Surr

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Hendrique

Täiesti vaimustav teema :)
NO FEAR, esimesel pildil näed sa välja nagu rahulolev rõõmsameelne James May :thumb:
Kasutaja avatar
cilpkonn

See kõik on Surrist... nagu ma eelnevalt mainisin, ÜKS pott on veel saadaval:drink:
Kasutaja avatar
kaarel

Eile anti mulle proua poolt ülesanne tuua poest heeringat. Mõeldud-tehtud, salati jaoks sobilik õrnsoola heeringas ilmus minu abiga lähedalasuvast Selverist kodusesse külmkappi.

Täna õhtul hakkas proua kala salati jaoks tükeldama, aga oh üllatust! - kööki tekkis nii õdus ja hubane surri aroom! Nagu oleks saabifoorumi üritusele sattunud!

Kuna homme väikesele perekondlisele üritusele saabuvad inimesed tõenäoliselt poleks mõistnud mädaheeringa väärtust, siis pidin poodi tagasi minema ning sealt anti mulle vastu teise "parim enne"-ga õrnsoola heeringas. Kusjuures see "õrnsoola surr" oli ka jaanuari keskpaiga aegumisega.

Kellele kodumaise surri teema huvi pakub, võib proovida - äkki on kogu see heeringapartii "väikese trikiga": konkreetsel pakendil oli parim enne 20.01.2008, kuigi tagantjärele meenutades polnud ta punnis ja ta ei kihisenud ka nagu õige surr.

Pakend, mida otsida, oli selline:

Lisatud failid
Vasta