Algselt postitas: kaspariusEi tea kes ära ostis? Kas siit mõni lugeja ei taha avaldada?
Ostsin vanamehele poeskäimiseks selle. Korralik turvaline penskariauto.
Järgm nädal Vikingusse, peale seda võtan mõnedega siit foorumist ühendust.
Algselt postitas: kaspariusEi tea kes ära ostis? Kas siit mõni lugeja ei taha avaldada?
Kas keegi oskab öelda kui originaalne/komplektne see masin on. Piltide järgi otsustades.Algselt postitas: Chipy
et minul jääb see auto Eestisse toomata kahjuks. Kellel huvi siis minge järgi ja saate midagi erilist omale täiesti olematu raha eest....
http://www.blocket.se/vi/12754933.htm?ca=14_s
Teadagi mis haigus see on.......Algselt postitas: RedBaron
Lihtsalt nii..informatsiooniks....paar päeva tagasi oli meeldiv kohtumine Jannega. Käisin sõitmas siis selle rariteediga (hirssitatud 9-5 wagonit ma mõtlen). Jättis mulje ....ja vägagi...Samas ei saanud proovimata jätta ka punast Aero Cabriot. Ja nüüd on mul raske olla. Praktiline mõtlemine on mu maha jätnud ja magan vähem, kui minu eas soovitav
Ja nüüd siis täna avastasin selle Iisaku/Trionicu Talladega müügi ka takkapihta.
Mitte ei sa aru, mis ma kurja olen teinud. Isegi vanainimesiolen vahel üle tee aidanud......
Mis ilus minu 9-3 ikka on. Pole välimusele pennigi panustanud. 17" velg sai ka maha müüdud, kuna ponud mugav.Algselt postitas: pedaalinahhaal
Tunnen haiguse puhul kaasa
EDIT:
Kasparius, miks sina oma ilusa 9-3 müüki viskasid ?
Täitsa kümnesse lause.Algselt postitas: pedaalinahhaal
9-3OG on kõige nunnuma välimusega auto ever, igakord kui 900/9-3 mööda läeb, siis vaatan järele.
Algselt postitas: suur
Saab 900 RS Heuschmid Tuning 2.0 Turbo 163 kW
See auto siin foorumis ka vist figureerinud:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4789
Vaatasime ranttoga seda täna, täitsa ok masin tundus, aga esi stange on värvitud, midagi kindlasti veel, rohkem süveneda ei viitsinud.Algselt postitas: csn
No võtge keegi kohe kähku ära. Hinda pole ju ollagi 117K
Saab 9-3 Aero 2.0 T 153 kW
90% müügisolevatest kasutatud autodest on kusagilt värvitud. Mis vahet seal on kui korralikult tehtud. Talladegal on ka stanged ja spoilad värvitud-on ta seepärast nüüd halvem?Algselt postitas: Jürgen
Vaatasime ranttoga seda täna, täitsa ok masin tundus, aga esi stange on värvitud, midagi kindlasti veel, rohkem süveneda ei viitsinud.
See kuulutus käis ka vastyava auto teemast läbi:Algselt postitas: Ryhkija
Selline kuulutus on siis nettiautos üleval.
Hind 18500 eurot.
Tegelikult oleks ju tore, kui ta Eestisse jääks (kuigi vaevalt siinmail eriti palju nii paksu rahakotiga saabifriike on).
Eile just vaatasin sedaAlgselt postitas: suur
Jannel jälle üks Seks Pill müüki tulnud. Varem pole vist kõige uuema feissliftiga Hirsche turul näha olnud. Ja veel see punane värv....
Algselt postitas: lauri666
P.S. Mulle pole kohale jõudnud, miks terve kiri vahel aktiivseks ei lähe