Zazoul lõi kapotialuse lund täis ja peale seda asi lonkas ja pöördesse enam ei läinud. Ei aidanud lume välja kühveldamine ega päikese käes sulatamine. Lumetort oli pidurivedeliku paagi otsas ka...

see ju ometi pea esiklaasi all servas.
Mina sain ikka ise tagasi, kuigi minu rõõmud piirdusid 1 ringiga. Kuna me esimesed olime, kes kohale jõudsid, siis oli rada üsnagi täis tuisanud. Ei arvanud, et see nii sügav on ja lendasin sinna, lootuses läbi sõita. Umbes 15 meetrit jäi puudu..

siis oleks sellest hangest läbi saand. Jäin põhja peale kinni. Ei aidanud seal teiste lükkamine ega teise autoga tõmbamine. Õnneks tuli sinna sõitu proovima miski (Nissani vist) kastikas. 4 vedu on ikka teine tera. Välja ta mu sealt tiris. Paraku see põhja peal libisemine rebis lahti sumpa esimese otsa, kohe turbo tagant, flantsist välja. Sedasi eriti ei sõida kui kõik, mis silindritest tuleb, kapoti alla pidama jääb..

. Tegin oma tiiru lõpuni ja jäin ootama kuna asi maha jahtub. Pärast sai see kuidagi kokku meelitatud, koduni pidas vastu, siis kukkus uuesti välja. Praegu on ka kuidagi poolpiduselt. Ilmselt ma seda kodustes tingimustes korralikult kokku ei saa

. Lumehang ei ole ikka autoremondikoht.
Aga tundus, et need, kes korralikult sõita said, said actionit küll ja veel. Lumepilvi lendas ja mõnigi vend tuli hangest välja tirida. Zazoul on mõned pildid ka, kui aega leiab, eks ta paneb välja.