Lugesin sellist asja: http://www.epl.ee/artikkel/404043
Algul pikk jutt sellest, kuidas tema (Rein Sikk) sõidab 90-ga ja kõik teised kimavad muudkui mööda. Lõpuks selgus, et sõitis hoopis 84-85 km/h ja korjas loomulikult kolonni endale sappa (tantsud tähtedega - maanteejenka). Tee äärde tõmbamine oli leheneegrile juba liiast, niipalju nüüd ka aega ei olnud. Loomulikult algas sõelumine. Ja sellest tegi järelduse, et tema on jube korralik ja kõik ülejäänud lihtsalt huligaanid. 115km/h möödasõidul, kohutav! Samas 90-ga pikalt mööda tiksuda pole vist ohutum? Ma ise pole nimetatud maanteel küll pidevat stressi kogenud.
On see meie liiklus siis tõesti nii hirmus?
Uuriv ajakirjanik liikluskultuuri kallal
Ei ole see liiklus nii hirmus, Rein Sikk mu kunagine naaber, ja ta ise ju artiklis tunnistas ka et, ta vist siiski sõitis aeglasemalt.
Vt need ajakirjanikud tahavad ju ka palka saada, mille eest, artikli eest mis loeb. Kõik.
Ma ei ole kogenud stressi ka Tartu maanteel. Tahan sõidan mööda, ´tahan tiksun sabas, asja tuleb tervikuna võtta. KUi kõik me soidame ühtlaselt ongi ok. Kui me hakkame tõmblema siis vesi on voolava omadusega.
Vt need ajakirjanikud tahavad ju ka palka saada, mille eest, artikli eest mis loeb. Kõik.
Ma ei ole kogenud stressi ka Tartu maanteel. Tahan sõidan mööda, ´tahan tiksun sabas, asja tuleb tervikuna võtta. KUi kõik me soidame ühtlaselt ongi ok. Kui me hakkame tõmblema siis vesi on voolava omadusega.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.