Naljanurk (vabal teemal) (ei kommentaari!) vol2

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
zupa9000cd
Auto:

Algselt postitas: NO FEAR
...:wtf: mis see siis nüüd oli...

siit voorumist jääb varsti selline mulje, et inglise keel on nagu juba teine emakeel vist?

P.S.voorum=meelega kirjutatud...:wise:

pigem on asi selles, et mõnda lauset on raske tõlkida, nii et mõte oleks sama või sama terav.
lauri666

Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Noormees sai soodsalt mootorratta, mille üheks puuduseks oli ka katkine tihend, mistõttu pidi ta enne pesemist või vihma sealt vaseliiniga määrima.
Ühel õhtul kutsub tüdruksõber ta enda vanemate juurde õhtusöögile, mainides:
“Pea meeles, et meil on kodus selline veider kord, et nõud peseb see, kes esimesena midagi ütleb.”
Söök käib, mustade nõude hunnik muudkui kerkib, aga kõik põrnitsevad üksteist vaikides. Järsku tuleb noormehel himu veidi nalja teha, ta krabab tüdruku, heidab lauale ning hakkab kõikide nähes seksima. Tüdruk on üllatunud, teised jahmunud, aga keegi midagi ei ütle.
Mõne minuti pärast kordab noormees sama tüdruku emaga. Nii isa kui tüdruk on raevus, aga endiselt on lauas vaikus.
Siis aga sähvatab äike ning aknale rabisevad esimesed vihmapiisad. Noormehele meenub mootorratas, ta hüppab laualt maha ning võtab taskust vaseliinipurgi, mille peale kargab tüdruku isa püsti:
“Hea küll, hea küll – ma pesen need paganama nõud!”
stennadi

heheee... lugesin mina tänast Äripäeva nädalavahetuse lisa ja seal oli kirjas, et Uusikaupunkis tasub külastada ka saabimuuseumit - seal pildid ja jutt puha ja siis, et selle muuseumi kõige haruldasem eksponaat on põhjamaade ainus sportauto Saab 97 ehk Saab Sonata :gun: :thumb:
aednik

Uue aasta saabumisest Etioopias.
http://www.epl.ee/artikkel/399842

Head uut aastat, seltsimehed!:beer:
roomlane

55581286
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

http://www.hot.ee/kw107/MOV00004.3gp

See sai tehtud vist esimene SEB mulgi ralli, Karksi-Nuia lähedal mingil katsel. Hetk enne seda autot olime ise just täpselt seal, kust see üle muru mööda sõitis. Sõber Hannes hakkas liigse tolmu tõttu vinguma ja olime temaga päri, et liigume teisele poole teed. Kaks meest jäid veel sinna istuma. Neil hakkas VÄGA kiire kui auto juba muru peale ilmus. Krt vot see oli vedamine. Keegi viga ei saanud.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

teager

Kes meist ei unistaks V8'st, eriti kabrio vormis :P

Siin üks masin... Scanialt :P

Pilt

terv, teager
suur

On veel üks päris hea pilt. Eriti just logo roolil :)
Pilt
suur

Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Sai korra Leedus käidud

tuuning leedu moodi (võibolla pildilt ei paista nii hästi, aga reaalselt oli see ikka jube..:) ):

Pilt

Tervitused Audiomanikele...:) :

Pilt
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ma ei tea kui paljud teist herr Qdwinit nägupidi teavad, aga täna nõuti ta käest Prismas veinipudeli ostmisel isikut tõendavat dokumenti....:drink:

oh pildi leidsin kah, kas ta näeb väga alaealise moodi välja?? Kuhu need müüjad küll hirmutatud on selle Kristiine Prisma juhtumiga....:D

Pilt
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
tripp

Algselt postitas: Cyber
Ma ei tea kui paljud teist herr Qdwinit nägupidi teavad, aga täna nõuti ta käest Prismas veinipudeli ostmisel isikut tõendavat dokumenti....:drink:

oh pildi leidsin kah, kas ta näeb väga alaealise moodi välja?? Kuhu need müüjad küll hirmutatud on selle Kristiine Prisma juhtumiga....:D

Lähen ostan poest paar õlut. Hea et hoiatasid, pistan ID kaardi tasku :D
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
mart284
Iks-mees
Auto: Saab
Kontakt:

Pilt
roomlane

Töö juures arutleti, et kuidas laelampe juhtida...

Lisatud failid
55581286
dohman

Algselt postitas: tripp

Lähen ostan poest paar õlut. Hea et hoiatasid, pistan ID kaardi tasku :D
Nüüd siis teame kelle pärast müügikeeld on.;)
PS. ära pika viha pea
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mõtlesin, et kas tasub, aga leidsin, et ikka tasub (alaealised ajage ekraani juurst minema..:D )... (ok.. korjan ehk mõne aja pärast, kui te kõik irvitanud olete juba, pildid ehk ära...)

EDIT: tühja ma võtan, isegi Postimees avaldab...

Nuh, kui te veel ei tea, kus on parim koht Tartu linnas pikniku pidada, siis siin on teile väike soovitus. Pik-niku eelarve Tartus muidu väga soodne:

pudel viina: 70.-
pudel kokat: 20.-
kondoom: 10.-
Fotograaf vastasmajas: hindamatu

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
suur

Mõtlesin, et kas tasub, aga leidsin, et ikka tasub
Ma mõtlesin eile sama asja, aga lõin vedelaks :)

Asi on iisegi SOOMES :P kuulus
http://www.kuvaton.com/kuvei/sillalla.jpg

EDIT: veel uudiseid
http://www.kvp.se/nyheter/1.874736/karlek-pa-hog-hojd
http://tinyurl.com/ys6az2
http://www.urod.ru/news/3898
tonisk

Metsas toimus suur jooming. Järgmisel päeval on kõigil pead haiged. Ainult rebane oskas ennast hoida ning kõnnib mööda metsa ringi, kui äkki kuuleb põõsast hunti oigamas: "Oi, pea valutab." Rebane astub ligi ja küsib: "Noh, hunt pea valutab? Tead, mul on hea meetod, kuidas pea valust lahti saada. Sa pead mõistatusi lahendama, siis lähevad mõtted mujale ja pea valu kaob. Noh, kas proovime." Hunt: "Ma ei tea, ma ei oska." Rebane: "Ma ütlen sulle ette. Mis see on Kaks tera kaks kera, auk keskelt läbi?" Hunt: "See on perse." Rebane: "Ei ole ju, need on käärid." Hunt: "On vist jah." Rebane: "Noh,kas hakkas parem?" Hunt: "EI, ikka pea valutab." "Proovime veel. Mis see on, Maja täis seemneid, uksi-aknaid ees ei ole?" "Perse." "Ei ole ju, see on ju kurk." "On vist jah." "Noh,kas hakkas parem?" "Hakkas nagu jah." Ja ajabki hunt jalad alla ja läheb metsa vahele kooserdama. Kui äkki kuuleb karu põõsast hädaldamas. "Oi, pea valutab." "Noh, mesikäpp, lahenda mõistatusi, see aitab, mulle rebane õpetas." "Ma olen karu, ma ei oska." "Ma ütlen sulle ette, rebane õpetas. Mis see on, perse täis kurke, uksi - aknaid ees ei ole?" "See on ju mingi jama." "Mina ütlesin ka, et see on jama, aga rebane ütles, et käärid."
Kasutaja avatar
Werdinand

kaameraklõpsud @ phogulum.com
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Verandahuvilistele http://www.youtube.com/watch?v=QQ7Ue5emo6I

Habemeajamishuvilistele http://www.ffk-wilkinson.com/ (flash)
Pilt
ken

Mõtlesin, et kas tasub, aga leidsin, et ikka tasub (alaealised ajage ekraani juurst minema..:D )... (ok.. korjan ehk mõne aja pärast, kui te kõik irvitanud olete juba, pildid ehk ära...)

EDIT: tühja ma võtan, isegi Postimees avaldab...

Nuh, kui te veel ei tea, kus on parim koht Tartu linnas pikniku pidada, siis siin on teile väike soovitus. Pik-niku eelarve Tartus muidu väga soodne:

pudel viina: 70.-
pudel kokat: 20.-
kondoom: 10.-
Fotograaf vastasmajas: hindamatu

Pilt
Need noored said kuulsaks;)
Ma olen hetkel inglismaal ja isegi siin on need pildid v'ga suures ajalehes.
aednik

Kadi raadios oli just Liis Lassi saade ja seal tehti intervjuu selle kutiga:) Üks paras lõuapoolik - ütles, et ta ise pani kaamerad üles, et oma peagi valmivat (sekskallakuga) filmi reklaamida.
Vasta