Ja see automaat kast maha, M5 E34 oma asemele ja samast tagadiffer LSD-ga.
Ja sillad-pidurid upgradeida E32 750-st.
Saab siis kuidagi kqlblik pereauto valmis - ikkagi tagarattaveoga vqimsus on palju lqbusam IMHO

Eks see vääne läheb alati lõpuks alla,küsimus,et kui kiiresti .Kindlasti mõjutab internal WG.Piirajani kasvav torque?Hmm,oleneb kui kõrgel piiraja on.See,et ta mul peak'is suhteliselt lühikest aega,on tingitud nukkvõlli hammasrataste regullist.Esisillavedu,"süütu" käigukast,suhteliselt sujuvam minek,parem juhitavus jne.Sai valitud meelega high-end torque variant.Eks seda saab hiljem madalamale keerata:) uurisin vahepeal tiba.Algselt postitas: 819ATP
Mis boostiga sa dünomas käisid?
Kuidagi imelik, et lõpp alla läheb väheke graafikul, nii palju kui olen ise GT30BB turbo autodega kokku puutunud on kõigil piirajani kasvanud graafik. (suht võhik Saabidega, suurem kokkupuude Nissani CA18DET mootoritega) 3500rpm-st läheb hullumaja lahti igaljuhul
Piper Cams valmistoodang,Trollspeed menüüst.Puhtusest rääkides,pilt Tommy Karlssoni "töölauast".Boxi põrand oli lumivalge,autost välja tulles tekkis tahtmine sussid jalga panna.Algselt postitas: romza
Kena pilt mootorist! Polegi tükk aega sellist puhast isendit näinud.
Vaatan, et sul on regullitavad nukvõllirattad. Kas ka nukad ise on ära lihvitud?
Algselt postitas: 819ATP
Nagu neid Turbo Vecusi oleks siin maal rohkem kui üks
Aga jah olen küll selle omanik
Algselt postitas: romza
Kena pilt mootorist! Polegi tükk aega sellist puhast isendit näinud.
Vaatan, et sul on regullitavad nukvõllirattad. Kas ka nukad ise on ära lihvitud?
Algselt postitas: MaxPower
kas pole mõelnud lasta panna hele toonklaasi ring? IMO sobiks hästi:thumb:
Algselt postitas: roomlane
Kui nukad käivad sünkroonis väntvõlliga,
:headbang::headbang::headbang:Algselt postitas: ivometsAlgselt postitas: roomlane
Kui nukad käivad sünkroonis väntvõlliga,
aga kui ei käi??
palju targem oleks oma aega kulutada, kui ennem mõni autoalane raamat läbilugeda , kui sellist jahu siia kirjuatama hakata.
Loomilikult tuiskab tavatihendi pehme plekkrõngas minema ülikoormatud situatsioonides.Alati tehakse kas tervenisti terastihend(raske tihedaks saada,9-5`l on 2 teraslehte+liimaine vahel),vahel ka vasest,aga Cu+Al=elektrokeemiline destroy, või siis freesitakse põlemiskambri ümber soon terasrõnga jaoks ja kasutatakse tavatihendit(ratsitud kujul).Algselt postitas: qdwin
Mu augiajuei saa hetkel miskit aru (kevadväsimus).
Kas rõngaste eesmärk on taluda põlemiskambri meeletut survet? Mis seda rõngast tsentreerib, kas ainult tavatihend? Mida selles olukorras siis eelmine tihend tegi? Kangutati kuskilt servast irvakile? Mispärast need klapid siis ikkagi pähe tulid?
Eks see surve on meeletu,kui asi lähed sinna 3000+ rpm (135hp per silinder),tavatihend lihtsalt tulistati läbi,kangutati irvakile nagu sa ütled.Kuni 3000rpm ei toimunud midagi,survet veesärki ei tulnud ju.Algselt postitas: qdwin
Mu augiajuei saa hetkel miskit aru (kevadväsimus).
Kas rõngaste eesmärk on taluda põlemiskambri meeletut survet? Mis seda rõngast tsentreerib, kas ainult tavatihend? Mida selles olukorras siis eelmine tihend tegi? Kangutati kuskilt servast irvakile? Mispärast need klapid siis ikkagi pähe tulid?