Saab 900 süütelukk kinni kiilunud
Kiiresti oleks abi vaja. Nimelt jändasin siis raadioga ja ühel hetkel kui soovisin süüdet sisse panna ei liikunud võte enam kuhugi. See tähendab, et võti läheb sisse ja tuleb ka välja, aga süüteluku asend on ja jääb LOCK asendisse. Ni et mitte mingit pidi ma võtit keerata ei saa. Kas tõesti süütelukk peetis ? Aknad ja katuseluuk ka veel lahti ja käigukasti lukk ka peal :S Äkki on kellelgi samat muret olnud ja oskab aidata ?
Loksutasin ja väänasin seda igatpidi. Tulemust siiski veel ei ole. Samuti võtsin ka käigukangi katte maha ja vaatasin kas see plastkonstruktsioon on omal kohal. Silma järgi tundus, et kõik korras. Krdi jama ikka, suure jõuga ka ei julge väänata kohe :/
Algselt postitas: Mikk195
Võtit tugevamalt keerates ka ei keera?
Panin veidi õli süütelukku. Nii keerab võti 2 imepisikest plõksu edasi ja liigub ehk ka 1 mm allapoole ja see on kõik . Samuti proovisin autot edasi tagasi lükata ja samal ajal käigukangi liigutada ning ka veel võtit keerata(et äkki käik halvasti sees vms) , aga ka see ei andnud tulemust.
Jäi veel mainimata et muidu tuli võti välja ükskõik mis käiguga. Aga kui pain tagurpidi käigu sisse panin ja võtme välja tõmbasin, siis tuli lukk peale.
Süüteluku ja käigukasti luku vaheline osa on ju ikka mehhaaniline ? Mitte mingit pidi äkki elektrooniline, mis siis süütelukku millegipärast kinni hoiab ?
Võib vist küsida, et äkki kellelgi on üks 900 süütelukk üle ?
Uskuge või mitte, aga kogematta tegin palju kära ei millestki.
Peale kolme tunnist süüteluku vägistamist ja käigukangi loksutamist liikus järsku võti LOCK asendist OFF asendisse.
Ma juba olin ahastuse äärel oma süütelukuga :/
Enam vist elusees ei pane tagurpidi käiku sisse ja parkimise ajaks.
Peale kolme tunnist süüteluku vägistamist ja käigukangi loksutamist liikus järsku võti LOCK asendist OFF asendisse.
Ma juba olin ahastuse äärel oma süütelukuga :/
Enam vist elusees ei pane tagurpidi käiku sisse ja parkimise ajaks.
Kaldun arvama, et mingi vahe seal ikkagi peab olema jah. Sest kui mul 1-5 käik või vaba käik on, siis läheb ka Opel Vectra võti sisse ja saan ka tööle panna Saabi isegi. Aga kui tagurpidi käigu võtmeväljatõmbamisega ära lukustan, siis enam Opeli võti ei lähe mitte sissegi. Nii mütisline kui see ka on