Pidurikettad ja -klotsid Autoosad.ee-st
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Minu arust on see auto õige mudeli valimine väga halb. Küll pole õiget võimsust, siis mingid täiesti mööda aasta arvud, tonnised on 2.0 OHC kuigi teada olevalt on kõik hoopis DOHC. Katsu krt valida siis. Jube lihtsalt.
900`le tulid ühe kolviga tagasadulad 96 mudeliaastast.Samuti õõtshoovad,stabikavarras koos pukside-liigenditega,moditud man. kasti kuliss jne. Hüdrosidur tuli `98.a.Selle kompotiga tehti ka OG 9-3,kuni SS tulekuni.Algselt postitas: kasparius
9-3-l kuni `00 on sama süsteem mis 900-l. Edasi muutusid klotsid ja supportid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Soendan siin väheke vana teema üles. Nimelt sain just kätte autoosad.ee-st tellitud fredo esimesed piduriklotsid Saab 900-le. Kuna seal lehel oli kirjas sobivus 93-... eeldasin, et need sobivad ka minu '97 aasta NG-le. Kuid karbi peal on kirjas sobivus NG900 93-96.
Küsimus siis targematele, kas need sobivad siiski ka minu auto alla, või pole mõtted proovima hakata ja peaks nende müügimeestega hoopis sõnelema?

Küsimus siis targematele, kas need sobivad siiski ka minu auto alla, või pole mõtted proovima hakata ja peaks nende müügimeestega hoopis sõnelema?