÕIDUKI OMANIKU. Ega Hansa Liising, Sampo liising jne roolis saa olla!
Ning PS-e kohaselt saab karistada ainult rikkumise toime pannud isikut. Kui pildilt tuvastada ei õnnestu siis pole midagi teha.
Eriti raskeks teeb tuvastamise asjaolu, kui sõiduk jur. isiku omanduses ja volikirjasid väljastatud mingi 40 tk. Sisuliselt on võimalik karistada siis, kui isik, kes rikkumise toime pani selle ka ise üles tunnistab (vähe tõenäoline).,
Seega on sinu toodud oletused. ettepanekud ja spekultasioonid mõtetud ega kannata juriidilisest küljest mingit kriitikat.
Soovitan lugeda PS-st:facts:
OT: Ma ei tahtnud siia teemasse ühtegi postitust lisada, sest mul polnud midagi öelda. Küll aga ei saa siin vaiki olla: Jacki oletused, ettepanekud ja spekulatsiooni, nagu siin nimetatud, on lihtsalt arvamuseavaldus vastavas teemas- mina ei näe siin mingit spekulatsiooni, mul oli seda isegi huvitav lugeda, omamoodi vaimukas. Sa mainid, et tema arvamus ei kannata kriitikat ja annad sellele oma subjektiivse hinnangu ning toetud pädevale juriidilisele hinnangule. Millisele?
Tundub, et kohati peab oma arvamusega väga ettevaatlik olema, sest kaasforumlasel võib näiteks kehv päev olla ja ta elab end su postituse peal välja.
Sinu soovitus: lugege palun PS-st, siis on väga üldistav soovitus. Kui juba selline soovitus, siis palun alati lisaks täpsustav paragrahv ja selle punkt, millele sa konkreetselt viitad- nii on see
de jure korrektne (kui suhelda õigusruumis).
Seda teemat lugedes näen ma vastuseisu ja kohati ka mahategemist/kraaklemist. Samas ma olen veendunud, et kui kogu see kommenteerijate kamp korraga samas kohas maanteele panna, liiklevad nad täiesti korrektselt ja kaasliiklejate suhtes lugupidavalt, nagu muulgi ajal X kohas
Peace