Kiirendamisel auto väriseb?
Just teise käiguga ja üldse mitte tugeval kiirendamisel. Ka täitsa rahulikult kiirendades hakkab kiirusel 40- 60 rool ja aotu üldse värisema. Muudel pööretel/kiirustel sellist probleemi ei ole.

Tean meest, kelle vintsiga võib midagi isegi katki tõmmata...
Mingi jama pooltelgedega.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Meie Ford Galaxy-l olid täpselt samad sümptomid, kusjuures rool ei värisenud aga kogu esiots tahtis veermiku pealt minema hüpata - vahetusse läksid mõlemad poolteljed.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kunagi oli mul WAG grupi autol sarnane asi, ühe pooltelje sisemisel otsal oli üks laagritest katki.
Kuna auto oli suht vana siis õnneks oli võimalik ka vahetada vaid need laagrid ära ja pooltelje ots jäi vana.
Ehitus oli väheke teine aga põhimõtteliselt üks neist neljast seal:

Kuna auto oli suht vana siis õnneks oli võimalik ka vahetada vaid need laagrid ära ja pooltelje ots jäi vana.
Ehitus oli väheke teine aga põhimõtteliselt üks neist neljast seal:

Tavaliselt sisemine "tripoid" laager,või selle pesa,või mõlemad tekitavad sellise vibratsiooni.Alati on ka muid variante loomulikult.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
See pilt siin kujutab kardaaniristi, Saabil ja teistel esiveolistel on püsikiirusliigendid, mis hoopis teise ehitusega.
komplektse sisemise liigendi hinda ei leidnudki, elkparts.com pakub midagi remondikomplekti meenutavat $60 eest.
komplektse sisemise liigendi hinda ei leidnudki, elkparts.com pakub midagi remondikomplekti meenutavat $60 eest.
Sa tiri (või lase tirida) see tripod laiali, siis näed mis seal täpselt viga on. Minu ühel kunagisel jaapanlasel kooles seal üks kolmest laagrist. Päris jubeda vibra viskas sisse, kusjuures mitte kiirendades vaid mootoriga pidurdades tahtis mootori kapoti alt minema kangutada. Veho hind uuele liigendile oli, kui õieti mäletan, mingi 5k alla natuke 
Ühes lammaris leidsin kogemata laiali pudenenud liigendi, millest ühte laagrit omale tahtsin ja lammarimees ei tahtnud selle eest peale aitähhi midagi saada.
Ma ei tea kas see ka Saabil õnnestub, aga Hondal sai selle liigendi auto alt maha võtmata laiali sikutada ja selle laagri seal tripodi sõrme otsas ära vahetada. Ma enam täpselt ei mäleta, aga vist tuli selleks sarniirid lahti päästa ja siis andis niipalju liikuma.

Ühes lammaris leidsin kogemata laiali pudenenud liigendi, millest ühte laagrit omale tahtsin ja lammarimees ei tahtnud selle eest peale aitähhi midagi saada.
Ma ei tea kas see ka Saabil õnnestub, aga Hondal sai selle liigendi auto alt maha võtmata laiali sikutada ja selle laagri seal tripodi sõrme otsas ära vahetada. Ma enam täpselt ei mäleta, aga vist tuli selleks sarniirid lahti päästa ja siis andis niipalju liikuma.
Algselt postitas: olaviv
See pilt siin kujutab kardaaniristi, Saabil ja teistel esiveolistel on püsikiirusliigendid, mis hoopis teise ehitusega.
No mul oli ka see kolmene tripod seal, aga nimetust ei teadnud ja seetõttu ka õiget pilti ei leidnud

Tõin lihtsalt näidise, et sellised laagrid on seal sees ja üks neist oli katki...
arusaadav, kuid antud tripod on siiski põhimõtteliselt teistsuguse ehitusega, seal puudub rist. Ega head pilti polegi nii lihtne leida, selle võlli otsa käiva kolmiku pilti näeb http://www.elkparts.com/product_info.ph ... ts_id/3047
Rulllaagrid on nende kolme munaka sees ikkagi juAlgselt postitas: olaviv
arusaadav, kuid antud tripod on siiski põhimõtteliselt teistsuguse ehitusega, seal puudub rist. Ega head pilti polegi nii lihtne leida, selle võlli otsa käiva kolmiku pilti näeb http://www.elkparts.com/product_info.ph ... ts_id/3047