9-5 Aero Tartus Anne autoaias

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
Skybound

Kas keegi tartlastest on seda isendit vaatamas käinud? See Aero on juba pool aastat vähemalt müügis olnud ja siiani pole tahetud. Minu mäletamist mööda käis see link kuskilt teemast kunagi läbi, aga nüüd enam seda teemat ei leia.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=288329
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Jürgen

Auto on korralik tegelikult, huvitav, et nii kaua müügis juba. :O
ill
Saabiklubi liige

http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4065

Siit teemast on läbi käinud, aa konkreetsest autost seal eriti räägitud pole.
ill
Saabiklubi liige

http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4065

Siit teemast on läbi käinud, aa konkreetsest autost seal eriti räägitud pole.
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: Anti-flag
Auto on korralik tegelikult, huvitav, et nii kaua müügis juba. :O

Oled ise ka näpuga katsumas käinud või mööda jalutanud? :) Piltide pealt paistab iganes kobe.

Krt, minu arust käis selle auto link siit läbi millalgi eelmise aastanumbri sees.... kellelgi oli sama küsimus, a'la "kumba valida". Pärast veel keegi teadis mainida, et see auto tegelikkuses nii hea välja ei näe, kui pildi pealt vaadates :freak: Kuigi pildi peal tunduvad isegi beezhid istmed suht värsked olevat.... Mis seal ikka, kui midagi muud silma ei hakka, ehk teen juuni keskel visiidi Lõunasse, oma silm on kunn :cool:
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Jürgen

Uurimas olen käinud, sõitnud pole.
kull

Auto täitsa korralik kes norida tahab see leiab ka uuel autol vigu,tegemis on kasutatud autoga ja see on loomulik kui mõni parkimis kriimuke.
Kasutaja avatar
Rästas

Hind tundub küll normis, kui tehniliselt korras on. Võibolla oli auto enne keemiliselt puhastamata, kui keegi seda vaatamas käis- no et tegelikkuses ei näe nii hea välja, kui piltidel.
Kas saabist, kes selle lingi varem postitas, on proovisõidul käinud?
Kasutaja avatar
Skybound

Siinkohal meenub mulle see, et sellel autol olid varem küljes Šveitsi numbrimärgid. Nüüdseks on need märgid maha võetud ja tehtud uued pildid. Ei taha küll antud pakkumise kohta midagi halvasti öelda (tundub hea hind), aga leidsin foorumist sellise kommentaari :freak:
Algselt postitas: Zazou
kui näen saabi kuulutuse juures "otse shveitsist" siis on see halvim reklaam minule. Tegemist on suhteliselt kitsa ringiga inimestega, kes sealt toovad ja nende maine pole just kõige parem. Minu teada ostetakse autod kindlustustelt, kus on avariilised masinad ja kuidagi ilusaks klopsitud. Ostsin ise oma 9000 ka otse shveitsist, tartu kaudu. ketid, puksid, DI, kliima on standard asjad, mis neil kohe vahetada tuleb. Lisaks telefoni jutt ja kuulutuste tekst mis ei lähe kokku tegelikusega. Nt. oli minu auto kuulutuses auto24-s turbo mootor pilt, kuigi auto oli ilma turbota. Tagatuli oli katki, aga pilt oli tehtud nii, et seda ei näeks.
Selge on see, et Tartus on tõsiseid ja toredaid saabimehi, aga mõned nurgatagused autoärimehed (keda siin korduvalt mainitud on) on paras nuhtlus.

Võibolla oskab keegi kommenteerida või ümber lükata?
Jürgen

No seda autoaeda ma küll soovitan.
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: Anti-flag
No seda autoaeda ma küll soovitan.

Thx, eks võtan selle auto kaalumise alla :thumb:
kull

Kui ostad nurgatagustelt meistelt siis pole ime,et sulle selline auto pähe tõmmati,autopoes nii äri ei saa ajada siis oleks ammu uksed kinni.See müüt,et Shveitsist tuuakse kindlustusest ja katkisei on küll asjatundmatu venna jutt pead autot tollima,ülestaguma,müügikorda seadma,ostjat ootama...mõtetu.Pisivigasi kriime ja mõlke kindlati värvitakse ja poleeritakse ,mis seal salata ka ostjad soovivad kasutatud autot ostes,et näeks välja nagu uus.Endal on kõik autod mis sõiduks olnud CH-toodud ja siia-maani petuma pole pidanud tuleb alati selgeks endale teha kas ostad hinda või autot!Loodan,et natuke parandasin CH-st toodud autode mainet nii et teretulemast ostma!
Kasutaja avatar
Skybound

Veni Vidi Vici :) Või siis vähemalt kaks esimest. Kuulujutud on osaliselt õiged, tagapampriga on kuhugi sisse tagurdatud, nurk on kriimuline ja liistud otsast lahti. Mis aga hämmelduma pani, oli el.istmete puudumine :? Arvasin, et sellised asjad on Aerol standardis. Isegi mu '92 Hondal on tooli kõrguse muutmine elektriga :) Turvapatju 4 asemel 2, ka arvasin, et standardis 4 kõigil facelifti 9-5tel. Juhipoolne peegel ka streigib ja veel nipetnäpet. Ja no siis see SID muidugi.

Nüüd tõin välja ainult negatiivse. Positiivsest tooks välja selle, et istmed näevad ikka tõeliselt head välja. Ja muidugi sõiduelamus on :thumb:
Trionic
Saabiguru

Turvapapatju on siiski vähemalt 4,esiistmetes on alati külgpadjad sees,rooli ja kõrvalistuja oma ka:poke:
Kui kriimud-mõlgid ja vigane sid tunduvad niiii suured vead,tasuks äkki hoopis tutikas masin osta?
Kasutaja avatar
Skybound

Algselt postitas: Trionic
Turvapapatju on siiski vähemalt 4,esiistmetes on alati külgpadjad sees,rooli ja kõrvalistuja oma ka:poke:
Kui kriimud-mõlgid ja vigane sid tunduvad niiii suured vead,tasuks äkki hoopis tutikas masin osta?

Selle raha eest saaks 2 tutikat Dacia Loganit :) Automüüja ütles, et eestlane tahab ka kasutatud autot ostes uut saada, sestap ka pole antud isend veel omanikku leidnud. Samas oleks 200k eest kindlasti ka siledamat autot võimalik leida. Aga sellised "vead" meeldivad mulle tegelikult palju rohkem, kui sellised, mis esmapilgul silma ei paista ja pärast kümneid tuhandeid röövivad.
Trionic
Saabiguru

Tegelikult oleks parm variant osta tehniliselt mittekorras,sile masin ja odavalt,ning 5-60kilo eest korda teha.Nii on mitu foorumlast teinud,kahjuks ei külasta nad enam meid eriti,sest kõik toimib:P
MaxPower

või on variant et osta kohe korralik kasut. auto ja lihtsalt maksta rohkem...ei pea valima kõige odavamat. Oleneb kes mida ostab, hinda või autot!
Jürgen

Palju õnne uue auto puhul :)!
Kasutaja avatar
Skybound

Tänud-tänud :notworthy: Nii ta oli, alates 22.06 seisab too isend minu maja ees :head: Plussid kaalusid miinused lõpuks siiski üles :) Aga täpsemalt kirjutan juba hiljem "Lugejate autod" rubriigis ja selle teema võib kinni panna.
Vasta