tere
mul juhtus selline asi et sõicin maanteel proovisin et palju siis välja läheb.... veica aja pärast hakkas mootor veitsa imelikult käituma kuid jõudsime juba kohale ommikul kui ära hakkasin sõitma ei olnud midagi aga siis hakkas jälle mingi jama pihta....autot väristab gaasipedaal ei ole tunnetatav sööb väga palju kütust maanteel al 19- lõp38l 100km kohta ja tossab õudsalt. pold midagi teha sõicin linna tagasi. paar päeva ei näppinud autot ootasin teeninduses aega. kolmandal päeval oli vaja sõita vaatasin et kõik on korras sõidab ilus kena... käisin siis saabi keskuses ära nad ücid et süüteblikk katki... uue hankimise peale läx veic aega ja sama moodi jõudis juhtuda veel kaks korda kõik maanteel aga seekord pärast möödasõitu. vahetasin ära läx jälle korda ja nüüd käisin raplas ja jälle katki. täma kus juba umb 30h möödas paistab et jälle korras võcin vahepeal akult klemmi maha ja viga check engine kadus ära.
enne seda läx tal vahepeal õhulugeja õhu temp andur väntvõlli andur katki. auto on saab 95 2.3t se 125kw 98a.
milles võib asi olla?
? (EHE Näide, kuidas teemasid EI nimetata ja postitusi ei tehta)
Keegi mängib idiooti jälle.
(või ongi ta see)

Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Mul juhtus selline asi,et sõitsin maanteel ja proovisin palju auto välja võtab.Veidi aja pärast hakkas mootor Imelikult käituma,kuid jõudsime ilusti kohale.Hommikul kui ära hakkasin sõitma oli kõik korras,siis aga hakkas jälle jamama(ei saand aru)auto sööb palju kütust,maanteel 38l 100km ja tossab õudselt.Polnud midagi teha,ning sõitsin linna.Paar päeva ei torkinud autot,sest ootasin teeninduses aega.Kolmandal päeval oli vaja sõita, vaatasin,et kõik on korras ja sõidab ilusti.VMis öeldi et DI on katki ja uue hankimisega läheb aega.Pärast seda jõudis auto umbes kaks korda maanteel jamada kuid seekord pärast möödasõitu.Sain DI ära vahetatud ja auto oli korras.Nüüd Raplas käies jälle katki.Täna on umbes 30h korras olnud,võtsin vahepeal akult klemmi maha ja viga check engine kadus ära.Enne seda läks tal Õhulugeja,Õhu temp andur ja väntvõlli andur katki.Auto on SAAB 9-5 2.3t 125kw 98a.
Algselt postitas: saabu14jr
Mul juhtus selline asi,et sõitsin maanteel ja proovisin palju auto välja võtab.Veidi aja pärast hakkas mootor Imelikult käituma,kuid jõudsime ilusti kohale.Hommikul kui ära hakkasin sõitma oli kõik korras,siis aga hakkas jälle jamama(ei saand aru)auto sööb palju kütust,maanteel 38l 100km ja tossab õudselt.Polnud midagi teha,ning sõitsin linna.Paar päeva ei torkinud autot,sest ootasin teeninduses aega.Kolmandal päeval oli vaja sõita, vaatasin,et kõik on korras ja sõidab ilusti.VMis öeldi et DI on katki ja uue hankimisega läheb aega.Pärast seda jõudis auto umbes kaks korda maanteel jamada kuid seekord pärast möödasõitu.Sain DI ära vahetatud ja auto oli korras.Nüüd Raplas käies jälle katki.Täna on umbes 30h korras olnud,võtsin vahepeal akult klemmi maha ja viga check engine kadus ära.Enne seda läks tal Õhulugeja,Õhu temp andur ja väntvõlli andur katki.Auto on SAAB 9-5 2.3t 125kw 98a.
:poke: Lauses sees jäetakse peale koma tühik

"Mul juhtus selline asi, et sõitsin maanteel ja proovisin palju auto välja võtab"
Tühik käib IGA kirjavahemärgi järel.Algselt postitas: avelito
"Mul juhtus selline asi, et sõitsin maanteel ja proovisin palju auto välja võtab"
Minu arust täitsa tubli saabu14jr, mina proovisin ka tõlkida - ei suutnud seda õigesse keelde panna.
Tekst dešifreeritud, ma aravn, et nüüd saab teemasse minna.
ok ok aitab norimisest
kuidas sa üldse julgesid edasi katsetada kui toss väljas oleks mina autu seisma jätnud ja näiteks treila või midagi järgi kutsunud
tavaliselt kui üks asi läheb siis võib sellele järgneda veel mõned pojad
pöördu spetsialistide poole ja ära katseta kaua sõita saab.....või ära looda et viga iseenesest laheneb
tartus tehakse diagnostikat carringus ja võruvälja tänaval tallinnas Viking Motors, Troost ja veel mõned vilkad meistrimehed
las nemad ütlevad mis asjal viga
nii ulatusliku katastroofiga ma arvan et sa oma peaga hakkama ei saa kui sa väga selgelt vigu ei oska üles loetleda ja selgelt kirja panna
kuidas sa üldse julgesid edasi katsetada kui toss väljas oleks mina autu seisma jätnud ja näiteks treila või midagi järgi kutsunud
tavaliselt kui üks asi läheb siis võib sellele järgneda veel mõned pojad
pöördu spetsialistide poole ja ära katseta kaua sõita saab.....või ära looda et viga iseenesest laheneb
tartus tehakse diagnostikat carringus ja võruvälja tänaval tallinnas Viking Motors, Troost ja veel mõned vilkad meistrimehed
las nemad ütlevad mis asjal viga
nii ulatusliku katastroofiga ma arvan et sa oma peaga hakkama ei saa kui sa väga selgelt vigu ei oska üles loetleda ja selgelt kirja panna
Algselt postitas: avelitoAlgselt postitas: saabu14jr
OT:Ei teadnud seda varem:red:
Äkki ei elaks end välja selles teemas?Ei ole ju normaalne jutt siia
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Teema algataja on tõeline Jumbu ning ei suuda teemale isegi mõistlikku pealkirja panna. Õigekiri on ka nagu on.
Kuna "härra" oma postitust ei suvatsenud korrigeerida, siis teema lukku. Ilus näide, kuidas teemasid saabifoorumis EI vormistata. Õigemini säärase vormistusega kaugele ei jõua.
Kuna "härra" oma postitust ei suvatsenud korrigeerida, siis teema lukku. Ilus näide, kuidas teemasid saabifoorumis EI vormistata. Õigemini säärase vormistusega kaugele ei jõua.