Kus kohas saabi inimene lõunastab?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Eleri

Algselt postitas: eeroz
Algselt postitas: Eleri
Krss - olen veendunud, et parim kebab läheduses on Soomes. Nii ütleb minu maitsemeel.

Äkki oskate rääkida kus Helsinkis se parim kebab on? Prooviks ära :)

Seal kus letis türklane
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Aimar

Eestis - kuidas juhtub (Statoil, Floriin ...) olenevalt hetke asukohast.
Riias - alati LIDO Krasta ielal ( midagi maitsvamat ei ole veel kusagil saanud)
Leedus - Cili Kaimas v. Chili Pica (pelmeenid singi-juustu kastmega on väga maitsvad)
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Tartus: Taverna, Hagari pitsa, Lõunakeskus.
Põlvas: Hotell Pesa
Räpinas: Puuriida pubi
Võrus: Rändur, Jaagumäe
kame

Viimsi spa restoran
Nõmme kandis Buldogi pubis
Kristiines Staap ja vahel räägupesa
Võimalusel kodust toitu
Aegajalt satub ka mujale...
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Kui kellelgi tuleb isu Bahraini kylastada, siis jargmised kohad on minu lemmikud:

Middle Eastern Grill - peakypsetaja on tyrklane ja asukoht on 5 minutit kodust:)
Al Abraazj - keskmisest kovema tasemega araabia toidud, ,miinuseks on alko puudumine

Trader Vicks - meeletult hea dringi koht koos oivaliste snakkidega.

Seega, kui keegi satub Bahreini, siis astuge labi :thumb:

PS. unustasin kodutoidu:) Dirazi kylas saab ka seda
Kasutaja avatar
redhead

Tallinna südalinnas on üks väga mõnus lõunatamise koht Mauruse pubi. Asub Tallinna Keskraamatukogu majas (keldrikorrusel). Toit on lihtne kuid alati maitsev ja hea hinnaga arvestades südalinna piirkonna tavapärast hinnataset :) lähemat infot leiab: http://www.maurus.ee/
oicu

Rasputin, Pierre, Kapriis, Mocca, Itaalia restoran, Ristiisa
Kasutaja avatar
Hypno

Forelli tänava söökla (nime ei tea ning see pole ka see mis forelli tänavalt esimesena silma hakkab). 90% lõunatest mööduvad seal. Nädala teisest poolest pakutakse Pannkooke moosiga - siiamaani parimad, pärast vanaema küpsetatud omi muidugi. Samuti Space, Järve Selveri Amps ning too venelaste söömakoht 3dal korrusel.
eeroz

Algselt postitas: eeroz
Krss - olen veendunud, et parim kebab läheduses on Soomes. Nii ütleb minu maitsemeel.

Äkki oskate rääkida kus Helsinkis se parim kebab on? Prooviks ära :)

Seal kus letis türklane

Proovitud Tamperes, ühinen kiidulauluga :thumb:

Aga et teemast mitte liiga kaugele kalduda siis mina lõunastan kodus :red:
pedaalinahhaal

:( Miks te nii teete oo saabnetlased? Ajasite mulle hirmsa koduse mulgipudru isu peale. Minu tegevusraadiuses ainult statoili kabanoss saadaval hetkel, mis ma nüüd teen?.

Sašlõkiisu kammitsemiseks muidu parim koht sõpruse kohvik magistrali juures.
Teine variant sama eesmärgi täitmiseks Vilmsi tänaval Argos-e pubi.
Kasutaja avatar
Rästas

Juba mõnda aega ei söö kusagil väljas, hirmus kiire on (hommikul kodus kerge hommikueine põske, lõunal kaasavõetud mant ja õhtul söön kodus). Kui ma väljas sööks, siis maiustaks kusagil sushit ja hõrku värsket lõhet. Eleri, teie hiinatoitu tulen mekin kindlasti. Kodu lähedal ja teatud hiina toidud on mulle alati meeldinud.
Ei armasta kartulit, kruupi ja seapekki :freak:
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Baby Back tabasalus üks kindel lemmik :headbang:
Amija, Jasmine ja Järve selveri üleval korrusel on hea Sushi
Kasutaja avatar
toolip

Kindlat kohta pole sest asukoht muutub kiiresti kui söön;) Enamasti Läänemeri. Menüü on kindel, muutub kord kvartalis:wall: Vaade ja ilusad ettekandjad muutuvad üha ilusamaks ja ilusamaks:)
kyly

Algselt postitas: toolip
Kindlat kohta pole sest asukoht muutub kiiresti kui söön;) Enamasti Läänemeri. Menüü on kindel, muutub kord kvartalis:wall: Vaade ja ilusad ettekandjad muutuvad üha ilusamaks ja ilusamaks:)

Hihii, erialased hüved :thumb:

Me oleme kambaga enamasti Järve selveris käinud või Tartu mnt Kommesti Rahva Söögis. Ülemiste hiinakas ka vahel.
Eleri

Algselt postitas: Rästas
Juba mõnda aega ei söö kusagil väljas, hirmus kiire on (hommikul kodus kerge hommikueine põske, lõunal kaasavõetud mant ja õhtul söön kodus). Kui ma väljas sööks, siis maiustaks kusagil sushit ja hõrku värsket lõhet. Eleri, teie hiinatoitu tulen mekin kindlasti. Kodu lähedal ja teatud hiina toidud on mulle alati meeldinud.
Ei armasta kartulit, kruupi ja seapekki :freak:

Armastan just nimelt kartulit ja seapekki ja hapukapsast ja kirun siiani ülemust, et ta hiinaka tegi. sellepärast maiustangi ise siinse kolka "koduköökides:P
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
kaarel

Kuna naine lapsega kodune, siis viimasel ajal satun tihti kodus lõunatama. Muidu käin Tartus pubis 16 kannu, seal on hea kodutoit. Puusepa 1A polikliiniku all Du Nordis on ka täitsa pädevad kokad. Kuna mu töö on suht liikuv, siis Võrus käin Ränduri pubis, Valga poolt tulles on Rõngu ja Elva vahel mõnus Sepikoja kõrts, kus söögid samuti tehtud armastusega. :love:

Teinekord astun pärast einestamist uuesti leti juurde ja palun kokale edastada tänusõnad hõrgutise eest - selle peale tehakse ikka selliseid üllatunud näod pähe, et...! :thumb:
Vasta