f1 ja wrc huvilisi leidub?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Noh, tundub, et päris nii hullusti ei läinud siiski. Update väidab, et McLaren jäi küll ilma meeskondlikest punktidest, kui sõitjad võivad individuaalse tiitli peale edasi jätkata. Kaheaastast disklaffi ka ei tulnud. Ainult 100 milli dollareid tuleb neil ära anda...:freak:

EDIT. Näh, Ill jõudis juba enne jaole vist..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Skybound

Kimi Räikkönen maailmameister!!! :drink: :beer: :headbang: :head:

Kes oleks seda arvanud? Hoidsin talle pöialt algusest peale, aga viimasel etapil 3ndalt positsioonilt (punktiarvestuses) esimeseks tõusta tundus ikkagi utoopiline. Igatahes lõpuks ometi vääriline koht sarja kiireimale mehele :thumb:

Hamiltonist muidugi natuke kahju, veidike ajaloolist statistikat jäi tegemata :)

EDIT: Iceman jäi tüüneks ka pärast tiitli võitmist, kuigi seekord isegi naeratas paar korda, pretsedenditu juhtum :P
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
iisak

Minge kõik põrgu...:bs:
Ma pole vist elu sees F1 jälgides( `86.aastast juba) nii tige olnud.
Eriline "puänt" oli meie kuulsa kommentaatoritepaari(rohkem küll Klaari) loosungid lõpus: "hyvä Suomi,hyvä Kimi..." Põrgut küll,kus riigis sa elad? TVkommentaatorid peaks erapooletud olema-või vähemalt püüdma olla:gun: :gun:
Siiralt loodan,et järgmised aastad ainult Hamiltonile kuuluvad:drink:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Jürgen

Algselt postitas: iisak
Sellega ühinen täielikult!
Trionic
Saabiguru

Nõus ja super. Värvilised rikkusid oma vastiku emotsionaalsusega eneste renomee minu silmis.
Fännasin Piquet`i,Sennat,Mannsell`i.Sennat,Sennat,siis SUURIMAT AJALOOS,kuigi samal ajal ka SUURT SOOMLAST,kes saigi SUUREKS. Nuudseks on meil jälle SUURENEV hõimuveli:head:
iisak

Algselt postitas: Trionic
Nõus ja super. Värvilised rikkusid oma vastiku emotsionaalsusega eneste renomee minu silmis.
Fännasin Piquet`i,Sennat,Mannsell`i.Sennat,Sennat,siis SUURIMAT AJALOOS,kuigi samal ajal ka SUURT SOOMLAST,kes saigi SUUREKS. Nuudseks on meil jälle SUURENEV hõimuveli:head:
:? Kellega nõus?
Trionic
Saabiguru

Nõus Sky`ga.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: iisak
Minge kõik põrgu...:bs:
Ma pole vist elu sees F1 jälgides( `86.aastast juba) nii tige olnud.
Eriline "puänt" oli meie kuulsa kommentaatoritepaari(rohkem küll Klaari) loosungid lõpus: "hyvä Suomi,hyvä Kimi..." Põrgut küll,kus riigis sa elad? TVkommentaatorid peaks erapooletud olema-või vähemalt püüdma olla:gun: :gun:
Ära põe. Võitis parim ja neegrile tuli peremees järele õigeaegselt;).
iisak

Algselt postitas: Trionic
Ära põe. Võitis parim ja neegrile tuli peremees järele õigeaegselt;).
:bs::bs::bs:
Aimar

Lõpuks ometi sai Räikkoneni senine ebaõnn väärilise tasu.

Kui vaadata Hamiltoni siis võrdlen teda Villeneuvega. Sai ju temagi kohe tipptiimi kuigi Villeneuve maksis oma kooliraha teisel pool Suurt Lompi.

Selle tsirkuse tõelised staarid on olnud minu meelest ikkagi Senna ja Schumacher. Need mehed on ka keskpäraste autodega suutnud näidata väga heasid tulemusi. Kindlasti veel keegi aga praegu ei tule meelde.
timutit

HYVÄÄ SUOMI!
Kahju, et soomlased enam tavakanalites oma ülekannet ei näita.Oleks seda Hüvä, Suomit saanud sealt kuulda.Olen seda kolm korda saanud kuulda, kui soomlase mm-võitu soomlaste kommenteerimisega üle kanti.82-sel ei olnudki mujalt vaadata ja Mika võiduaastate viimast etappi vaatasin ka soome kanalilt.See soomlaste enda rõõm oli ikka tosi kiva.F1 mm-tiitel on ju ikkagi mootorispordi lagi.Ja Kimil Ferrariga.Dalše nekuda.

Oodakem siis HEA EESTIT ja sama hümni.
IFF
Saabiklubi liige

Vähemalt oli seehooaeg vaatamist väärt ning põnev.

Võitis see kes kogus enim punkte :)

ps: kahju, et reklaami ajal enam mtv3e ning TV3'me vahel vahetada ei saa. :bs:
Iga ratas veab and then some!
iisak

Minu jaoks ainuke positiivne moment oligi kuulata Eesti hümni-mis sest,et soomlase auks.
Jääb üle ainult LOOTA,et millalgi ka Asmer sinna sarja jõuab. Kasvõi tagaotsas sõitma. Oleme ausad-sellise tasemega sõitjat nagu Asmer ei tule järgmised 10-15 aastat siit riigist. Juba Kasemetsa jõudmine Champ sarja oli uskumatu. Miks ei võiks Asmeriga samahästi või veel paremini minna:thumb:
iisak

Algselt postitas: IFF
Vähemalt oli seehooaeg vaatamist väärt ning põnev.

Võitis see kes kogus enim punkte :)

ps: kahju, et reklaami ajal enam mtv3e ning TV3'me vahel vahetada ei saa. :bs:
RTL sättis ka nagu meelega reklaamid TV3-ga samale ajale:angry:
maxuud
Auto:

Jeeee, võimas Kimi on Maailmameister !!!
Panin selle puhul ka paar klõmmi kangemat hinge alla :beer:.
Nõus eelmistega kes talle pöialt hoidsid ja kaasa elasid ning ka heameelt sellest tunnevad.
Teoreetiline võimalus ostus ka praktikas võimalikuks, tundus küll uskumatuna.
Hamiltonile võib ju kaasa tunda aga suurem kaastunne olnuks ikka Räikkönenile kui ta jälle nii napilt oleks tiitlist ilma jäänud. Nüüd on see käes ja võib järgmisi hooaegasid pingevabamalt võtta.
Edu talle, küll ka Hamilton oma tiitlini jõuab, jahtub maha ja saab kogemusi juurde, tal veel kõik ees.
Lahe seegi, et just viimasel etapil, kui kõik otsad veel lahtised olid, oskas Kimi mitte just kõige paremate "jagatud kaartidega" ikka trumpässa lauda käija.
Tase. Au ja kuulsus talle :notworthy:
snowguy

nuh järjekordsed oskasid rasvavoltidega ärimehed f1 finaali lõpu põnevaks muuta

kimi sai kätte tiitli mis oleks pidanud juba varem schummi sussid varna riputama

alonso sai oma sigadustele väärilise tasu

oligi oma üllatavast tiitlivõidust ülbeks läinud

lõpp hea kõik hea, põnevust kogu raha eest

isegi mu 65 aastane vanaema oli teleka ette naelutatud ja elas kaasa ning kui kimi poodiumile tõusis tõi sahvrist koogi lagedale

vot sulle formulat ja memmesid köögis :drive:
Eleri

Krt Ma olin nii Hamiltoni poolt, kuigi peale Schumit pole minu jaoks enam kedagi, viimane valik oleks Räikkonen. Mees mul hüppab õnnest ringi toas. oli soomlase poolt. Kodune võimuvõitlus.
Õnneks ma sõitu ei näind veetsin selle aja saunas. Midagigi head.

Igavesti Ferrari aga kahjuks mitte kunagi Räikkonen.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
iisak

Algselt postitas: Eleri
Krt Ma olin nii Hamiltoni poolt, kuigi peale Schumit pole minu jaoks enam kedagi, viimane valik oleks Räikkonen. Mees mul hüppab õnnest ringi toas. oli soomlase poolt. Kodune võimuvõitlus.
Õnneks ma sõitu ei näind veetsin selle aja saunas. Midagigi head.

Igavesti Ferrari aga kahjuks mitte kunagi Räikkonen.
:thumb::thumb:
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

RTL-i reklaami aeg ühtis vaid korra TV-3 omaga.. Õnneks sai parimatele hetkedele tänu RTL-le kaasaelatud!
Igatahes... Paremini ei saanudki enam minna!!! :drink:

Natuke häiris siiski meie kommentaatorite pugejalik käitumine põhjanaabrite suhtes.. Natuke mindi liiale ma arvan.
maxuud
Auto:

Autobild.ee ennustuses lõppkokkuvõttes maxuud´le siis 2.koht.

http://www.autobild.ee/

Kolm etappi enne hooaja lõppu olin liidrist maas a 3 punni, nii et võimalus oli mulgi. Üritame edasi.
Delfi autolehes koht 61.
muuseas

õnnitlused, maxuud! :)
mul läks ennustamisel hooaja viimane kolmandik nahka, unustasin korra ja siis korra jäin 1 min hiljaks arvuti juurde.... aga noh, üritan ka jõudumööda.

igastahes - Kimilt väga-väga hea tulemus! ja midagi pole öelda - Hamilton'is on ka ainet küllaga. taaskord hea hooaeg, võrrelduna viimase 5-6'ga, kui ajas tagasi vaadata :thumb::beer:
Renault Espace '07 2,2 102kW Pilt
ill
Saabiklubi liige

Midagi pole veel kindel, BMW-d ja Williamsid kasutasid jahedamat kütust kui lubatud ja võidakse veel diskvalifitseerida.
maxuud
Auto:

Lugesin just uudist, et ei diskvalifitseerita ning kõik jääb nii kui on.

Muuseas´ile: vaatasin jah, et keegi Muuseas ka ennustab, arvasin kohe, et vist saabnetist pärit, olid ka seal 10.-11. koha piirimail stabiilselt vist muidu, nüüd siis väike kukkumine. Tuleb jah kohe uue nädala alguses mingisugunegi ennustus kokku klopsida, saab mõnedki punktid.
Aga uuesti siis järgmisel hooajal, kui huvi säilib (mõtlen ennast).

EDIT. mida kõike ka ei mõõdeta, arvestades, et kõrvalekaldumised tohivad olla nii väiksed ja trahvilöögid jälle vastupidi kole tugevad ning enamasti allapoole vööd :wall:
ill
Saabiklubi liige

Algselt postitas: maxuud
Lugesin just uudist, et ei diskvalifitsserita ning kõik jääb nii kui on.

Vana uudis, McLaren esitas protesti. Asi otsustatakse detsembris.
Morten

Algselt postitas: ill
Midagi pole veel kindel, BMW-d ja Williamsid kasutasid jahedamat kütust kui lubatud ja võidakse veel diskvalifitseerida.

Jah,McLaren ajab nüüd seda asja veel edasi..aga vaevalt ,et sealt midagi tuleb McLareni kasuks.

Hamiltoni närvid ei pidanud ka üldse,miks oli tal vaja saada alguses Alonsost mööda ,kui ta oleks 4. kohtaga ka tulnud meistriks ju.Ja ta tegi üldiselt ka palju vigu sõidus.

Kellegi tulemusi ei tühistatud!
http://www.postimees.ee/221007/esileht/sport/290813.php
Vasta