Peale paagi täislaadimist salong haiseb bensu järgi

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Skol

...ja seda paar päeva takka otsa.
Päris nõme. See hakkas umbes peale seda kui mul Võrus kütusepump üles ütles ja asjaolude sunnil pidin ta jätma kohalike autoparandajate hoolde. Kütusepump asub paagis, seega mässasid nad paagi kallal, kas on mingi variant, et mõni tihend vms jäi lohakalt ja kuskilt immitseb läbi?
Iseenesest tundub et kütuselehk tuleb väljast poolt, auto alt, aga rsk, ta ju nii lihtsalt tungib kohe salongi, laps istub ka veel taga, tal sõidu lõpuks kindlasti hallukad peas... :freak:
iisak

Paagituulutusvoolikud üle vaadata.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Trionic
Saabiguru

Kütusevõtturi tihend ei pea hoopis.
Skol

Algselt postitas: Trionic
Kütusevõtturi tihend ei pea hoopis.

mis see on selline? viitsid veidi lahti seletada?
sigaelmar

Ma pakun, et see on selle kaane tihend, mis paagi peal on ja kuskaudu saab ujukile ja paagisisese pumba korral ka pumbale ligi.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

tead, mul oli just sama värk. alles eile leidsin, et paagist minev tuulutusetoru polnud kyljes. ja see paagi ylemises otsas olev toru oli täitsa lahti; nii et alati täis paaki tankides läks yks osa pagasnikusse.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Skol

ivo, saab sellele kuidagi lihtsamini ligi või peab auto üles tõstma = teenindusse minema?
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

vabanust, unustasin märkimata, et tegemist saab 96 -ga.:headbang:

9-3 peaks äkki paagile ligi pääsema taguimise istme alt. seega iste ylesse ja eemalda sealt matt ja näed kaant, sealt vist sai asja lähemalt kaeda.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: ivomets
vabanust, unustasin märkimata, et tegemist saab 96 -ga.:headbang:

9-3 peaks äkki paagile ligi pääsema taguimise istme alt. seega iste ylesse ja eemalda sealt matt ja näed kaant, sealt vist sai asja lähemalt kaeda.

Ei näe sa sealt midagi.Paak tuleb maha võtta selleks ,et midagi näha-teha( kehtib NG/9-3/SS-SC kohta).Kunde nõusolekul olen tihti lõiganud istmealuse ava suuremaks,et pääseda võtturile ligi (ettevaatust sellise toimingu sooritamisel:paagi ja kere vahel on jämedad kaablipundid ning kütusetorustik) ilma paaki eemaldamata.
Vasta