Ilus tonnine Aero Auto24-s
Käisin vaatamas, mingi loik tekkis auto alla kui ma käivitasin, muidu tundus väga ok auto, üks tuli on nõrgem, üks tulekojamees ei tööta, midagi oli veel, aga meelde ei tule, minust jäi see auto sinna. See muidu kasutaja "kull" oma, tal isegi müügiteema siin foorumis.
KW on muutunud vahepeal.
Enne oli kuluututuses 142KW.
165 kW viitab tõupuhtale Aerole.
Olen skeptiline, sest '97 tonnise Aero kohta on hind minu arvates soodne.
Aga raske on olla. Jätaks oma 9-3 vastu sinna
EDIT: no ma ise ka imestan, et ainult üks sõna on valesti saanud ja seda laupäeva öösel
Enne oli kuluututuses 142KW.
165 kW viitab tõupuhtale Aerole.
Olen skeptiline, sest '97 tonnise Aero kohta on hind minu arvates soodne.
Aga raske on olla. Jätaks oma 9-3 vastu sinna

EDIT: no ma ise ka imestan, et ainult üks sõna on valesti saanud ja seda laupäeva öösel

-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
See on selline masin mille üle pole mõtet üldse rääkidagi, umbes nii, (et see ja see ei tööta) see masin tuleb lihtsalt kohe ära osta, niisuguseid aparaate ei liigu just eriti tihti ja varsti võite kohata neid vaid tõsiste saabifanattide käes
Peale selle ei pane 9-5 te sellisele aparaadile nii kvaliteedi olemuse juhitavuse jpm juures isegi ligilähedalegi.
Peale selle ei pane 9-5 te sellisele aparaadile nii kvaliteedi olemuse juhitavuse jpm juures isegi ligilähedalegi.
Isegi minul vanal 9-5'e pedel paneb ila jooksma, eriti ajal kui enda auto remondis ja liikuda tuleb looduse poolt antud oma kahel jalal. Oleks veel automaat kah...
Aga tuleb nõustuda Vulkanusega, selliseid tihti ei liigu tõesti. Kui midagi muud tõsist häda pole ja Jürgeni mainitud on ainsad vead, siis neid ei saa isegi pisivigadeks nimetada, need on kasutatud auto elementaarne "lisavarustus".
Aga tuleb nõustuda Vulkanusega, selliseid tihti ei liigu tõesti. Kui midagi muud tõsist häda pole ja Jürgeni mainitud on ainsad vead, siis neid ei saa isegi pisivigadeks nimetada, need on kasutatud auto elementaarne "lisavarustus".
Kui ta nii hea on, siis miks ta veel seisab? Muidu nagu tühikäigul auto puterdas natuke, kas see võib DI olla?
-
- Overboost addict
ohh need tuledekojamehed ja tuledetumedused on mõttetud mured igasuguste turbode DI-de ja muude toredate asjade kõrval. Vulkanusega nõus, et ära tuleb osta kui klotsi on.
Tonnine aero on muidu ainuke 90ndate ja 2000-te Saab , mis suudab hinda hoida.
Tonnine aero on muidu ainuke 90ndate ja 2000-te Saab , mis suudab hinda hoida.
Sent from my Monte Carlo using B236
Ma isegi ei märkaks selliseid "vigu" 10 aastat vanal autol. Pisiasjad.Algselt postitas: Jürgen
Käisin vaatamas, mingi loik tekkis auto alla kui ma käivitasin, muidu tundus väga ok auto, üks tuli on nõrgem, üks tulekojamees ei tööta, midagi oli veel, aga meelde ei tule, minust jäi see auto sinna. See muidu kasutaja "kull" oma, tal isegi müügiteema siin foorumis.
Ei taha kedagi haipida,aga ka minu 8-ne on selle härra käest ostetud ja tegu on usaldusväärse isikuga. Vähemalt minu silmis:thumb:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Samuti ostsin mina ooma anny tema käest ja siiani pole hetkegi pidanud kahetsema.
Hind on selle masina kohta naeruväärne, vaadake ala mobilest mis saksas sellised ja palju rondimad maksavad, siis jääb nii mõnelgi mokk töllakile.
Hind on selle masina kohta naeruväärne, vaadake ala mobilest mis saksas sellised ja palju rondimad maksavad, siis jääb nii mõnelgi mokk töllakile.