Õnneks polnud kiirus suur ning Cabrio sai ca 5x5cm konksulohu esistangesse. Juhtum läks BTA kindlustusse.
Kas taolistel puhkudel tehakse stange korda või vahetatakse uue vastu?

Algselt postitas: melka
No kas see omavahel kokkuleppimine on just kõige õigem. Ma ei usu et kõik inimesed autoroolis on kõike teadjad ja teavad näiteks ka seda et palju antud stange remont maksma võib minna või palju antud stange ültse maksab? Kahtlen, kas süüdlane oleks nõus maksma välja stangele tekkitatud kahju kolm tonni, kui mina oleks kannatanu ja teades et just nii palju see remont ka maksma läheb?Vaevalt küll? Siinkohal jättaks kõrvale kasko.
Algselt postitas: foxer
Arvestades seda, et praegu maksan ca 800kr/aasta, siis uuest aastast ca 1200. Ülejärgmine aasta ilmselt jälle langeb.
Kokkuleppega oleks vist miinustesse jäänud.
Algselt postitas: Rästas
Sellise vigasutuse remont peaks maksma u 1500-2000 eeku. Läbivaid vigastusi ei ole, nagu pildilt paistab, st keevitust ei vaja.
Äkki peitub vastus selles, et ei remonditud VM-is. Rästasel oli siin mõni aeg tagasi teema stangeremondi kohta, otsi sealt vastuseid.Algselt postitas: Jaanus
Kuidas sa nii odavalt saad?
Ma sain eelmise aasta lõpus taha pamprile kõksu. Üks auto tagurdas kaarega mu seisvale autole sisse, palju väiksemad kahjustused olid, remont läks VM-s 7-8k.
Algselt postitas: Jaanus
PS: foxer, ega selle Cabrio tähed AXK polnud?