Miskit toimub???

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
heikiw

Miskit sääl üleval servas toimuma hakanud:thumb::D:D:D

St.foorumi päises uued pildid liikuvad:eureka:
Vist iga klikiga uus pilt??
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

väikesed pühapäevased nikerdamised..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

ma märkasin ka:thumb:aga nüüd vajab natukene harjumist:)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

See kõik ei ole veel lõplik..:) hetkel näevad osad asjad tumeda taustaga pisut kehvad välja, aga see parandatakse mõne aja jooksul..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ärge nüüd mõnda aega erutuge, kui midagi imelikku näete..:) Ma hakkan jälle pisut ehitama.

EDIT: ehitamised vist praeguseks ehitatud. Tumedate kujunduste kasutajatel on "SAABNET FOORUM" kiri ehk pisut harjumatu praegu, tegeleme sellise pildi tekitamisega, mis sobiks nii tumedale kui heledale.

Heleda tausta puhul on ülanurgas vähe rohkem pilte võimalik näha. Tumedal taustal poleks osad eriti kenad olnud.

Öelge aitäh Teagerile, kes pilte mudis ja ette valmistas.
Pilt
teager

Operatsioon on läbi viidud.

Tänud Kaarlile tema mõttevälgatuse eest teemas Saabnet'ile oma logo?. Loodame et toonane teemapüstitaja (hr. Part) jääb ka tulemusega rahule.

Tulemus - logo (SAABNET FOORUM) on lahus pildikestest. Pildikesed muutuvad iga refreshi/iga hiireklõpsuga.
Pilte sai hetkel valmis nikerdatud 47/77 tumedate/heledate teemade jaoks. Tumedatel-heledatel teemadel on paljud pildikesed erinevad.

Pildikesi üritasin teha niiviisi, et iga saabiomanik leiab äratundmisrõõmu enda autost või auto detailist, samuti kasutatud palju prototüüpide pilte.

Kuid sellega ei piirduks. Seda pildikestekogu võib pidevalt täiendada TEIE KÕIGI poolt!!! Mõni detail teile meeldivast Saabist, hea vaatenurk vms.

Ainukesed nõudmised piltidele - mõõdud 70x200 pikslit ning pildil peab olema seos SAAB'iga.
Ja kui teete pildikest, siis mõelga kohe valmis, kas ta sobib heledale taustale või tumedale. Formaat võiks olla JPG või transparent GIF.

Tehtud pildikesed võib saata herr Cyberile (tänud talle selle eest, et võttis aega koodis tuhnida ja muudatusi teha) meili peale - see vana hea cyber/ätt/saabnet/punkt/ee

terv, teager
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kusjuures, ma panen tähele praegu, et IE-ga see asi nii hästi ei toimigi..:( Aga ehk on see mul siinse setupi viga? Firefox ja Opera toimetasid igast asendist.
Pilt
teager

Algselt postitas: Cyber
Kusjuures, ma panen tähele praegu, et IE-ga see asi nii hästi ei toimigi..:( Aga ehk on see mul siinse setupi viga? Firefox ja Opera toimetasid igast asendist.

Mhmh... MS noh, mis teha, tuleb õpetada :D

Tools->Internet Options->General->Temporary Internet Files->Settings ja sealt valida - Check for newer versions of stored pages: Every visit to the page

terv, teager

Lisatud failid
Vasta