2005 saame kokku? Mida arvate?

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

aga sel aastal suvel pidi ju saaremaal olema ?

või olen ma asjast valesti aru saanud! Ay siin kõneles millalgi...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

See aasta pole veel midagi paika pandud, eksole. Saaremaa oli pakutud esimesena ja sedasi me seda ka võtame... järjekorras... Kuna asjaajamist pole alustatud, siis palun mitte spekuleerida..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

:notworthy:

au, kuulsus, Sulle suur jumal admin...:P
kyly

Ma jah käisin siin variante välja ja ega ma neid tagasi võtta ei kavatse. :cool:

Suvise kokkusaamise teema osas olin ise vahendaja rollis, sest tegelikuks kutsujaks Saaremaa Saab 95 omanik perega.
Temaga peaks enne läbirääkimisi aja osas pidama.

Mis aga puutub Tlna külje all ühe-õhtu-jollerdamisse, siis see pigem kättevõtmise ja kooskõlastamise asi. Aga selleks oleks vaja ehk soojemat aega?! Numaeitiasiisju. Aga mõtlen asja üle sügavamalt järele. Millal? :beer:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

no ma arvan, et juulikuus?
27 või 28 nädal, st siis 8-10 või 15-17 juuli???
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

8-10.07 oleks ideaalne..!! :)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
kyly

Et siis Saaremaale võ?
krss

Kui kõik läheb hästi, siis 8ndaks juuliks peaksin küll juba puhkusele pääsema. Samal ajal on tegelikult ka :beer: Õllesummer (kontserdid!), kuid järgmine nädalavahetus ei toimu vist eriti midagi? Nädal edasi (23ndal juulil) on jällegi laupäeval RockRace Pärnus, äkki annaks kuidagi ühendada need üritused, esindaks uunikumidenäitusel oma vanad masinad ära ja veereks sealt siis õhtuks edasi saarele või kuhuiganes? :head:
Tõenäoliselt pole ma ainus, kes väga palju varem juba suveplaanid paika tahaks panna...
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

novot!
Mul on täitsa ükskõik, millisel nädalivahetusel tulek kokku on. Kuna sinna on aega piisavalt palju, saab neid plaane muude üritustega ilusasti kokku viia ja vajadusel lahku taguda:wall: noh, näiteks nagu see hull siin eespool...:)

krt, ma ikka arvan, et see on mingi filmitrikk-tükk aega taob pead vastu seina ja verd ei kuskilt ja valus ei ole ja, miskit!
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Pilt
Vasta