http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Jäi silma selline auto. Soovin oma passati asemele midagi muud. Kuna saabidest midagi suurt ei tea, kas keegi oskab nõu anda. Teretulnud ka teised pakkumised.
Saab 9-5 ost
Väga selle masina moodi, seal teemas olevatel linkidel on nüüd hoopis Audi ja pildid on uued, aga...
Saabnetis ka korra mainitud...
terv, teager
Saabnetis ka korra mainitud...
terv, teager
saabnetis vaevalt keegi sulle midagi peale saabi soovitab:P aga saab on hea valik ning võiksid uurida ka foorumis müügis olevaid masinaid......siin leidub kuldsete kätega saabiomenikke kes vahetevahel oma kullakesi uuemate vastu vahetavad....ivomets meil siin müüb kindlat kaupa nagu uute omanike käest kuulda on olnud:D
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Ma käiks sellist värvi Saabist kaarega mööda. Mõned päevad tagasi vaatasin E-Autolines sellist Saabi mis nägi niru välja, peale selle olid katusel mingid 2 lisaantenni mida piltidelt pole näha.
Ise astusin sama teed, Passatist (97a.) Saab 9-5 te(2000a.)
Saab 9-5 on tunduvalt mugavam auto.
Teelpüsivus on 9-5 el parem. Passat muutus suurematel kiirustel natuke rahutuks.
Selle võib kirjutada ilmselt väiksema teljevahe arvele.
Sama aasta MB, Audi A6, BMW 5** seeria mudelid sama lisavarustusega maksavd keskmiselt 20- 30 000.- EEK rohkem.
Kui läheb liisingusse siis KASKO on tunduvalt odavam võrreldes eelmainitud Saksa autodega.
Tehnilise poole pealt las kommenteerivad siinsed Saabijumalad !
Saab 9-5 on tunduvalt mugavam auto.
Teelpüsivus on 9-5 el parem. Passat muutus suurematel kiirustel natuke rahutuks.
Selle võib kirjutada ilmselt väiksema teljevahe arvele.
Sama aasta MB, Audi A6, BMW 5** seeria mudelid sama lisavarustusega maksavd keskmiselt 20- 30 000.- EEK rohkem.
Kui läheb liisingusse siis KASKO on tunduvalt odavam võrreldes eelmainitud Saksa autodega.
Tehnilise poole pealt las kommenteerivad siinsed Saabijumalad !
See on müügimeeste jutt, neilt ma olen seda kuulnud, kui ma nad kerimisega vahele olen võtnud. Siis on neil kõik hooldusajalood värgid olemas, räägivad terve eluloo.Algselt postitas: heikiw15000:30=500km???päevas???Algselt postitas: Jürgen
Olen kuulnud, et keskmine sakslane sõidab 15k kuus.
Ma olen kuulnud,et tädi Maalil on 6 varvast:wtf:Algselt postitas: Jürgen
Olen kuulnud, et keskmine sakslane sõidab 15k kuus.
Miks sihukest seebivahtu on vaja siia postitada:bs:
Aga teemasse ka.
Kui ma õieti mäletan on see auto meie käest läbi korra käinud-keegi tahtis osta. Suht kehvasti taastatud avariiline auto. Värv ja aastaarv ja odomeetri näit klapivad....
Kui ma õieti mäletan....

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5 2.2TDI 2002, 96 2T 1965, 96 4T 1976, 900 Cabrio 1989, 900c 1984, Sonett II
- Kontakt:
Mazda 6 ju samas hinnaklassis, kui Saab 9-5, ehk minu silmis ikka üsna üle hinnatud autoga tegemist. Ja lisaks 2000 alguse Mazda 6 värviprobleemid .... Ehk teisisõnu, et ei tunduks väga OT, minu silmade läbi, Saab oleks siiski parem valik.
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Selline tunne, et eestlased ostavad kõik autod uutena...
Mul üks hea sõber, kes kasutab suurt Masteri bussi oma töö jaoks, siis sai liisinguaeg 3 a läbi ja võttis uue liisingusse. Vana jättis aga ise müümiseks. Mida aga ei ole, on kunde, kes bussi sooviks. Selline tunne, et lase hind alla omahinna, siis on kaarnad kohe platsis.
Soovisin kah vahepeal oma 9-5 müüa, nüüd jälle. Müügiks ma selle saksast ise tõingi tegelt. Mitte keegi ei ole kõssanud ka. Ja ega ma kopikate eest ära ei anna, sest auto on Korralik, seda suure algustähega. Miks ma pean müüma samade hindadega, kui autopoodides keritud ja läbustatud autod maksavad vähem kui minu oma? Jah, paar parklamõlki on uste peal aga lõppkiirusele see küll mõju ei avalda, pigem korras amordikad, summutaja, mootor, turbo ja äkki isegi kliima!
Samuti olen samal müünud ATV-d. Üks inimene helistas vahepeal. Ausalt, selline tunne...
Vabandan OT-i pärast:nono:
Mul üks hea sõber, kes kasutab suurt Masteri bussi oma töö jaoks, siis sai liisinguaeg 3 a läbi ja võttis uue liisingusse. Vana jättis aga ise müümiseks. Mida aga ei ole, on kunde, kes bussi sooviks. Selline tunne, et lase hind alla omahinna, siis on kaarnad kohe platsis.
Soovisin kah vahepeal oma 9-5 müüa, nüüd jälle. Müügiks ma selle saksast ise tõingi tegelt. Mitte keegi ei ole kõssanud ka. Ja ega ma kopikate eest ära ei anna, sest auto on Korralik, seda suure algustähega. Miks ma pean müüma samade hindadega, kui autopoodides keritud ja läbustatud autod maksavad vähem kui minu oma? Jah, paar parklamõlki on uste peal aga lõppkiirusele see küll mõju ei avalda, pigem korras amordikad, summutaja, mootor, turbo ja äkki isegi kliima!
Samuti olen samal müünud ATV-d. Üks inimene helistas vahepeal. Ausalt, selline tunne...
Vabandan OT-i pärast:nono: