Pesulate andmebaas

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Räägid äkki ka pisut hinnatasemest ja võimalustest seda painutada??
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ikkasaab

vahatamine on muidu 800 ,siis teeb 500 ära, vahatamisse kuulub: pigieemaldus,tolmuimeja,armatuur,aknad+siis kõvavaha(autoglym). Selline paketi hind.Kõik oleneb muidugi, kui sitane mida vaja jne. helistamine kõige lihtsam variant.:)
stennadi

Rääkige kus kohas Tartus hea käsipesula oleks?
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Viimasel ajal olen käinud Aardla 27c juures kahe raudtee vahel Coleeni Grupp pesulas. Käsipesu 70.- kui see on kinni, siis kiviviske kaugusel garaazide kompleksis on teine, teepealt silt näitab Autopesula, mis sama hinnaga. Coleeni pesulas Saab ka muidu pesusid valida suht ok hinnaga.
eeroz

Algselt postitas: stennadi
Statoili pesula on jällegi alla igasugust arvestust. Viimati kui käisin küsisin raha tagasi. Ei ole see sitt pesu seda kallist raha ja metsikut järjekorda väärt.

Ega seal autot puhtaks saa jah, kui ise enne pigileotusega üle pritsid siis saab juba ebamvähem normaalse tulemuse. Aga siis võib juba ise ülejäänud kah teha kui esimene pool tööst tehtud on. :P
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Olen rahule jäänud Tallinnas Marja tn käsipesulaga. www.varvilised.ee
Hinnad on soodsad, kummimatid ja ukse läved tehakse korralikult puhtaks ning auto kuivatatakse korralikult! Samuti lasin seal oma auto poleerida.
Hea oli näha et nad viitsisid plastikosad ilusti teibiga kinni katta enne kui tööle hakkasid! Tihti lastakse matid plastikosad ka "ilusti" läikesse :gun:
Bikers pubi kõrval ka korralik käsipesula. Tavalise välispesu hind mõlemas kohas 120.- kui õieti mäletan. Igaljuhul mitte kallim kui Statoili pesu.
epsum

Kui tartu sattunud olen, siis kasutasin järgnevaid pesulaid:
1. GoBusi pesula - kui tädidel on hea tuju, siis 100 krooni eest pestakse su auto 3x üle (1x leotus+ survepesu, 2. keemia pluss survepesu ja 3. loputus ja kuivatus), vett kulutatakse rohkesti ja auto jääb välga ilus, aega läheb ainult palju. Hinna ja kvaliteedi suhe igati paigas.
2. Sõbra keskuse kõrval asuv käsipesula - sisepesu (ilma keemiata) pluss välispesu miski alla 300 krooni
3. Kivilinna kaubakeskuse kõrval oleva tankla automaatpesu - siis kui olid seal uued harjad, sai ilusasti puhtaks, nüüd enam ei ole nii hea.
Sai Tallinnas kasutatud ka petra pesutänavat, aga nüüd on peale jazzi poolt ära ostmist hind seal ikka väga kirveks läinud..
suur

Algselt postitas: rantto
Pesula teema abiks
Liitsin nüüd saabikka pakkumise pesulateemaga.
Ühtlasi kopeerisin ikkasaab tehtud teema informatiivse osa pakkumiste alla:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=6163
fofa

Seletage rumalale, mis needus see harjapesu siis täpselt on? Käisin üleelmise autoga regulaarselt Statoilis harjade vahel, kuna oli firmakaart - auto säras peale kolme aastat veel täiesti okeilt, kusjuures oli must metallik, mis peaks eriti hästi matistuma? Iisaku teooriaga värvi 10x käimisega hävimise kohta ma küll nõus ei ole.
Kasutaja avatar
Skybound

Harjad ise ei tohiks midagi väga hullu teha. Pigem see, kui enne sinu autot on pesemas käinud näiteks liivane/tolmune/savine kaubik.... :mad: Osa sellest jamast jääb harjade vahele ja järgmisele autole mõjub kui liivapaber...
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
freddirek

Ma isiklikult oleks Pärnu Saabikutele väga tänulik pesumajade info eest :) Hiljuti Pärnusse kolinuna, tunnen end suht abituna mõndade lihtsate asjade kohapealt :red:

Küsimus siis just vahatamise ja muu peenema värgi kohta. Oma saabiku pesemisega saan ise hakkama :P
ssilverr

Olen kasutanud sellise ettevõtte teenust, saab netis eelnevalt aga ära broneerida, viid selleks ajaks kohale ja ei pea ootama.
Kvaliteedist niipalju, et kui auto oli peris tolmune siis taga otsa peal oli kergelt musta vee voolamise jälgi numbri juurest alla ja mõnikord on klaasid olnud mitte just kõige säravamad aga kuna asuvad kohe töökoha taga (tondi ärikeskuse taga hoovis aga mulle tundub, et see ei ole sama koht, millest kasutaja saabsaab rääkis) siis ei viitsi ka kaugemale minna.
autopesu
djstallion

Sai möödunud reedel külastatud Pesupesa ja lastud seal auto väljastpoolt puhtaks küürida. Tulemus ei olnud minu jaoks sugugi rahuldav, kuigi 250 krooni ei ole just hind, mis lubaks järeleandmisi teha. Mõne sõnaga põhjustest, miks ei olnud rahul:

1. Kuivatati autot väga hooletult. Suured ja siledad pinnad olid küll kuivad, kuid ukste vahed olid kohati märjad ja tagaluugi vahelt jooksis räpast vett peale paarikilomeetrist sõitu lausa ojadena. Suruõhku need tegelased kuivatamiseks igatahes ei kasuta, kuigi see on ilmselt ainuke võimalus tagaluugi vahedest vee eemaldamiseks.

2. Veljed olid pestud väga puudulikult. Ma mõistan, et velgi on auto alt eemaldamata väga keeruline seestpoolt ideaalselt puhtaks saada, kuid isegi Jazzi Merimetsa pesulas suudeti sarnased viie kodaraga valuveljed täiesti rahuldavalt puhtaks küürida. Antud juhul voolasid peale paarikilomeetrist sõitu velgede sisekülgedelt räpased veenired.

3. Kuna auto oli öösel seisnud mingi õitseva puu all, ilutses esiklaasil väike vaigune nire, mida klaasipesuvedelik loomulikult mitte kuidagi eemaldada ei tahtnud. Sama nire oli sama suurena esiklaasil alles ka peale pesulas käimist.

4. Lähemalt uurides selgus, et kere alumisel poolel oli alles hulk pisemaid pigitäppe. Ei, auto ei olnud eelnevalt pool aastat pesemata ega üle mõistuse räpane. Kuna enamjaolt on olnud soojad ja kuivad ilmad, oli auto ühtlaselt väga tolmune.

Minu jaoks ei ole antud pesukoha hinna ja kvaliteedi suhe kuidagi paigas. Ausaltöeldes ei läheks sinna tagasi ka siis, kui teenus oleks keskmisest odavam.

Lõplik hinnang:

Auto välispesu 6/10
Teenindus 7/10

Järgmisena saab ilmselt proovitud Clean Service teenust, loodetavasti saab tegemist olema positiivsema kogemusega.
Kasutaja avatar
olikul

Algselt postitas: djstallion
Sai möödunud reedel külastatud Pesupesa ja lastud seal auto väljastpoolt puhtaks küürida. Tulemus ei olnud minu jaoks sugugi rahuldav, kuigi 250 krooni ei ole just hind, mis lubaks järeleandmisi teha. Mõne sõnaga põhjustest, miks ei olnud rahul:

1. Kuivatati autot väga hooletult. Suured ja siledad pinnad olid küll kuivad, kuid ukste vahed olid kohati märjad ja tagaluugi vahelt jooksis räpast vett peale paarikilomeetrist sõitu lausa ojadena. Suruõhku need tegelased kuivatamiseks igatahes ei kasuta, kuigi see on ilmselt ainuke võimalus tagaluugi vahedest vee eemaldamiseks.

2. Veljed olid pestud väga puudulikult. Ma mõistan, et velgi on auto alt eemaldamata väga keeruline seestpoolt ideaalselt puhtaks saada, kuid isegi Jazzi Merimetsa pesulas suudeti sarnased viie kodaraga valuveljed täiesti rahuldavalt puhtaks küürida. Antud juhul voolasid peale paarikilomeetrist sõitu velgede sisekülgedelt räpased veenired.

3. Kuna auto oli öösel seisnud mingi õitseva puu all, ilutses esiklaasil väike vaigune nire, mida klaasipesuvedelik loomulikult mitte kuidagi eemaldada ei tahtnud. Sama nire oli sama suurena esiklaasil alles ka peale pesulas käimist.

4. Lähemalt uurides selgus, et kere alumisel poolel oli alles hulk pisemaid pigitäppe. Ei, auto ei olnud eelnevalt pool aastat pesemata ega üle mõistuse räpane. Kuna enamjaolt on olnud soojad ja kuivad ilmad, oli auto ühtlaselt väga tolmune.

Minu jaoks ei ole antud pesukoha hinna ja kvaliteedi suhe kuidagi paigas. Ausaltöeldes ei läheks sinna tagasi ka siis, kui teenus oleks keskmisest odavam.

Lõplik hinnang:

Auto välispesu 6/10
Teenindus 7/10

Järgmisena saab ilmselt proovitud Clean Service teenust, loodetavasti saab tegemist olema positiivsema kogemusega.

Ootaks väga sinupoolset kriitikat ka meie pesula kohta, võta ühendust ja tule külla

Oliver
www.minismart.ee
MiniSMART autode ilusalong http://www.minismart.ee Kvaliteetsed pesuteenused http://www.cleanservice.ee
Mart900

Mina olen lasknud pesta oma autot pärnus Mauri tehnopargis asuvas Anness käsipesulas(http://www.anness.ee/index.php).
Teenustega rahul, olen kasutanud nii põhjalikku sise- ja välispesu mis maksis kokku 500.- kui ka kiirpesu 150.- Mõlemaga on olnud tulemus väga hea.
Põhjaliku pesu komplekt võtab mehiselt aega, oma 2,5-3h ootasin seal ja siis tuldi häbenedes ütlema, et velgi ei saada päris puhtaks - mis oleks ka ime olnud, veljed olid juba ostes väga tugevalt määrdunud ja pealegi puhastamise mõttes vastiku kujuga (väga tihedad kodarad umbes 20 X-i kujulist kodarat:P)
Kiirpesu käib seevastu ca 15-20 minutiga ja tulemus tipp-topp aga kuivatust ei ole, seda öeldakse ka ette.
Kasutaja avatar
olikul

Algselt postitas: tripp
Ma käin Ülemiste Jazzis. Seal on järjekorrad väiksemad, kuna autosid mahub korraga rohkem sisse. Kvaliteedi üle pole eriti põhjust nuriseda, korra jäeti esitiiva alläär vähe rokaseks, aga näitasin näpuga koha kätte ja tehti kiirelt korda.
Kunagi oli Reval Auto (Kalevi Spodihalli juures) taga hoovis käsipesula kellelgi Hanno nimelisel. Vend tõi vist ise AutoGlym tooteid ka maale. Seal tehti ka korralikult. Kuna Eesti väike ja kui keegi teab, kus see pesula nüüdsel ajal asub või kas üldse enam tegutseb, andku siia teada.

Hanno tegutseb juba aastaid reval auto kõrval, porce maja taga, sisuliselt sama maja porchega aga lihtsalt taga otsasm sissepääs on reval auto hoolduse uste vastast, www.autokosmeetika.ee on ta weebileht kuid pesulast seal ei mainita. ostan minagi kõik oma vahendid ja keemia sealt, nimelt Prestat ja Malcot nüüd toob Hanno maale.
MiniSMART autode ilusalong http://www.minismart.ee Kvaliteetsed pesuteenused http://www.cleanservice.ee
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Trippi küsimus leidis vastuse pea kaheaastase vahega..:) Parem hilja, kui mitte kunagi.:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
olikul

Algselt postitas: Cyber
Trippi küsimus leidis vastuse pea kaheaastase vahega..:) Parem hilja, kui mitte kunagi.:)

sattusin lihtsalt kogematta lugema küsimust.
9five

Tere k6ik see SAABipere,
pakkuda Tartu linnas, turu t2navas autode pesu k6igest 100 krooni eest.
Hind sisaldab korraliku leotusega v2lipesu, kuivatust s.h. uksevahed ja ka mattide pesu(kummimatid), tekstiilist matid saavad harjaga puhtaks.

Palun aeg eelnevalt broneerida numbril 535 67 434

Muuseas pakkuda ka keemilist puhatsust ja poleerimist, kuid selle hinnad selguvad kokkuleppe k2igus, samas v6in 100% garanteerida, et nii soodsat hinda Tartu linnas Te ei saa ja kvaliteet on samal ajal tasemel.

PS! kasutusel aind Car Brite keemia!
E-R 8-17
L10-13
Lauri

Edit: Pakkumine kehtib ainult tegelastele kes kes saabneti's loevad, kirjutavad või joonistavad.
Kasutaja avatar
Rauno

Algselt postitas: 9five
Tere k6ik see SAABipere,
pakkuda Tartu linnas, turu t2navas autode pesu k6igest 100 krooni eest.
Hind sisaldab korraliku leotusega v2lipesu, kuivatust s.h. uksevahed ja ka mattide pesu(kummimatid), tekstiilist matid saavad harjaga puhtaks.

Palun aeg eelnevalt broneerida numbril 535 67 434

Muuseas pakkuda ka keemilist puhatsust ja poleerimist, kuid selle hinnad selguvad kokkuleppe k2igus, samas v6in 100% garanteerida, et nii soodsat hinda Tartu linnas Te ei saa ja kvaliteet on samal ajal tasemel.

PS! kasutusel aind Car Brite keemia!
E-R 8-17
L10-13
Lauri

Mis vahendeid kasutad poleerimisel?

Kasu oleks ka täpsest aadressist kuna Turu tn on ikka üpriski pikk.

Oskad öelda mõne plussi enda kasuks miks sul on hind kallim, kui räni tänavas olev pesula oma kus tehakse väga korralikku tööd ning pesija on mitme aastase kogemusega. Töölisteks on sul kogenud pesijad ning, kui on, siis kus võis nende tööga varem kokku puutuda??
Rootsikunn

Sa küsid autopesija kogemust? Kui sa restorani lähed kas sa siis enne uurid mitu aastat kokk on töötanud ja kus? Kas sa uurid kas ettekandja on piisavalt pädev et härrale suppi tuua?
9five

Mis vahendeid kasutad poleerimisel?

Kasu oleks ka täpsest aadressist kuna Turu tn on ikka üpriski pikk.

Oskad öelda mõne plussi enda kasuks miks sul on hind kallim, kui räni tänavas olev pesula oma kus tehakse väga korralikku tööd ning pesija on mitme aastase kogemusega. Töölisteks on sul kogenud pesijad ning, kui on, siis kus võis nende tööga varem kokku puutuda?? [/quote]

Poleerimisel kasutusel Car Brite'i pastad ja vill masina otsas, tuleb ette vahest ka et auto värvkate on saanud ekstreemseid kahjustusi, siis eelnevalt saab ka pind ette valmistatud spetsiaalse võttega.
Täpse aadressi mitte ütlemine oli nähtavasti ju mul kavas, kuna ei ole võimalik teenust pakkuda elavas järjekorras vaid üksnes telefonitsi ette broneerides.
Plussideks nimetaks seda et kliendi auto saab samahästi puhtaks kui minu enda auto:cool:
Kasutaja avatar
olikul

Pakkumise juures peab olema info pakkuja kohta: kes, kus, kontaktandmed jms. Niisama reklaami pole mõtet toppida. Pakkumised peaks siiski olema seotud Saabidega ja soovitavalt soodsam tavahinnakirjast.
Pakkuda ei tasu asju, mille kasutamine pole legaalne
Lisaks palume pakkumistes ära märkida, kas soodustus kehtib Eesti Saabiklubi liikmetele (liikmekaardi esitamisel) või kõikidele Saabiklubi foorumi külastajatele (klubi mainimisel).

1. siin on tegu ilmselgelt "ülemuse tagant varastamisega"
2. Car Brite keemiaga ei peseks ma isegi mitte vetsu potti.

Moderaatorite asemel ma kustutaks selle teema kuna ilmselgelt on tegu kellegi tagant varastamisega kuna muidu poleks saladus aadress jne.
Mart900

Algselt postitas: olikul
1. siin on tegu ilmselgelt "ülemuse tagant varastamisega"
2. Car Brite keemiaga ei peseks ma isegi mitte vetsu potti.

Moderaatorite asemel ma kustutaks selle teema kuna ilmselgelt on tegu kellegi tagant varastamisega kuna muidu poleks saladus aadress jne.
Moded peaks esmajärjekorras sinu minu ja teiste postitused kustutama, pakkumiste all ei jaurata. Teiseks on alusetu teist ilmselgelt varguses süüdistada, praegusel majandusraskes olukorras võib tegu olla vabalt väärt mehega kes on otsustanud ise kätt proovida, võibollla alguses mustalt või mida iganes. pooled meie remondid tehakse mustalt, laske mehel ennast ennem tõestada kui ta maa sisse tambite.
ise asi on Car Brite tooted, nedest ei tea ma midagi.
Vasta