Nahkistmete hooldus

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Andrus99
Saabiklubi liige

Algselt postitas: AndrusFJR
Algselt postitas: pluggerxxx
Hmm, kas mulle keegi tegus inimene seda VM-i istmekraami Pärnuse ei viitsiks shippida. Siin kohapeal on ainult mingit jama kätte saada.:)

Uuri kõigepealt, kas neil seda sees on.
Kui ma viimati käisin, siis oli otsas....

Muuseas, täna oli see vahend jälle letis olemas.

Lugesin siin neid poste ja vaatasin oma Saabi-i nahahooldusvahendi pudelit ja seal peal kirjas: "clean and care in a single operation" ning tagaküljel "Application: cleans and cares smooth leather", seega ei saa öelda, et see vahend ei ole üldse puhastamiseks mõeldud. Pigem ikka 2-in-1 toode, mille kohta küll tavaliselt öeldakse, et üks asi ei saa mitme otstarbe jaoks parim olla...

Oma autol kasutasin ka sama vahendit ja pehmendas nahka küll mõnusalt, kuid mul pole miskit vanema nahksisu värskendamise koha pealt kobiseda, mul autol ju peris uus sisu.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
spike

saabi originaal möksi hinne on nüüdseks kasvanud juba u 450.-ni

aga ära ma ta sealt tõin.
Eleri

Huvitav kas seda vahendit müüakse näo järgi. Käisin täna ostmas, ikka 300 koos km.
Skyboundi teemast lugesin, et keegi ka seal suvel ostis 400+ hinnaga.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Trionic
Saabiguru

Visake need möginad kõik metsa ja hankige tooteid,mida Smart Service maale toob. Nende tase on ikka täiesti teine maailm ja nad annavad lahkelt ka juhiseid,kuidas ja mida kasutada. Krt. isegi koniaugud vaibalt ja tikk-kontsa jäljed laest suudetakse täiesti ära kaotada.
Eleri

Algselt postitas: Trionic
Visake need möginad kõik metsa ja hankige tooteid,mida Smart Service maale toob. Nende tase on ikka täiesti teine maailm ja nad annavad lahkelt ka juhiseid,kuidas ja mida kasutada. Krt. isegi koniaugud vaibalt ja tikk-kontsa jäljed laest suudetakse täiesti ära kaotada.

Oleks läind sinna kui VM s oleks old hind 500, Smart Services´sse plaanis minna nigunii kuna kerel üks pikimõlk, nad pidid nendega ka osavad olema, a seda siis kui auto sõidab 5+.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Skybound

Tikk-kontsa jäljed laest...khmmm........ igatahes prooviks ka SmartService teenuse ära huvi pärast... siiani ise paar korda saabi vahendiga istmeid kreemitanud/puhastanud ja võrdlusmoment kuluks ära, mida professionaalid suudavad. Juhiiste juba suht väsinud olekuga. Värvilistes on hind 75.-/iste ja SS-is ikka mõnevõrra kallim, küllap on siis ka kvaliteedivahe vastav :) Kui targemaks saan, postitan siia ka.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
eeroz

Algselt postitas: Eleri
Huvitav kas seda vahendit müüakse näo järgi. Käisin täna ostmas, ikka 300 koos km.
Skyboundi teemast lugesin, et keegi ka seal suvel ostis 400+ hinnaga.

Ma käisin tõin ka täna selle purgi Vikingust ära, hinnaks 300.-

Müüja veel rääkis, et jube kuum kaup ja pidevalt ostetakse. samuti mainis et hind oli vahepeal isegi 475.- aga nüüd õnnestub jälle 300-ga müüa. Millest see hinnakõikumine seda uurima ei hakanud. Või siis oli mul samahea nägu kui teemaalgatajal :P
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

OT: Mis nime kannavad Saabis kasutatavad nahad?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

üks väga ammune teema, lausa 26-s alates foorumi algusest..:) Seal on mainitud. Pealkirigi siinsega pea sarnane..:)
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
OT: Mis nime kannavad Saabis kasutatavad nahad?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
closs

tervist saabi fännid !!! kas keegi oskab äkki soovitada mulle mõnda sadulseppa... :D mul saabil nahksisu ja õmblused kipuvad lahti rebenema...ei tahaks eriti esindusse viia,sest seal lüpsavad kuivale mu... :D
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Esinduses vaevalt et sadulsepp sul neid kokku õmbleb..:)

Aga .. väga lihtne on kirjutada Googlesse "autoistmete nahatamine". Vastused on näiteks Nahksisu.com, SmartService, Lisaks veel Teping. Neid on veel
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
S9K
Leidur Leo

Kuidas saaks hallituse täitsa kaugele eemale istmetest?????? Niiskus sisse pugenud vist, Iff soovitas lava peale ja kuuma anda (muidugi mitte meeletut kuumust).
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Kuidas saaks hallituse täitsa kaugele eemale istmetest?????? Niiskus sisse pugenud vist, Iff soovitas lava peale ja kuuma anda (muidugi mitte meeletut kuumust).

Kuiva ja 30-40C soovitasin :) Ning aeg ajalt neid määrimas käija. Ma ei tea kui palju selels head ning tõde on.
Iga ratas veab and then some!
S9K
Leidur Leo

Kohe saame teada.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Peaks vist ka ette võtma selle töö enne kui päris külmaks läheb...
Pilt
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Algselt postitas: Cyber
Peaks vist ka ette võtma selle töö enne kui päris külmaks läheb...

Sama siin. Veel on mul alles saabi ametlikku nahahooldusvahendit ja SmartService-st ostetud nahahooldus- ja puhastusvahendit. Kusjuures peab tõdema, et esimene neist on parema toimega. Pole täpselt aru saanud, kas Saabi nahahooldusvahend sialdab ka puhastusainet.

Aga üleüldse tuleks leida päev, millal auto seest ja väljast korralikult puhtaks teha sinna kogunenud mustusest.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Oskab keegi Tartus soovitada mõnda head kohta kus istmeid hooldada? Või peab pealinna härradele külla sõitma.

E: Sai siiski Tallinnas MiniSmardis ära käidud.
roomlane

Algselt postitas: rantto
Oskab keegi Tartus soovitada mõnda head kohta kus istmeid hooldada? Või peab pealinna härradele külla sõitma.
Neil tallinna härradel on vahel Tartusse ka asja, et uuri neilt...
55581286
Kasutaja avatar
olikul

nahk vajab regulaarset hooldust ja puhastamist nagu enda näo nahk. küll aga mitte nii tihti kui ennast peseta. piisab 2-3 korda aastas teha korrlaik nahahooldus ja kaitsekreemitamine. hoolduse all pean silmas korralikku puhastamist spets vahenditega ning naha kaitsekreemitamist, se tagab nahala värske ilme ning kaitsekreem kaitseb naha määrdumise vastu.

Naha puhul oleme alati abiks ja nõsutame kliente, kes soovivad seda ise teha või lasevad sed ameie juures teha.

Kui keegi soovib osta spetsiaalseid nahahooldus kreeme ja puhastusained siis siingi saame abiks olla. näiteks malco naaritsa rasva sisaldavat kaitsekreemi saab osta ka väiksemates kogustes meilt.
MiniSMART autode ilusalong http://www.minismart.ee Kvaliteetsed pesuteenused http://www.cleanservice.ee
Kasutaja avatar
Ets

Kevad-suvine nahahooldus siis jälle tehtud! Viimati tegin eelmisel suvel ja plaanisin ka keset talve teha aga aastaring tuli nii ruttu peale, et jälle suvi käes. Kasutan saabi enda hooldusvahendit ja tulemusega olen jätkuvalt rahul! Muidugi on mul masina nahk ka eelmise kasutaja käes kenasti hooldatud:)
Alguses peale kandes ehmatab veits ära, kuna niiskena tõmbab poorid ja kriimud nähtavale aga juba järgmisel hommikul on nahk ühtlaselt hele ja pehme.
Juhiistmel on keegi ilmselt tagumiste taskulukkudega istunud ja see on mingid õrnad kriimud jätnud, mis just puhastades alguses välja tulevad.
Naha hooldamisega on veel see hea lugu, et mida rohkem süvened, seda rohkem määrdunud kohti näed ja seda rohkem hoogu satud:) Peaasi, et nahalt värvi maha ei nühi!!! Tekkis veel selline küsimus, kas keegi peale saabi enda hooldusvahendiga töötamist ka mingit lisa peale kannab (mingit kaitset). Olen aru saanud, et sellest vahendist ainsana peaks piisama?
Vasta