Klubikiirendus ja suvine kokkutulek 21-22.07.2007
Kui seda poputusest tehtaks, oleks ju väga armas, aga kui nõrkenud, siis - karm.Algselt postitas: CyberSelline veoauto, mille peale saab oma sõiduki paigutada..Algselt postitas: NO FEAR
krt, ...:poke:mis see pamper antud kontekstis on?:?Veab su nõrkenud raua koduõuele..
![]()
Kuulge, mul võttis ka silmad ümmarguseks - seal hakatakse rauda "ribadeks" sõitma

Auto transpordi Tallinnasse(vms) maksab loomulikult omanik ise:nono:
Kui musta huumorit sisse segada siis tuleks sellest aru saada nii:
Auto (pampri) transpordi Tallinnasse (vms) maksab loomulikult auto (pampri) omanik ise. Kes siis veel !? Lihtne ja loogiline.
Või siis nii:
Kes teisele auku kaevab (loe: pampri teenust pakub), see ise auku kukub (loe: pampril sõidab).
Rõhutan, see oli must huumor, mida võimaldab emakeele kasutus, ei midagi isiklikku !!!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Tüütaks teid jälle vana jutuga...
ehk saaks mittemaksnute käest ka kokkutuleku raha ENNE kokkutulekut?? Peaaegu kuu aega olen ma heietanud siin, et ma ei taha ilma tungiva vajaduseta sularahaga jantida seal..
Ainult mõned päevad veel jäänud!!
Või on loobujaid??
EDIT: Zill, Nakataja, No fear, maxuud, andres,a2hj - teie autonumbreid pole kirjas...
EDIT2:
KT100 ei hakka oma classikut hävitama..

ehk saaks mittemaksnute käest ka kokkutuleku raha ENNE kokkutulekut?? Peaaegu kuu aega olen ma heietanud siin, et ma ei taha ilma tungiva vajaduseta sularahaga jantida seal..

Või on loobujaid??
EDIT: Zill, Nakataja, No fear, maxuud, andres,a2hj - teie autonumbreid pole kirjas...

EDIT2:
Sven87, sulle leidub koht Kiltsil rajale minemiseks..Algselt postitas: Cyber
Sven87, kahjuks hetkel sulle Kiltsile kohta pole..![]()

Andke tuld niipalju kui torust tuleb:evil:Algselt postitas: roomlaneAlgselt postitas: Rästas
Kuulge, mul võttis ka silmad ümmarguseks - seal hakatakse rauda "ribadeks" sõitma![]()
Raua all mõeldakse turbot. Selle ribadekslendamine tõenäoliselt eluohtlik pole.
Meil on Trionicuga terve kastitäis turbosid varuks-nii 9000 kui 900 ja 9-5 omi:facts:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ma ei näe siin 9-3eAlgselt postitas: iisakAndke tuld niipalju kui torust tuleb:evil:Algselt postitas: roomlaneAlgselt postitas: Rästas
Kuulge, mul võttis ka silmad ümmarguseks - seal hakatakse rauda "ribadeks" sõitma![]()
Raua all mõeldakse turbot. Selle ribadekslendamine tõenäoliselt eluohtlik pole.
Meil on Trionicuga terve kastitäis turbosid varuks-nii 9000 kui 900 ja 9-5 omi:facts:
Kas kiirendamisega võib tõesti turbo ribadeks tõmmata? Ja kõik tahavad seda kangesti proovida.
Jeeeeerum...

Algselt postitas: Eleri
Krt ma ei karda nii palju turbo kui siduri ja käimari pärast. Iga öö unes ja päeval mõttes et ma ikka korralikult neid kasutaks.
Ma põen kah praegu käigukasti pärast, homme lasen õli kastis ää vahetada eks siis näeb mis muutub ja mis sealt seest väljatuleb.
No ma julgen pakkuda, et sul 205...210 veab masin ikka välja.Algselt postitas: Rästas
Ma pean harjutama automaadi asemel manuali kasutama. Automaat vahetab liiga ruttu ära käigud, sellega ei tule vist mingit märkimisväärset tulemust.
Kihla vedada ma muidugi ei julge

Ma siiski mõtlesin kiirendust, mitte tippkiirust.Algselt postitas: sebastianNo ma julgen pakkuda, et sul 205...210 veab masin ikka välja.Algselt postitas: Rästas
Ma pean harjutama automaadi asemel manuali kasutama. Automaat vahetab liiga ruttu ära käigud, sellega ei tule vist mingit märkimisväärset tulemust.
Kihla vedada ma muidugi ei julge![]()
Alles sa tegelesid siduri vahetusega (eelmisel aastal vist), vahetasid ainult ketta? Kui stardirajal lompe pole, siis vist väga diffri purustamist karta pole?Algselt postitas: Eleri
Krt ma ei karda nii palju turbo kui siduri ja käimari pärast. Iga öö unes ja päeval mõttes et ma ikka korralikult neid kasutaks.
55581286
Algselt postitas: RästasMa siiski mõtlesin kiirendust, mitte tippkiirust.Algselt postitas: sebastianNo ma julgen pakkuda, et sul 205...210 veab masin ikka välja.Algselt postitas: Rästas
Kui ma nüüd õigesti olen aru saanud, siis Kiltsil mõõdetakse siiski lõppkiirust ehk siis oluline, missugune on kiirus 1,6 km pärast.
Ilm tõotab kah hea tulla, ilmateade lubab

Algselt postitas: sebastianNo ma julgen pakkuda, et sul 205...210 veab masin ikka välja.Algselt postitas: Rästas
Optimistlik, OMC-l maikuus sõideti sellisega nibin-nabin 200 välja.
Tõsi, oli mäletamist mööda manuaalkastiga 9-3.Algselt postitas: ill
Optimistlik, OMC-l maikuus sõideti sellisega nibin-nabin 200 välja.
Aga kas mitte 110kW-ne LPT? Võin muidugi täiesti eksida.
Ma arvasin, et teema esimeses, Iisaku postituses olev 1/4 e. veerand miili on kavas. Ei ole jõudnud kogu teemat jälgida. Kusagil on võibolla kirjas, et 1/4 ei tuleAlgselt postitas: sebastian
Kui ma nüüd õigesti olen aru saanud, siis Kiltsil mõõdetakse siiski lõppkiirust ehk siis oluline, missugune on kiirus 1,6 km pärast.
Ilm tõotab kah hea tulla, ilmateade lubab![]()

Algselt postitas: roomlaneAlles sa tegelesid siduri vahetusega (eelmisel aastal vist), vahetasid ainult ketta? Kui stardirajal lompe pole, siis vist väga diffri purustamist karta pole?Algselt postitas: Eleri
tegelesin, kuid lõpule ei viind, tross sai vahetatud, käsitsi reguleeritava vastu, mida nüüd siis kullakallis Jumal reguleerib vastavalt vajadusele kuni, kuni ta ütleb, et nüüd tuleb kogu kupatus vahetada.
EDIT: muus osas tundun valmis olevat, küünlad said vahetatud, enam ei ole turtsumist, rehvid pagassis homme vahetama.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
aijaa... seal postituseson see veel sees, sest sinna algsele jutule sai asju juurde kirjutatud aga ära ei võtnud..Algselt postitas: Rästas
Ma arvasin, et teema esimeses, Iisaku postituses olev 1/4 e. veerand miili on kavas. Ei ole jõudnud kogu teemat jälgida. Kusagil on võibolla kirjas, et 1/4 ei tule![]()

Kusagil siin 15 lehekülje sees on kindlasti ka see info, et me sõidame ainult miili..

EDIT: esimene postitus : ~14:00 teema algust oma autode lõppkiiruste mõõtmisega.