Esituled jäid lampi põlema???

Teemad elektroonikast...
Vasta
Joonas

Panin täna juhuslikult tähele, et pärast süüte väljakeeramist ja autost lahkudes jäid esituled põlema (tagumised mitte).
Need kustusid alles pärast seda, kui olin mootri uuesti käivitanud ja siis välja suretanud.
Tegu Saab 9-5ga `05
Elektroonika kamm?
teager

Kas on võimalik, et aktiveerisid kogemata "follow me home" funktsiooni? (Kogemata puutusid täistulede kangi). Sellisel juhul süttivad juhiukse sulgedes esilaternad 30'ks sekundiks ja kustuvad ise automaatselt.

terv, teager
Kasutaja avatar
tripp

Kui peale süüte väljakeeramist korra kaugtulesid vilgutad, siis peale juhiukse kinnipanemist jäävad tuled ca pooleks minutiks peale. Seda nimetatakse "follow me home" funktsiooniks. Kaua nad sul põlesid? Äkki kogemata autost väljudes läksid sellele kangile pihta?
Kui põlesid kauem, kui pool minutit, siis võib küll olla mingi hetkeline elektroonika kamm.

EDIT: Teager nobedamate näppudega :)
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
suur

Ja siis on veel variant et aktiveerisid "follow me home" funktsiooni :).

15:37 mehed :) - kõik postitasid sisuliselt samal ajal.

vabandan möla pärast :)
Joonas

Algselt postitas: teager
Kas on võimalik, et aktiveerisid kogemata "follow me home" funktsiooni? (Kogemata puutusid täistulede kangi). Sellisel juhul süttivad juhiukse sulgedes esilaternad 30'ks sekundiks ja kustuvad ise automaatselt.

terv, teager

Endal käis põlevaid tulesid vaadates sama mõte peast läbi!
Praegu ei suuda täpselt meenutada, kui kaua ootasin... kiire oli ka.

Aga tänud "follow me home" pähe raiumise eest! :thumb:
eifeks

Ah 'Follow me home'?! Mis funktsioone mu saabil veel on mida ma ei tea? Peab vist ikka manuali otsast otsani läbi lugema.:facts:
Vasta