Eile peedistati autohuvilisi kruiisijaid

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
kasparius
Overboost addict

peaks vist huumori kategoriasse panema hoopis
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=80316
Vaadake oma turva- ja ohutus varustus üle!
Sent from my Monte Carlo using B236
Jürgen

Päris huvitav teema, samas ise lollid, et läksid samasse kohta kihutama kus neil pahandusi oli juba!:drink:
Kasutaja avatar
eston21

idioodid ja teemat lugedes tundub, et õigust jääb ülegi
Jürgen

Algselt postitas: krss
Mitte ei õnnestunud leida, kus oli juttu neist eelmise nädala pahandustest samas kohas? Mis seal täpsemalt varem toimus?

Sõitsin eile öösel kollase Saabiga nii linnas kui veidi varem ka Jürilt läbi, hea et mind kaameli pähe kusagil maha ei korjatud :)
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=16980200
ill
Saabiklubi liige

kasparius
Overboost addict

see eelmise nädala teema kustutati ära jah.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No need artiklid ongi eelmise korra kohta... TV3 video ka juures vist...

No tainapead kündsid seal eelmisel nädalal põldu, eksole. Aeti teised sealt minema ja kogu ooper. Miski maaomanik andis asja politseisse, et uuritaks, kes tegi jms. Nüüd siis EILE mindi UUESTI samasse kohta. Ilmselt ei jõutud veel joonele seada autosid, kui politsei nad kõik maha korjas ja "turvakontrolli" suunas.

Persekukkunud tainapead... Kuigi osa neist ilmselt saab isegi aru, mis ja kuidas, siis enamus on tilganäppijad, uuuuhhh sinine, aaaahh bling...

Samas kostab läbi see, et tegelikult Eestis peab olema mingi korralik ring- ja kiirendusrada, kus võiks peaaegu suva hetkel paugutada. Aga milleks... Tegeleme aga edasi tagajärgedega, las need põhjused olla, nii jätkub ju "tööd" kauemaks... Samas streetrace, kui selline, on igal pool ja ega ta päris ära ei kao... samas vähemaks jääks küll, kui ennast normaalses kohas välja elada saaks...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
KaidoV

Cyber, teoreetiliselt on sul õigus. Praktikas pakun mina välja, et vähemalt 70% sellest kaadrist käib kohal kuna see on "cool" jne. Ikkagi reeglina hämaras/pimedas, kerge illegaalsuse hõng juures jne. Paneb ju vere kiiremini käima ja upitab egot?
Pane nüüd kõrvale legaalne võimalus näiteks Kiltsi rada rentida, täita terve rida turva- ja muid nõudeid, põnevust ju pole ja krt, raha peab ka veel maksma.

Rinkat koos juurdekuuluvaga on vaja aga selle projekti tasuvusaeg on igavik kui mitte pikem. Kuni riigi/EU/??poolset tuge ei ole siis mina seda väga reaalseks ei pea. Pasundati hiljuti mingist F3 nõuetele vastavast rajakompleksist ca 500 mio(?) EEK'u - andke andeks aga kes kurat sinna oma raha maha matab? Lihtne arvutus - kui rinka rent päevaks maksaks 50 000 (ja seda raha tänases Eestis keegi selle eest ei maksa) siis oleks vaja mitu päeva välja rentida enne kui 500 mio täis saab? Nüüd lisame võrrandisse ülalpidamiskulud...
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Kaks politseiekipaaži jälgisid lihtsalt toimuvat ning lasid kiirusearmastajatel rahus lahkuda.
Neis mõlemas artiklis oli lihtsalt "uudis", ei enamat. Nagu ma aru saan, künti seal nädal tagasi striitreisserite poolt üles mingid haljasalad vms, mis tõesti politseil kopsu üle maksa ajas. Sellest ei leia täpsemat juttu mitte kusagilt, ei leidnud ka streetrace foorumist, ainult mingeid vihjeid muude teemade alt, et olevat olnud mingi päris karm asi...

Youtubes on selle reissi videod ka üleval.
aga ma sõitsin marsaga sealt eelmine nädalavahetud mööda...see oli ikka päris ülessküntud seal
Ise arvan, et nii idioot ikka ei oleks.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: KaidoV
Cyber, teoreetiliselt on sul õigus. Praktikas pakun mina välja, et vähemalt 70% sellest kaadrist käib kohal kuna see on "cool" jne.
Aga seda ma ju väitsingi..:) Enamus on tilganäppijad..:P

Igasugu raha saaks EU-st oksendamiseni... Kasvõi selle "kultuuripealinna" teema raames. Portugalis ehitati selle teema raames lennujaamu ja metroosid!! Riik peab muidugi olema omanikuks tulemusel... Eks seal on ka muidu nüansse, mida ma ei tea. Aga sellegipoolest, küsima peab... Haldusvõimetus on asja nimi... Isegi ei tunta huvi...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
fofa

Aga miks te arvate, et kontingent, kes oma bemmi siniste tuledega ehib, supakast tümmi laseb ja täis peaga linnas kruiisib tunneb üldse asja sportliku poole (ringrada või dragrace) vastu huvi? See on selgelt ikkagi sotsiaalne nähtus, kuna teatud tainapeadel pole muud väljundit ega pinda peale parkla ja auto, kus koguneda, laaberdada ja adrenaliini otsida, mitte mingi sügavam huvi mootorispordi kui sellise vastu.

Ma olen täiesti kindel, et kui keegi sellest seltskonnast tahaks endale leida vastava väljundi, saaks ta seda ka teha. Miks see mass ei ummista näiteks rahvarallisid või organiseeritud kiirendusvõistlusi?
Kasutaja avatar
aRtic

Algselt postitas: fofa
Miks see mass ei ummista näiteks rahvarallisid või organiseeritud kiirendusvõistlusi?

sest mitte legaalne sr on :head: see on üks põhjustest...
Eleri

Miks see mass ei ummista näiteks rahvarallisid või organiseeritud kiirendusvõistlusi?

Sest seal ei ole nad "tegijad"
Olen ise käinud "kohustuslikus korras" öisel sr, et lubadeta juht rooli ei istuks. Mnjah on see seal nagu on. Tol korral sõitsid 2 tükki üksteisele sisse raja lõpus.
Ja kõige "extreemsem" on muidugi politsei saabumine. Küll siis on juttu ja põnevust.

Kes millest adrenaliini saab. Arvan et see pull ei lõpe siis ka kui on olemas tasuta rada. Sest politsei nägemisest närvikõdi saajaid jagub. Mitte niivõrd kiirendusest
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Jah, mingile osale on see kindlasti ainus eksistentsi viis... noorepere sms laen ja tümm... Aga mõne kadunud hinge võib veel ka päästa..:) Üritada mõne mehe lutitamise asemel oma nimi avaliku edetabeli tippu ajada?? Ehk mõnele mehele jõuab kohale..:) Ehk siis tuleb neile see pind ja väljund tekitada...:) No ma üritan siin optimistlik olla ..:)
Aga miks te arvate, et kontingent, kes oma bemmi siniste tuledega ehib, supakast tümmi laseb ja täis peaga linnas kruiisib tunneb üldse asja sportliku poole (ringrada või dragrace) vastu huvi?
Pilt
xz

Ma kalduks siiski arvama, et kes tahab sõita, ei ütleks ära võimalusest teha seda korralikul rajal legaalselt. Ja kes tahab tilka näppida ei saa seda enam illegaalses kohas teha, kui seal ühtegi sõitjat pole. Ametlikud kiirendused on kindlasti võimalus, aga tunnistagem: eelregistreerimine, stardimaksud, sõit kuhugi teise Eesti otsa, hommikust õhtuni päev kulutatud ja saab teha heal juhul nii palju sõite kui ühel käel näppe vs. lähed õhtul tunniks-paariks, raha kulub natukesele bensiinile, sõita saad kordades rohkem... Kumb tundub mugavam? Ja peaks olema ikka päris naiivitar väitmaks, et mugavus inimestele korda ei lähe:eureka:

Kusjuures ma ei imestaks, kui mõnigi tilganäppija muutuks sõitjaks, kui ei peaks enam kartma ige hetk nurga tagant välja hüpata võiva seadusesilma pärast.
rala

Mina olen sr foorumit lugenud juba pikka aega ja tõesti, enamus leiab mõnu ilmselt sellest, et kuidas saaks rääkida kuidas eelmine õhtu/nädal käis kiirendust laiali ajamas politsei, kuidas kündsin täiega põldu, suitsetasin kummi jne. Kuid samas oleks väga õige ja mõistlik anda normaalsemate inimeste kasutusse mõned kindlad rajad, kus saaks üksteisega mõõtu võtta. See oleks küll paras investeering riigile esialgu. Näiteks Tartus võiks korrastada natukene Raadi lennuväljal asuvat rada, kus aegajalt ka võistlusi peetakse, ja lubada seal käia sõitmas igaühel kel soovi on. Sel juhul saaksid ennast välja elada need, kel on huvi kiirenduse kui spordi vastu ja see eraldaks neid nendest, kes saavad oma lõbu sellest, kuidas linnas tuleb politsei "üritust" segama. Sel juhul oleks igati aus ja mõistlik politseil pidada kinni ja karistada kõiki linnas kiirendajaid, sest need kel on asja vastu rohkem huvi ja ka teistele mõtlevad, saavad ennast välja elada ilma kaasliiklejaid ohustamata eraldatud alal kuna iganes neil ka soov tuleb. Ametlikel kiirendusvõistlstel tahetakse korraldamise eest raha ja mõni ka häbeneb seal sõita, illegaalsetele aga läheb kohale igaüks, kes ametlikule miskil põhjusel ei lähe.
Igatahes, pikk jutt - si** jutt, aga mõte on mul selles, et kui oleks koht kus saab ohutumalt sõita, siis saaks eraldada paremini liiklushuligaane ja kiirendusspordi huvilisi ja karistada neid keda oleks õiglane.
MKD

Kas politsei on Tartus üldse kedagi tüüdatud, kui raadil on näiteks pühapäeva õhtupoolikul sõidud toimunud?
Minu meelest ei ole politseil kunagi sinna asja olnud.
rala

Tartu tõin ma lihtsalt näiteks, kuna ei tea täpsemalt kuidas Tallinnas lood on, kas seal on üldse sellist kohta nagu Tartus on Raadi lennuväli. Samas Tartus ongi inimesed tsiviliseeritumad ja kasutavad võimalust käia Raadil, mitte ei kihuta linna vahel ringi, vähemalt mitte niimoodi nagu see toimub Tallinnas. See vb tulenebki sellest, et Tallinnas ei ole loodud sellist võimalust ja kohta.
Ma olen Raadil küll politseid näinud, aga kedagi tülitanud nad küll ei ole jah. Olen seal isegi sõpradega käinud mõõtu võtmas.
kasparius
Overboost addict

Algselt postitas: rala
Mina olen sr foorumit lugenud juba pikka aega ja tõesti, enamus leiab mõnu ilmselt sellest, et kuidas saaks rääkida kuidas eelmine õhtu/nädal käis kiirendust laiali ajamas politsei, kuidas kündsin täiega põldu, suitsetasin kummi jne. Kuid samas oleks väga õige ja mõistlik anda normaalsemate inimeste kasutusse mõned kindlad rajad, kus saaks üksteisega mõõtu võtta. See oleks küll paras investeering riigile esialgu. Näiteks Tartus võiks korrastada natukene Raadi lennuväljal asuvat rada, kus aegajalt ka võistlusi peetakse, ja lubada seal käia sõitmas igaühel kel soovi on. Sel juhul saaksid ennast välja elada need, kel on huvi kiirenduse kui spordi vastu ja see eraldaks neid nendest, kes saavad oma lõbu sellest, kuidas linnas tuleb politsei "üritust" segama. Sel juhul oleks igati aus ja mõistlik politseil pidada kinni ja karistada kõiki linnas kiirendajaid, sest need kel on asja vastu rohkem huvi ja ka teistele mõtlevad, saavad ennast välja elada ilma kaasliiklejaid ohustamata eraldatud alal kuna iganes neil ka soov tuleb. Ametlikel kiirendusvõistlstel tahetakse korraldamise eest raha ja mõni ka häbeneb seal sõita, illegaalsetele aga läheb kohale igaüks, kes ametlikule miskil põhjusel ei lähe.
Igatahes, pikk jutt - si** jutt, aga mõte on mul selles, et kui oleks koht kus saab ohutumalt sõita, siis saaks eraldada paremini liiklushuligaane ja kiirendusspordi huvilisi ja karistada neid keda oleks õiglane.
Kui sa SR foorumit oled pikka aega jälginud, siis kuidas saad öelda, et Tallinnas kihutatakse võidu neljapäeviti linna vahel? See pole tõsi. Võidu sõidetakse linnast väljas tänapäeval Harjumaal. Ja sõitmiseks võetakse ikka koht,kus pole liiklust, et riske maandada. Kindlasti pole tegu riskivaba tegevusega.
sven399

Saabilised Streetrace´il
http://toru.ee/view/0f8ded7a7767
iisak

Algselt postitas: sven399
Saabilised Streetrace´il
Kes need klounid on?:fight::fight::fight:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Algselt postitas: sven399
Saabilised Streetrace´il
Jutu sisu nagu oleks "Tulnuka" vilmi jälle vaadanud :P
Saab on hetkel üks odavaimatest turbomootoriga mingisugustki dünaamikat pakkuvatest autodest. Loogiline, et rullnokkadele meeldib :wall:

Jamaks läheb see asi nii :(
suur

Ee, tegin detektiivitööd. See asi ei pruugi küll paika pidada aga...
Video lisas keegi kasutaja "a b" (profiil: http://toru.ee/profile/juhenaator).

Kui vaadata selle kasutaja teisi videosid, siis näete ühte jäärajasõitu klooga järvel. Sõitjaks saabneti kasutaja Kriku (ta ise on seda jäärajavideot siin foorumis ka näidanud). Edasi mõtleme ise...

http://toru.ee/view/a1283c0ee6df
Kasutaja avatar
Pootsman

veidi OT aga
Saab millele on paigaldatud liba xenon tuled, ent omab tulepesureid ja tuledekorrektori poleks trahvi saanud xenon tulede eest?
Siim @ paigaldas mõni päev tagasi Xenonid. Nii hea sõita pimedas, et ei tahaks neid sealt küll maha kiskuma hakata :(
eeroz

Algselt postitas: 819ATP
veidi OT aga
Saab millele on paigaldatud liba xenon tuled, ent omab tulepesureid ja tuledekorrektori poleks trahvi saanud xenon tulede eest?
Siim @ paigaldas mõni päev tagasi Xenonid. Nii hea sõita pimedas, et ei tahaks neid sealt küll maha kiskuma hakata :(

Mida sa selle tuledekorrektori all silmas pead? See süsteem mis jälgib esisilla liikumist ja vastavalt sellele reguleerib tulede kõrgust?
Vasta