Tonnine ja pagasiruumi unustatud võtmed

Tonnised ja nende mured
Vasta
wheels

Täna lõunal sõitu minnes tegin klassikalise vea. Seljakott pagasiruumi, luuk kinni... Ja kus on võtmed? :wall: Otse loomulikult koos kotiga pagassis...
Mis variandid 95. aasta luukpäraga tonnisel sisse pääsemiseks peale ülivaevalise traadiga keskkonsooli lukustusnupu niblimise veel eksisteerivad? Hädapärast saab tänase päeva ka ilma autota üle elatud ja järsku on peale tagumise kolmnurkakna purustamise mõni autosõbralikum/odavam variant olemas? Lukuabi teenus läheb tänu kõrvalisele asukohale (Lõuna-Eesti avarused) ilmselt üsna kulukaks.
IFF
Saabiklubi liige

Olen ise samamoodi teinud. Tõstsin asju pagassi ning võti kukkus taskust välja, enne olin avanud puldist ainult tagaluugi muidugi. Mina istusin niikaua tööl kuni kodunt teine võtme paar kohale tuli. Uurisin tol hetkel ka alternatiive ning peale akna purustamise suurt midagi välja ei pakutud.

Samuti ole ettevaatlik sellega, millise akna valid purustamiseks. Tagumine kolmnurkne väike aken võib maksta kordades enam kui huviaken näiteks.
Iga ratas veab and then some!
suur

Algselt postitas: IFF
Samuti ole ettevaatlik sellega, millise akna valid purustamiseks. Tagumine kolmnurkne väike aken võib maksta kordades enam kui huviaken näiteks.
Valiku tegemisel abiks klaasiteeninduse koduleht. Viimase põhjal tundub siiski tagumine kolmnurkaken klaasidest odavaim.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: suur
Algselt postitas: IFF
Valiku tegemisel abiks klaasiteeninduse koduleht. Viimase põhjal tundub siiski tagumine kolmnurkaken klaasidest odavaim.

Kuna minul on taga toonklaasi ring siis olid kaalukausid vähe teise asetusega.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
heikiw

Saatsin U2U,igaks juhuks ei hakka siin avaldama,kuidas ma omal GM teise margi avasin.:D
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Krt.. ma lähen teen ikka teise võtme omale ja lasen kohe teise puldi ka autoga laulatada...:D
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Algselt postitas: Cyber
Krt.. ma lähen teen ikka teise võtme omale ja lasen kohe teise puldi ka autoga laulatada...:D
Ma ei kujutaks ettegi elu ainult ühe võtme ja puldiga :cool:
Õnneks anti Rootsist autot ostes neid komplekte lausa 3tk kaasa.
...isegi ämmale võiks ühe komplekti usaldada, kui hästi räägib :P
wheels

Tänud heikiw'le, kes mu kahtlused oma nõuandega summutas :head:
SAAB'i sissemurdmiseks on vaja kõigest: üht komplekti kojameeste tagavarakumme, näpitsaid ja 47kOhm takistit :eureka: Asoo, soome puss ei tee kah paha.
Ja nüüd Carringusse tagavaravõtit tellima...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: wheels
Tänud heikiw'le, kes mu kahtlused oma nõuandega summutas :head:
SAAB'i sissemurdmiseks on vaja kõigest: üht komplekti kojameeste tagavarakumme, näpitsaid ja 47kOhm takistit :eureka: Asoo, soome puss ei tee kah paha.
Ja nüüd Carringusse tagavaravõtit tellima...
Ütle siis välja palju see seal maksab, äkki ei peagi laskma viilijatel 180.- eest teha seda.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
heikiw

......... sissemurdmiseks on vaja kõigest: üht komplekti kojameeste tagavarakumme, näpitsaid ja 47kOhm takistit :eureka: Asoo, soome puss ei tee kah paha.

OI LUGU:D:D Kas see takistuse suurus on määrav???;)
wheels

Takistuse suurus ei ole väga määrav, aga 0,63-vatisel olid jalad ideaalse pikkusega :D
Carring arvab, et uus pult maksab tonni, ooteajaga miinimum kaks nädalat. Võtme tegemine - 700, ooteaega ei hakanud küsima. Sain lõunakeskusest uue võtme 200-ga. Jätke võtmed väljapoole...
Kasutaja avatar
heikiw

Takistuse suurus ei ole väga määrav, aga 0,63-vatisel olid jalad ideaalse pikkusega :D
Carring arvab, et uus pult maksab tonni, ooteajaga miinimum kaks nädalat. Võtme tegemine - 700, ooteaega ei hakanud küsima. Sain lõunakeskusest uue võtme 200-ga. Jätke võtmed väljapoole...

See mingi hiromantia vist:D.Minu suht elektroonikakauge pea seda välja ei mõtle :)
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Carring arvab, et uus pult maksab tonni, ooteajaga miinimum kaks nädalat.
Oi f...!

Ja ma loovutasin enda oma Küberile aitähhi eest! :P
Aga mõlemad olime ikkagi rahul! :thumb:
Kasutaja avatar
heikiw

:wise:Tegelikult vist võiks sellised õpetused jätta siin ehk U2U-sse ikkagi,kui keegi tahab jagada infot...........
AndreV

Mul oli eelmine nädal umbes sama moodi, ainult et võtmed olid autos laekas ja uksed lukus, kutsusin lukuabi ja ta tegi umbes minutiga uksed lahti:P, pani mingi iminappadega asja juhiukse ülesse nurka tõmbas ukse natuke kaugemale siis pistis täis pumbatava padja ukse ja posti vahele, pumpas ukse kaugemale natuke nii, et metallist varras tihendite vahelt sisse mahuks ja tõmbas ukse lahti, kogu see töö oli 450.- aga vähemalt ei pidand midagi ära lõhkuma:thumb:
Vasta