Et siis üks selline asi jäi silma - SAAB 9000 CSE '97
On keegi kohalike(-ma-)st seda lähemalt vaadanud? Tegu peaks vist suisa Anniversaryga olema (rool, istmed, stanged) ning kapotialuse pildi järgi otsustades on tegu järjekordse müütilise LPT-ga, millel on juhuslikult olemas ka BPC-klapp?
Ja mida sellest poest muidu arvata?
9000 Sepa autopoes
küsi täpsemalt mis huvitab, tunnen konkreetselt seda venda kes selle auto tõi ja olen kursis selle autopoega.Kui soovid võin homme pilgu peale visata. Autopood ise suht usaldusväärne ei püüta musta valgeks rääkida,tegemist ju kasutatud autoga,viskasin korraks eelminekord pilgu peale ,juubeli variant tundus ok olevat,käima ei pannudnn ja muud ei konrollinud.
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
väga paljud sveitsist tulnud annid on hirshitud nagu minugi oma niiet mõnikümmend kilovatti boonuseks, mida kindlustuses näitama ei pea ja bleederiga saab neid kiluvatte veel juurde hea trobikond, seega igati hea valik.
Ega niimoodi kaugelt vaadates ja esmapilgul ei oskagi veel konkreetseid küsimusi esitada, rohkem huvitavad sellised üldised küsimused - mootor, sisemus, välimus, asjade toimivus, üldine kulumisaste jms. Oli korra mõte ennast juba täna Tartu poole liigutama hakata, aga plaanid kahjuks muutusid, nii et kui keegi laupäevase jalutuskäigu raames viitsib seda autot korra piiluda ja oma arvamusest teada anda, oleks väga tänulik.
Käisime Ranttoga vaatamas kõikides aedades kus saabe oli täna, see jäi ka silma, värv oli tuhm, kriime ja muid täkkeid jätkus ikka, käima ei pannud.
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Ma arvan, et sul pole vaja hakata aega raiskama, käisime Jürgeniga linna Saabe vaatamas. Sinu valitul oli väga kahvatu, erinevad tiivad erineva läikega ja armaturis oli päikese anduri juures räme auk. Üldiselt oli kogu valikus ainult 2 Saabi mis võiks osta, üks 3,0TiD Ropkas ja 1,9TiD Karlovas, muidugi väga põhjaliku taustauuringu ja ülevaatusega.
Lisatud failid
Lisatud failid