Fasten seatbelts tuluke 9-5 salongis....

Vasta
Kasutaja avatar
Skybound

....lakkas põlemast. Õigemini "FASTEN" põleb nii nagu peab ja "SEATBELT" mitte :) Nagu kummagi sõna kohal oleks oma pirn, millest üks läbi. Ons selle pirni vahetamine keeruline? Ei näe kuskilt juurdepääsu, selle mõttetu asja pärast pole vist mõtet lage ka lammutama hakata...
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
eeroz

Huvitab sama asi, mul on kustu ka see turvavöömärk, siis keskmine FASTEN põleb ja SEATBELT jälle ei põle. Sellest järeldan, et seal on kokku 3 pirni hoopis?

Ennast pole see seganud aga kui keegi räägib kuda vahetus käib siis võtaks ka ette asja :thumb:
avelito

Võtke aga rahulikult see kobakas lahti sealt, see pole üldse raske. JA SEAL TÕEPOOLEST ON 3 PIRNI. Asja juures on ainuke raskus poest uute toomine, ja vanade kätte saamine pesadest :freak:

Selliste klambritega on see plastik seal lae küljes kinni, õrnalt näpud polstri ja plastiku vahele ja samaõrnalt ka tõmmata.

Pilt

Pirnide paiknemine plastiku all...

Pilt
eeroz

Need on kiiksuga Saabi-pirnid või mingid standartsed?
avelito

Algselt postitas: eeroz
Need on kiiksuga Saabi-pirnid või mingid standartsed?

Kui ma õieti mäletan, siis mina ostsin uued Statoilist, peaks olema standartsed. Aga kindlasti peaks selliseid Tevalost saama.;)
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

ja pirnidega olen kogenud seda, et mida odavam, seda kiiremini põlevad läbi - millegipärast :P
Viki
SaabiJumal
Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit

plast on küll tõmmates, aga enne tuleb valgusti klaas( suur valge) ära tõmmata ja selle alt kruvi lahti keerata:)
pirnid on 1,2w ilma soklita.
Kasutaja avatar
Skybound

Dankje wel, nagu hollandlased ütlevad, eriti veel illustratsioonide eest :beer:
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Vasta