oleks kellelgi nõu anda saab 900 ostmisel?

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
caido

http://www.sinuauto.auto24.ee/detail.ph ... 0a327362l6

vot sellist saabi pakutakse, aga kuna ise nagu saabidest pea et midagi ei tea ei oska ka miskit mõelda..., et kuna müüjaks on tuttav siis meile müüks ta selle saabi 7000.- odavamalt.

käisin ise vaatamas seda ja tõesti...reaalsuses nägi välja parem kui pildil. hääl oli korralik(ei mingit kahtlast heli ka 3000+ pöörde juures) ja sõitis väga mugavalt...et kui keegi on käinud äkki vaatamas seda saabi oleks väga hea, kui saaks ka tema arvamust.

ja siis veel, et kuidas saabil yldse juppidega on?....kuuldavasti pidid ned päris kallid olema ja ka kättesaadavus natuke kahtlane...
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Selle aastarvu masina juures ei ole enam midagi kallis , kui just ketti vahetama ei pea.
ja see, et Saab on kallis auto on müüt ja selle jutu võiksid inimesed ära unustada.

usun et mitsu varuosad on jupi kallimad kui saabil
Kasutaja avatar
Rästas

Saab on üldjuhul tugev auto, kui teda hästi kohelda. Aga varuosade kohapealt - mina ootan juba poolteist kuud geneka rulli (siduriga, 1400 eeki), mida Eestis ei ole, Rootsi kesklaos ei ole ja neti kaudu USA-st tellida ei saa, kuna mul pole American Expressi krediitkaarti, Master krediitkaarti (mis mul on) ei tunnistata. Kui läbi pankade tellida, siis tuleb u pool rulli hinnast juurde maksta. Nii et mõne jubinaga on tõesti nii, et raske saada.
6 nädalat läks rulli tellimisega.
Edit 9.07: Rull on käes.
Kasutaja avatar
MadMan

OT bemmi varuosad on 2x odavamad ja neid tuleb vahetada 3x rohkem...

caido - vaata ostuabi varasemaid teemasid - seal on NG900 kõvasti lahatud.
Enamus kuluartikleid on Saabidele vabalt saadaval, remondikohtadega on natuke kitsam - osad töökojad lihtsalt ei taha või ei viitsi autosid remontida väites, et "Saab on lennuk/traktor/rootslaste imetegu". Seega on Tallinnas 4 remondikohta ja Tartus põmst 1,5.
caido

njh seda kyll...vaatasin neid eelmisi NG900 ostuabi teemasid...ja leidsin sealt ka palju vajalikku...mida peaks jälgima jne... need on nagu kõik korras(ei ole kuskil rooste täppe/plekke, mootor teeb ilusat häält, sidur normaalne...)

aga mind huvitaks just see, et äkki teab keegi just seda sama saabi ja oskaks oma arvamuse öelda(ei suuda lihtsalt otsustada, et kas ma teen ikka õigesti kui selle kasuks otsustan)......aa ja yks asi veel...sellel saabil kliimakas parasjagu ei tööta..., et kellelgi on äkki aimu, mis need täitmised ja prandamised(kui vaja) maksma võivad minna?
Kasutaja avatar
kaarel

Teemast Eesti SAABiremontijate andmed leiad kindlasti mõne koha (Tartus Carring), kus lasta masin üle vaadata ja ka konditsioneeri kordategemise hinnapakkumine võtta. Samaga peaks tegelikult hakkama saama ka iga teine südamega oma remonditööd tegev firma, keda sa usaldad.

Las tõstavad üles, logistavad-kuulavad kõikvõimalikud kohad üle ja ütlevad mitu krooni on vaja kulutada, et muretu olla. Pärast ostu hakata vigu avastama on tüki maad nukram. See on minu kui võhiku arvamus. :)
Algselt postitas: caido
njh seda kyll...vaatasin neid eelmisi NG900 ostuabi teemasid...ja leidsin sealt ka palju vajalikku...mida peaks jälgima jne... need on nagu kõik korras(ei ole kuskil rooste täppe/plekke, mootor teeb ilusat häält, sidur normaalne...)

aga mind huvitaks just see, et äkki teab keegi just seda sama saabi ja oskaks oma arvamuse öelda(ei suuda lihtsalt otsustada, et kas ma teen ikka õigesti kui selle kasuks otsustan)......aa ja yks asi veel...sellel saabil kliimakas parasjagu ei tööta..., et kellelgi on äkki aimu, mis need täitmised ja prandamised(kui vaja) maksma võivad minna?
Jürgen

Snowguy'ga vist käisime seda vaatamas kunagi, see ikka päris pikalt müügis olnud.:o
caido

Algselt postitas: Jürgen
Snowguy'ga vist käisime seda vaatamas kunagi, see ikka päris pikalt müügis olnud.:o

njh...uurisin seda...pidavad olema juba 3 kuud müügis...
snowguy

ma ei ütleks küll et ta just ilusat häält tegi....aga kui ostam või uurima lähed siis võta ühendust...olen nõus võimalusel kaasa tulema
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: caido
(ei suuda lihtsalt otsustada, et kas ma teen ikka õigesti kui selle kasuks otsustan)
Et see värk jah... Tekib tahtmine auto järele... ei suuda otsustada. Siis peab õhtul napsu võtma, soovitavalt korralikult. Kui hommikul ikka veel tahad, siis on see auto sinu jaoks..:D Ülejäänu tuleb ise..:)

Konditsioneeri täitmine oleneb kohast. Vahel on kampaania korras odavam, üldiselt pole need hinad väga erinevad firmati. Vaata näiteks Troosti või Külminaatori hinnakirja. Ega esinduses ka väga erinev pole, töötunni hind vast teistmoodi. Samas neil on normtunnid vigade kohta..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Jürgen

Mis sid see on? Ekraan on nuppe pole? Spido ka tavaline.
caido

Algselt postitas: Jürgen
Mis sid see on? Ekraan on nuppe pole? Spido ka tavaline.

?:?, et mis se sid tähendab?

aga, et mis muidu nende nuppudega seal teha saab(selle ekraani all)
Kasutaja avatar
MadMan

See ekraan-on-nuppe-pole on SID4 ehk maki display koos teatud infofunktsionaalsusega. Vingema vastu lihtsalt vahetada ei saa. Proovitud :wise:
sigaelmar

IMO selle raha eest saad palju võimsama (aga mitte sellepärast janusema) ja paremate lisadega 900 ja nibin - nabin normaalse 9-3'gi kätte!
Jürgen

Ostetud vist?? enne töö aknast nägin sama autot :):)
Vasta