K: Kliima nupud
Tahtsin teada,et kas kusagil on võimalik vaadata ka mida kõike kompuutrist vaadata saab. Puhtjuhuslikult avastasin selle et "econ" nuppu kliimal all hoides viskab ekraanile selle kliima vedeliku temp. vist. Kindlasti neid igasugu komintasioone on veel aga kus nende kohta inffi saaks?
Kuskil siin oli juusemanualide teema kah aga link kust Saab on siin igatahes:
http://www.liive.net/saab/
http://www.liive.net/saab/
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ettepanek küll hea, aga kui keegi mulle ütleb, et ma ei riku kellegi copyrighti või muud õigust sellega, siis võin panna. Mul on need olemas tegelikult.Algselt postitas: roomlane
Ettepanek: Vastavad kasutusjuhendid võiks olla stickydena mudelite alajaotuste all. Näiteks NG900, OG9-3 all võik olla NG ja 9-3 manuaal...
kas keegi teab, mida täpsemalt teeb ECON režiim 9-5 kliimaseadmes? Küllap hoiab pisut kütust kokku aga mil moel? Mõjutab salongiventika pöördeid või AUTO režiimi käitumist või juhib kliima kompressorit kuidagi?
EDIT: juba lugesin, et ECON lülitab kompressori välja. Saan ma õigesti aru, et ECON seades õhku ei jahutata ega ka kuivatata? S.t. sobib kuiva ilmaga ja 1-2 sõitjaga kasutamiseks kui ei ole vaja jahutust?
EDIT: juba lugesin, et ECON lülitab kompressori välja. Saan ma õigesti aru, et ECON seades õhku ei jahutata ega ka kuivatata? S.t. sobib kuiva ilmaga ja 1-2 sõitjaga kasutamiseks kui ei ole vaja jahutust?
- Cyber
- Kontakt:
Milleks keemia..
on meil mõni spets, kes ütleb kas ma võin või mitte. Kui ei või, siis tuleb lihtsalt meelde jätta, et kusagil on ..

Algselt postitas: roomlane
Modime siis veidi seda ettepanekut: Stickiks panna mingi uus teema, kus on üldinfo mudeli kohta, link teemale "millele tähelepanu pöörata seda mudelit ostes" + link teemale, kus manuaalid üleval on.
Saada e-mail Trollhättanisse ja küsi. Viking Motors ka ehk teatab midagi.Algselt postitas: Cyber
Milleks keemia..on meil mõni spets, kes ütleb kas ma võin või mitte. Kui ei või, siis tuleb lihtsalt meelde jätta, et kusagil on ..
Algselt postitas: roomlane
Modime siis veidi seda ettepanekut: Stickiks panna mingi uus teema, kus on üldinfo mudeli kohta, link teemale "millele tähelepanu pöörata seda mudelit ostes" + link teemale, kus manuaalid üleval on.
Vabandan ka OT pärast.
Algselt postitas: vulkanus
veidi risustan teemat aga küsimus 9-5 ei jää kliimal AUTO reziim mällu iga kord näpi neid nuppe
mina ka vabandan risustamise pärast - miks sa arvad, et AUTO peaks mällu jääma? Mulle tundub, et ACC valib AUTO ise vastavalt hetke konkreetsetele kliimatingimustele. Kas pole nii?
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
hoia sekund all, kuni teeb "piiks". peale seda uuesti autot käivitades ei pea uuesti hakkama õhku jalgadele võijumalteabkuhu suunama.
Saad hoida ka kaks nuppu korraga alla, nt aknale ja jalgadele.
Saad hoida ka kaks nuppu korraga alla, nt aknale ja jalgadele.
- Cyber
- Kontakt:
Seda annab sättida, mida ta täpselt teeb auto käivitamisel. Juba tonnisel annab seda teha. Salvestada mingi settingute hulk, mis siis auto käivitamisel kasutusele võetakse. Mul on seal näiteks OFF..

Algselt postitas: AndresV
mina ka vabandan risustamise pärast - miks sa arvad, et AUTO peaks mällu jääma? Mulle tundub, et ACC valib AUTO ise vastavalt hetke konkreetsetele kliimatingimustele. Kas pole nii?
minu 9-5-l on nii, et kui süüde on väljas olnud mõned minutid siis läheb ACC ise käima ja jätkab sealt, kus pooleli jäi. Aga kui auto on pikemalt seisnud, siis on OFF ka peale käivitamist.
Kui mulle ei meeldi, et kliima iga kord sisselülitamisel (vähemalt praegusel aastaajal) hakkab tagaklaasi soojendama (sõltumata sellest, kui läbipaistev see on) siis kuidas ma toimin? Sätin sobiva režiimi ja siis vajutan sekundiks (kuni piiksuni) ACC nuppu ? Või ei saagi seda muuta?
Kui mulle ei meeldi, et kliima iga kord sisselülitamisel (vähemalt praegusel aastaajal) hakkab tagaklaasi soojendama (sõltumata sellest, kui läbipaistev see on) siis kuidas ma toimin? Sätin sobiva režiimi ja siis vajutan sekundiks (kuni piiksuni) ACC nuppu ? Või ei saagi seda muuta?
Algselt postitas: rantto
Kui tagaklaasisoojenduse nuppu mingi hetke all hoida siis saad muuta kas lülitub automaatselt või manuaalselt.
Sama lugu ka ECO-nupuga...
Algselt postitas: Boolic
Tahtsin teada,et kas kusagil on võimalik vaadata ka mida kõike kompuutrist vaadata saab. Puhtjuhuslikult avastasin selle et "econ" nuppu kliimal all hoides viskab ekraanile selle kliima vedeliku temp. vist. Kindlasti neid igasugu komintasioone on veel aga kus nende kohta inffi saaks?
Täpselt sama mõte. kas kusagil ei leidu mingit nimekirja erinevatest programmeeritavatest käskudest vms mida sel ACC'l rakendada saaks. otsisin aga ei leidnud ise mõhkugi.
Mul manual saksa keelne, sellest pole suurt abi. kui keegi kusagilt mulle 1998a saab 9-5 2.0 mootoriga manuali leiaks, oleks superluks.
Foorumis on link ing keelsele manuaalile olemas kui otsida. Või otsi otse vene saabnetist. Olen sealt 9-5 manuaali lugenud. Ise enam otsida ei viitsi.Algselt postitas: leho
kui keegi kusagilt mulle 1998a saab 9-5 2.0 mootoriga manuali leiaks, oleks superluks.
nujaa, aga kõiksugu muud asjad? nagu signa info või mingi mootori teema või midag iganes see manual täis on. seda infi lihtsalt pole seal ju samasugust nagu 98 aasta mudelitel peal. VM ka ei suvatsenud mulle vastata kas neil leiub müügis sellisele autole inglisekeelset manuali. niisiis, kas kellelgi teist on?:D
Saan ma õigesti aru, et kui tahan, et auto käivitamisel kliima tööle ei läheks pean hoidma all OFF nuppu kuni käib piiks?
Ja oskab keegi öelda mida tähendab kliima veakood 19 kõrvalistuja pool. (hea oleks kui oskaks öelda eesti keeles)
Ja oskab keegi öelda mida tähendab kliima veakood 19 kõrvalistuja pool. (hea oleks kui oskaks öelda eesti keeles)