Teeme siis asja konkreetseks ja vaatame järele, mida kogukond arvab.
Kas on vajalik foorumi ülesehituse muutmine tehniliste teemade osas mudelirühmade põhiseks ja kas koos sellega on mõtet üle minna ka uuema foorumiplatvormi (-mootori) kasutamisele?
Kui keegi soovib oma arvamust ka kommenteerida, siis palun seda teha ilma liigsete emotsioonideta ja argumenteeritult.
Aega oma arvamuste teatavakstegemiseks on 27. septembri kella 24.00-ni ehk mõned tunnid rohkem kui kuu.
Küsitlus: Foorumi ülesehituse muutmine
Olemasolevale foorumiplatvormile tuleb kindlasti mingil hetkel bugisid parandav uuendus, mille saab ka "odavama" vaevaga peale pandud ning ei pea keerukat platvormimuutust läbi viima. Arvan ma, ei tea täpselt.
Teemasid tuleks kindlasti struktureerida. Ka mul on raske mingites vanades teemades orienteeruda.
Teemasid tuleks kindlasti struktureerida. Ka mul on raske mingites vanades teemades orienteeruda.
Platvormi pole minu arust muutma mõtet hakata. Olen proovinud phpbb-d viia üle vBulletinile ning suhteliselt keeruline töö oli, lisaks ei andnud soovitud tulemust.
xmb pole näidanud ennast just kõige turvalisema ja veatuma süsteemina, aga neid kui neid vigu aegajalt parandada, peaks suht ok olema.
xmb pole näidanud ennast just kõige turvalisema ja veatuma süsteemina, aga neid kui neid vigu aegajalt parandada, peaks suht ok olema.
Ma küll trükin hirmus kiiresti, aga sellega ka arvutikogemused piirduvad nii softi kui hardware osas. Sellepärast ei pea end pädevaks valima küsimuse b ja c variantide vahel, sest ei saa isegi nende sisulisest vahest hästi aru (üks on keerulisem kui teine vist
). Aga õnneks on siin piisavalt itimehi, nii et minusuguse ignorandi hääl kaob nende vahele.
Aiman, millega seoses see küsitlus tekkis. Vist sellest teemast, kus üks seltskond arvab, et kõik on kõige paremas korras, ning ainult väike murdosa arvab teisiti:freak:

Aiman, millega seoses see küsitlus tekkis. Vist sellest teemast, kus üks seltskond arvab, et kõik on kõige paremas korras, ning ainult väike murdosa arvab teisiti:freak:
Algselt postitas: Cyber
XMB puhul on mingi pereheitmine käimas. Hetkel peaks olema meil suht-koht viimane versioon. Miskid uuemad versioond on tulekul, millal täpselt, ei tea. Iseenesest on olemas ka xmb->phpbb2 konverter.
Minu arust on phpbb veel hullem kui xmb...
-
Just-just tehnilise(miks-mitte ka varuosade ost-müük) osa mudelipõhiseks muutmine hoiaks otsinguaega kokku ja annaks ka konkreetse mudeli piires toimuvast tegevusest parema ülevaate.
Eriti hea oleks kui keegi viitsiks sellise asja teha http://shbox.com/1/component_location_views.html
Saabide kohta ja kuhugi mudelite juurde sokutada. Võiks kamba peale isegi väikse tasu maksta inimesele, kes selle koostaks. (Mul on see Haynes kataloog muidu ka olemas, aga mu arust on see kuidagi HÕRE ja KAOOTILINE!!!)
Saabide kohta ja kuhugi mudelite juurde sokutada. Võiks kamba peale isegi väikse tasu maksta inimesele, kes selle koostaks. (Mul on see Haynes kataloog muidu ka olemas, aga mu arust on see kuidagi HÕRE ja KAOOTILINE!!!)
XMB puhul on mingi pereheitmine käimas. Hetkel peaks olema meil suht-koht viimane versioon. Miskid uuemad versioond on tulekul, millal täpselt, ei tea. Iseenesest on olemas ka xmb->phpbb2 konverter.
Nojah, mul tegelikult ükskõik, milline see tee täielikult toimiva süsteemini on, kui saab lihtsamalt, ilma platformivahetuseta ka, siis on tore. Praeguse teema vastuste kohta süsteem mulle kohe kuidagi mailisid saatma ei kipu, kuigi märgistasin all vastava rea linnukestega. Ja mu teada on sama värk ka u2u-de puhul.Suur:
Olemasolevale foorumiplatvormile tuleb kindlasti mingil hetkel bugisid parandav uuendus, mille saab ka "odavama" vaevaga peale pandud ning ei pea keerukat platvormimuutust läbi viima. Arvan ma, ei tea täpselt.

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Seda ei ole keegi kunagi kurtnud, seega ei oska kuidagi kommenteerida. Ise pole ma ka kunagi neid variante kasutanud.
Algselt postitas: Ryhkija
Nojah, mul tegelikult ükskõik, milline see tee täielikult toimiva süsteemini on, kui saab lihtsamalt, ilma platformivahetuseta ka, siis on tore. Praeguse teema vastuste kohta süsteem mulle kohe kuidagi mailisid saatma ei kipu, kuigi märgistasin all vastava rea linnukestega. Ja mu teada on sama värk ka u2u-de puhul.![]()
Algselt postitas: Ryhkija
Nojah, mul tegelikult ükskõik, milline see tee täielikult toimiva süsteemini on, kui saab lihtsamalt, ilma platformivahetuseta ka, siis on tore. Praeguse teema vastuste kohta süsteem mulle kohe kuidagi mailisid saatma ei kipu, kuigi märgistasin all vastava rea linnukestega. Ja mu teada on sama värk ka u2u-de puhul.![]()
Mulle vahest ikka tuleb U2U teade e-maili peale. Mõnikord ei tule ka.
55581286
mina tunnen eelkõige puudust sellest, et ei ole sellist valikut, et näitaks teemasid, kuhu mina olen postitanud. Vahelduva eduga näidatakse mulle uute postitustega teemasid "tumesiniselt" ning siis mingi aja pärast (enne, kui ma need läbi olen lugenud) ilmselt tänu autorefreshile on nad juba loetud. teemad võiksid vist ka olla autode järgi lahterdatud. samas võib olulist infot soovitud sõiduki kohta leida ka mõne teise auto teema alt... seega see sorteerimine on selline kaht otsaga asi.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Aga proovi siit See ink on su profiili all olemas.Algselt postitas: spike
mina tunnen eelkõige puudust sellest, et ei ole sellist valikut, et näitaks teemasid, kuhu mina olen postitanud.
Aga muus osas arvan, et selle teema võib praeguseks sulgeda. Arvamused on avaldatud ja üht-teist võetakse ette. Varsti.
EDIT: krt.. avastasin, et tähtaeg siiski polegi veel läbi..

mudelite järgi jagamine on igati ok (nt 900, tonnine, 9-5), samas kui näiteks auto(varu)osade otsimisel või müümisel jube palju alamkatalooge tekitada, sageneb ka valesse kohta postituste tegemine.
eks ma siis mainin ka selle vana asja uuesti ära, et firefoxi kasutajana back- liigutust tehes liigub küll tagasi eelmisele lehele, kuid viskab selle algusesse, mitte aga sinna kus viimati oldud. kõik toimib korrektselt konqueror'is kde keskkonnas... windoosas ie'ga seda pole töö juures. samas ff'ga on. no ei usu, et viga on firefox'is... ehk järgmine foorumimootori bugide parandamine muudab midagi.
eks ma siis mainin ka selle vana asja uuesti ära, et firefoxi kasutajana back- liigutust tehes liigub küll tagasi eelmisele lehele, kuid viskab selle algusesse, mitte aga sinna kus viimati oldud. kõik toimib korrektselt konqueror'is kde keskkonnas... windoosas ie'ga seda pole töö juures. samas ff'ga on. no ei usu, et viga on firefox'is... ehk järgmine foorumimootori bugide parandamine muudab midagi.
See ON FF-i viga. Ta teeb seda suvalise lehe peal. Proobi kasvõi EPL või Postimeest.
OT
Tegelikult ei ole, sest osade lehtedega oskab FF ka samasse kohta tagasi pöörduda. Näidet ei too, sest FF ei istu mulle eriti ja arvutist sai ta juba ammu kinga

[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Aga proovi siit See ink on su profiili all olemas.
see ei ole päris see. ma üldiselt tean, mida ma ise olen kirjutanud. see otsing ei anna mulle mingit infot sellest, kes ja millal sellesse teemasse viimati postitas ning kas ma olen seda teemat juba peale viimast postitust juba lugenud või mitte.
Nojah, oma töö on see teema juba tõesti ära teinud, aga las ta jääda pealegi lubatud ajani lahti - sinna veel vaid mõned päevad.Algselt postitas: Cyber
EDIT: krt.. avastasin, et tähtaeg siiski polegi veel läbi..![]()
Tore näha, et muudatuste asjad liiguvad

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Tuleks teha mingi üldtehniline alajaotus,kuhu saaks koguda igasugused turbopurustamise- ja muu hävitamise teemad,tuuningušnitid jne.
Teistes margifoorumites on alajaotus a`la "üldine tehniline",või "perfomance" olemas,lisaks mudelipõhistele.
Teistes margifoorumites on alajaotus a`la "üldine tehniline",või "perfomance" olemas,lisaks mudelipõhistele.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
TulebAlgselt postitas: Trionic
Tuleks teha mingi üldtehniline alajaotus,kuhu saaks koguda igasugused turbopurustamise- ja muu hävitamise teemad,tuuningušnitid jne.

Saabide ajaloo osa on puudulik. Tahaks teada, kui palju GM mehed näiteks minu masina puhul juba autot nokkisid, ja mida täpselt nad enda teha jätsid. Põhim.-lt ju võimalik sellist infot ka ise netist otsida. Aga jätaks küsimuse siiski õhku.