Klubikiirendus ja suvine kokkutulek 21-22.07.2007

Ühised tegemised
Vasta
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: ssilverr
Selline küsimus korraldajatele, et kas ajakava on ikkagi see mis esimesel lehel välja pakutud ehk siis kella 14.oo ajal hakatakse kiiresti sõitma lennuväljal?
Küsimus ajendatud sellest, et kuna ma ajaliselt jõuaksin alles enamvähem lennuvälja ürituseks haapsallu siis tean tiba planeerida seda asja, liiga vara ei viitsi ka kohal olla üksi ka nõme suurel lennuvälja passida.

Kindlasti ei ole sa seal üksi. Samuti toimub enne rajale minekut tehnokontroll ning instruktaaš. Liiga vara pole muidugi mõtet ronida kuid ma arvan, et peale poolt kahte on paras laekuda. :)
Iga ratas veab and then some!
iisak

Lisaks veel niipalju,et kellel võimalik-võtke kaasa 5l kanku jahutusvedelikuga (soovitavalt punane e. roosa) ja 5l kanku süntõliga. Uskuge mind,seda võib seal vaja minna...:facts:
Edit: Iisak võtab ise kaasa-ärge hakake koormama end:head:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
kasparius
Overboost addict

Kui sellest 5L kanistriõlist piisab iisak.:wise::D
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

kiire küsimus
kui viimasel hetkel tahaks kedagi veel kaasa võtta
kas regan ta ära ja maksan ülekandega, või saab seda teha kohapeal

Edit:

leidsin ühe postituse, kus Cyber sularaha näha ei tahtnud:
roomlane

Algselt postitas: spark
kiire küsimus
kui viimasel hetkel tahaks kedagi veel kaasa võtta
kas regan ta ära ja maksan ülekandega, või saab seda teha kohapeal

Siit küsimus: kas kohapeal saab ülekandega maksta? Oleks see parem variant, kui sulas maksta, Cyber?
55581286
iisak

Üks ERITI TÄHTIS REEGEL oleks juba meelest läinud:
RAJALE PÄÄSEVAD AINULT KEHTIVA JUHILOA OMANIKUD:wise::wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
napoleon
Auto:

Algselt postitas: roomlane
Siit küsimus: kas kohapeal saab ülekandega maksta? Oleks see parem variant, kui sulas maksta, Cyber?

Miks ei peaks saama? Kui telefon wap-i oskab(sellist vist enam naljalt ei leia, mis ei oska), siis tehnilisi piiranguid ju pole, pisike probleem võib olla vaid laekumise kontrollimine, kui maksja ja saaja konto samas pangas pole.
Teistpidid - nagu näha, sul arvuti ja netiühendus on, mis takistab sind täna maksmast?;)
roomlane

Algselt postitas: napoleon
Algselt postitas: roomlane

Miks ei peaks saama? Kui telefon wap-i oskab(sellist vist enam naljalt ei leia, mis ei oska), siis tehnilisi piiranguid ju pole, pisike probleem võib olla vaid laekumise kontrollimine, kui maksja ja saaja konto samas pangas pole.
Teistpidid - nagu näha, sul arvuti ja netiühendus on, mis takistab sind täna maksmast?;)
See oli suunav küsimus, mul ammu makstud... :)
55581286
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Probleemid kimbutavad ja mina starti ei jõua, piirdun kokkutulekuga. Keegi teine Saab minu asemel oma masina proovile panna.
Rivo

Algselt postitas: rantto
Probleemid kimbutavad ja mina starti ei jõua, piirdun kokkutulekuga. Keegi teine Saab minu asemel oma masina proovile panna.

Ma kandideeriks sellele vabanenud kohale, kui rehvid tehnokontrolli läbivad, muu peaks küll korras olema, T8 kõvasti vaeva näinud mu auto kallal :)
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Ma lasin kõik tähtsamadsirdurisüsteemi osad ära vahetada, sain sõita 5000km ja peale tänast korralist hooldust Carringus on mul libisev sidur:)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Üldiselt on veel mõned mehed, kes pappi maksnud pole... nii... maksavad siis kohapeal ja mul ei jää muud üle kui see sularaha vastu võtta. Kui keegi juba ülekande tegi, ok. Saame mingil hetkel kätte. Aga võite siis ka koha peal mind kiusata sellega. Kui kellelgi Kõu võtta on siis ilmselt saab sinna ka interneti..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
binleo

Algselt postitas: Executive
Sel nädalavahetusel, Haapsalus, seoses klubi kokkutulekuga, SAABidele on eripakkumine GremyLuxi autokäsipesula poolt.
Korralik käsipesu sottiga.

http://www.gremylux.ee/haapsalu.html

Tehnika tee 20
(Tallinnast sõites peale Peugeot esindust vasakule.)

Ahvatlev pakkumine. Tuleb vist kasutada. Kas piisab lihtsalt sellest, et SAABiga ette sõidan või peab ka midagi seletama hakkama? :)
Kasutaja avatar
kolhoos

Kahjuks pean teatama, minule jääb saablaste kokkutulek ära. Nii et kiirendus rajale tekkis vaba koht.
Executive

Algselt postitas: binleo
Algselt postitas: Executive
Sel nädalavahetusel, Haapsalus, seoses klubi kokkutulekuga, SAABidele on eripakkumine GremyLuxi autokäsipesula poolt.
Korralik käsipesu sottiga.

http://www.gremylux.ee/haapsalu.html

Tehnika tee 20
(Tallinnast sõites peale Peugeot esindust vasakule.)

Ahvatlev pakkumine. Tuleb vist kasutada. Kas piisab lihtsalt sellest, et SAABiga ette sõidan või peab ka midagi seletama hakkama? :)

Piisab ainult SAABist, helista enne minekut.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Krt Tallinna kohal on küll täna ilm pilves ja lubab ikka hoovihma, loodame et Haapsalus ilus ilm on :drive:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Üldiselt on nüüd nii, et ... :

Lennuväljal näeme, raisk!!
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta